Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Sin3-16 ++ Fc Barca Campeones++ Kompilacja !!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Sin3-16
Witam wszystkich po mojej dłuższej nieobecności cool.gif mam dla was nową kompilacje bramek, akcji, dryblingòw i bugòw z pes4 w wykonaniu zawodnikòw Barcy filmik trwa 10 min i 31 sec znajduje się w nim ponad 100 akcji ( moich i ziomka ) Myśle ze warto go ściągnąć ( 44 mega ) i zobaczyć co potrafią zawodnicy Barcy w PES4. Pozdro for all !! Fc Barca Campeones , Fc Barca Campeones 2004-2005 HIGH (102 MB )
Czekam na opinie wink.gif
lukasso
ogolnie komplikacje oceniam dosyc srednio iz uwazam ze wiekszosc bramek była raczej przecietnego uroku a oto przewaznie chodzi w takich komplikacjach(było kilka naprawde łądnych goli rolleyes.gif )
aczkolwiek montaz , pomysl oraz muzyka zasluzyla na duze brawa
gratuluje i czekamy na kolejne odslony twoich filmikow
Tomak
Super kompilacja !! Piękne bramki, świetne zwody, dryblingi...biggrin.gif
Muzyka bardzo fajna smile.gif Ogòlnie sam pomysł stworzenia kompilacji w takiej formule bardzo mi się podoba ... :]

PS. Możesz podać tytuł tej piosenki z motywem : ''....Czempijooooone czempijooooooooone oleee olee olee.. " ( inaczej nie umiem tego nazwać tongue.gif )
Sin3-16
QUOTE(Tomak @ Jul 9 2005, 12:21:50)
PS. Możesz podać tytuł tej piosenki z motywem : ''....Czempijooooone czempijooooooooone oleee olee olee.. " ( inaczej nie umiem tego nazwać tongue.gif )
[right][snapback]29352[/snapback][/right]

Campeones Campeones ole ole ole - niestety sam nie znam tytułu tego wałka zassałem go dosyć przypadkowo po zdobyciu przez Barce mistrzostwa Hiszpani. Chyba jest to nielegalne ph34r.gif ale masz mp3- Campeones
Tomak
Dzięki wielkie wink.gif Tylko nie mòw nikomu o tym co zrobiłeś, i o tym, że ja to ściągnąłem ph34r.gif tongue.gif
spawn
a ja wiem co to jest

E-TYPE i tytuł utworu Campione 2000

miłego sciagania
rafios
Sin3-16 jak ty robisz te balanse cialem ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif zarabiste dribbles !!
Sin3-16
QUOTE(rafios @ Jul 10 2005, 12:19:46)
Sin3-16 jak ty robisz te balanse cialem  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  zarabiste dribbles !!
[right][snapback]29465[/snapback][/right]

O ktòre balanse dokładnie ci chodzi napisz w ktòrej min/sec filmiku one występują , a postaram się wytłumaczyć jak się je robi.
baski18
nie wiem o co chodzi z balansem ... moze chodzi o to lewo, prawo(jedno za drugim) lub L1(2x),R1(2x)...
To sa podstawowe rzeczy ...
Pozdro
saper
Nom Sin zajebista kompilacja pod wzgledem graficznym jak i bramkami.

Zobaczyłem tam wiele rzeczy w ktorych jeszcze w pesie niewidzialem.

np.
-przewrotka na siedząco giulego tongue.gif
baski18
Takie "przewrotki" mi wlasnie robia zawodnicy... jeszcze ani razu nie udalo mi sie zrobic "prawidlowej" przewrotki smile.gif

Pozdro
Kjs
QUOTE(baski18 @ Jul 10 2005, 23:19:52)
Takie "przewrotki" mi wlasnie robia zawodnicy... jeszcze ani razu nie udalo mi sie zrobic "prawidlowej" przewrotki smile.gif

Pozdro
[right][snapback]29522[/snapback][/right]

mi sie praktycznie tylko raz udalo zlozyc do takiej przewrotki ale pilkarz nie trafil w pilke tongue.gif gram w pesa dosyc dlugo i ciezko mi takie cos zrobic :] Ale mysle ze kiedys wyjdzie ;]
Jocker
Ja pie***le....... Gdybym ja tez tak umial..... unsure.gif Wielkie brawa dla Ciebie Sin !! Powodzenia w dalszym "robieniu" kompilacji ! (o ile będą.. biggrin.gif)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.