Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy trick w pes4?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
kostek
nie wiem czy slyszelsiscie ale kules mi ostatnio mòwil ze w pes4 mozna zrobic specjalny "trick" RECKOBA z interu. Ponoc jest to cos takiego ze: trzeba biec "po lini" gdy juz sie dobiegninie troche dalej niz na wyskokosc pola bramkowego obrucic sie w strone bramki poczekac klika sekund i wcisnac "kòlko" i cos jeszcze a wtedy reckoba wrzuci pilke takim jakby krzyzakiem. Czyli noge przelozy pod druga i wrzuci. Nie wiem czy to sciema czy nie ale mozna poprobowac. Jak mi sie uda to napisze. Pozdro....
Tomak
Jest coś takiego w PESie, ale on nie wrzuca tylko strzela 'krzyżakiem', tzw. La Bona shot... Było pisane o tym już kilka razy...
=@CiChY@=
ja prubowalem strzelic tym krzyzakiem ale mi sie nie udaje nie wiem czemu8(
kostek
ja nazwy tego nie znam. a gdzie o tym bylo pisane? bo nie moge znalezc nigdzie...a wyszlo ci to kiedys??
Tomak
Wyszło mi i to nie raz smile.gif Była o tym mowa na pierwszych stronach tematu z najładniejszymi bramkami do PES 4 ( chyba ) happy.gif
kmiotass
QUOTE(::kostek:: @ Jul 8 2005, 12:00:18)
ja nazwy tego nie znam. a gdzie o tym bylo pisane? bo nie moge znalezc nigdzie...a wyszlo ci to kiedys??
[right][snapback]29191[/snapback][/right]

Setki razy to samo potrafi np. maradona jak i wile zawodnikòw ktorzy Foot Frequency maja ponizej 4.
a robi sie to naprzyklad tak :
biegniesz lewo noznym zawodnikiem lekko po skosie (prawo+dol) a udezasz w gore
dla prawonożnych jest na odwrot
pozdro
lukasso
cenne uwagi dla kostka:
QUOTE(Tomak @ Jan 17 2005, 18:37:31)
Pilkarz musi miec zdecydowanie jedna noge gorsza niz druga czyli : np masz prawonożnego i on ma bardzo dobra prawa noge, to druga musi miec gorsza . Mowa o tym jest w Weaker foot accuracy i weaker foot frequency . Np mòj piłkarz miał WFA na 3 i WFF na 3 czyli celnosc jest zdecydowanie slabsza niz w prawej nodze i zdecydowanie rzadziej bedzie uderzal pilke. Gdy biegniesz na bramke a on ma pilke przy lewej nodze to moze sie zdarzyć ze uderzy z krzyzaka z prawej nogi  biggrin.gif Łapiecie  :?:
[right][snapback]8078[/snapback][/right]

QUOTE(Kjs @ Jan 17 2005, 20:03:32)
co do krzyzyka to oprocz maradony, udalo mi sie uderzyc krzyzykiem takze przez Recobe i Rivaldo. Niewiem kto jeszcze to potrafi z orginalnych graczy (nie edytowanych)
[right][snapback]8094[/snapback][/right]

QUOTE(baski18 @ Jan 18 2005, 21:28:47)
La bona czy RABONA smile.gif to juz nie wazne ... jest to niby kombinacja klawiszy ale nie do konca ... a wiec .. jetesmy pilkarzem(np. Maradona:D ) i idziemy na bramke przezucamy pilke na druga noge czyli kursorem Lewo, prawo wtedy przezuca na druga noge i zeby moc strzelic "krzyzakiem" musimy nadusic strzalke w dòl i w kierunku dlugiego slupka u mnie to zawsze wypala. wcisakmy to rownoczesnie ... no i oczywiscie strzal smile.gif
Pozdro
[right][snapback]8277[/snapback][/right]

culles
QUOTE(::kostek:: @ Jul 8 2005, 11:28:19)
nie wiem czy slyszelsiscie ale kules mi ostatnio mòwil ze w pes4 mozna zrobic specjalny "trick" RECKOBA z interu. Ponoc jest to cos takiego ze: trzeba biec "po lini" gdy juz sie dobiegninie troche dalej niz na wyskokosc pola bramkowego obrucic sie w strone bramki poczekac klika sekund i wcisnac "kòlko" i cos jeszcze a wtedy reckoba wrzuci pilke takim jakby krzyzakiem. Czyli noge przelozy pod druga i wrzuci. Nie wiem czy to sciema czy nie ale mozna poprobowac. Jak mi sie uda to napisze. Pozdro....
[right][snapback]29183[/snapback][/right]

Ostatnio, heh z 3 mies. temu tongue.gif POwiedzmy, że tak to wytłumaczyłem tongue.gif CULLES
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.