Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Puchar Ligi IO
Milerinho
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji
z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.

Forma powinna wyglądać następująco:

Mecz:
Powód:

Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.

Jeżeli wniosek
nie zostanie wpisany do końca danego
tygodnia wstawiany jest WO według regulaminu.
camel11
camel11 – jarek

Proszę o przedłużenie jeśli to możliwe, nie mam żadnych odpowiedzi od jarka.
gapa
Tomek93 - gapa

prosze o przedluzenie lub o WO bo pisze do przeciwnika od tygodnia i zero odzewu tak jakby nie mial dostepu do komputera.
ufo19
ufo - Syberian

sprawa wyglada nastepujaco. Pisalem kilka razy do Syberiana i dlugo ogolnie czekalem az odpowie. W koncu raz odpisal, ustawilismy sie na mecz i zagralaismy jedna polowe ale potem przeszkodzily lagi wiec przerwalismy i umowilismy sie na inny termin. Od tamtej pory pisalem wielokrotnie i zero odzewu. Termin jest do jutra, jednak jutro mam 24-godzinną zmiane i jesli dzisiaj do 21 sie nie odezwie to nie zagramy. W zwiazku ze jest to puchar i nie chce przedluzac oraz widze ze chyba zostal wywalony z ligi to wnosze o WO.
gapa
Tomek93 - gapa

Prosze o wo poniewaz tomka nie bylo okolo 2 tygodni a jak sie pojawil nie mogl grac. lukasz wie w czym problem
ufo19
ufo1987 - Borozdw

z tym panem zawsze był taki problem, że w ogóle nie jest do gry. Pisałęm wielokrotnie, odezwal sie tylko raz jedyny wczoraj jak mnie nie bylo. Jestem dzis do 21-30, jesli do tej pory nie zagramy wnoszę o WO z związku z tym że nie przywykłem przedłużać pucharu.
lukasz44
CYTAT(ufo19 @ Mar 30 2011, 19:46) *
ufo1987 - Borozdw

z tym panem zawsze był taki problem, że w ogóle nie jest do gry. Pisałęm wielokrotnie, odezwal sie tylko raz jedyny wczoraj jak mnie nie bylo. Jestem dzis do 21-30, jesli do tej pory nie zagramy wnoszę o WO z związku z tym że nie przywykłem przedłużać pucharu.

Boro miał ważniejsze problemy rodzinne o czym mi zakomunikował, od dziś miał zacząć nadrabiać mecze, napisz do niego.
Mani3k
1/4 puchar ligi
Mecz: Mani3k - Stalówka / Stalówka - Mani3k
Powód: Brak kontaktu z kolegą, zero odzewu na gg.
ufo19
aha no ja nie wiedzialem nic o tym z Boro, nawiasem mowiac to wlasnie sie zgadalismy ale lagi nam uniemozliwily gre... wiec w takim przypadku prosimy o przedluzenie jednak.
Milerinho
ufo - borozdw ostateczny termin jutro (czwartek 31.03) do godziny 23 maja byc winiki meczy wpisane.

Mani3k - Stalowka - WO na korzyść Mańka.

ufo19
no to ja wnosze o WO bo boro nie ma... o 21 gramy lige 2v2 i ide spac bo z samego rana do roboty na 24h wiec wiesz...
borozdw
A ja się odwołuję... mieliśmy się dzisiaj zgadać. Chciałeś grać rano, ale mnie nie było, bo praca... teraz już jestem od jakiegoś czasu, a Ty nawet nie napisałeś, że jesteś... więc to nie trzyma się kupy...

Może adminowie się uśmiechną i dadzą termin do jutra???

Jeśli nie to niech zostanie WO dla Ufo - nie zamierzam się spierać, to mnie dłuższy czas nie było ;(
Milerinho
w sobote rano chce widziec wpisane wyniki na forum.
borozdw
Od momentu napisania ostatniego posta przez Ufo na forum (o WO na jego korzyść), kolega nie odezwał się już do mnie w celu rozegrania pucharu. Czekałem wczoraj, czekałem dzisiaj... nie wiem, co z tym dalej...
ufo19
CYTAT(ufo19 @ Mar 31 2011, 19:18) *
no to ja wnosze o WO bo boro nie ma... o 21 gramy lige 2v2 i ide spac bo z samego rana do roboty na 24h wiec wiesz...

CYTAT(borozdw @ Apr 1 2011, 21:59) *
Od momentu napisania ostatniego posta przez Ufo na forum (o WO na jego korzyść), kolega nie odezwał się już do mnie w celu rozegrania pucharu. Czekałem wczoraj, czekałem dzisiaj... nie wiem, co z tym dalej...

boro czytaj co napisalem, ja czekałem cały tydzień na ciebie i pytałem się niemal co dziennie czy jesteś, zero odzewu było, dopiero w ostatni dzień terminu napisałeś... jak nie zostanie udzielone pozwolenie na rozegranie nam meczu to sorry ale wnosze o Wo na moja korzyść. Jeśli tak to z chęcią zagram bez żadnego problemu smile.gif
borozdw
Ufo przecież widzisz, że było pozwolenie... a we wczesniejszym poscie pisałem, że jak miałby być WO, to niech bedzie na Twoja korzysc, bo to mnie nie bylo dluzszy czas...
Milerinho
mecz musi zostac rozegrany !
ufo19
ok udalo sie zagrac - za niedlugo pojawi sie wynik
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.