Milerinho
Feb 4 2011, 17:05
W tym temacie piszemy o wszystkim co związane z pucharem ligi ISSONLINE.
Zasadnicze pytanie kiedy start

? Idzie już 3 tydzień ligi więc myślę że Puchar czas zacząć...
JustMe1987
Feb 8 2011, 23:06
Ja sadze ze rozsadne bedzie rozpoczecie po zmianie roostera ale czas pokaze jaka decyzja zostanie podjeta
dj_adriano
Feb 9 2011, 07:56
z tego co mi się obiło o uszy to w tym sezonie puchar ma wyglądać w ten sposób ,że będzie od razu system pucharowy co za tym idzie każdy będzie miał wiele mniej meczy,a zwłaszcza Ci co odpadną na początku więc start może być nieco później..
moze czas juz ruszyc z pucharem skoro mamy nowego serwa
lukasz44
Feb 12 2011, 20:19
Puchar ruszy już jutro albo na początku tygodnia spokojnie
Pierwszą fazą będą kwalifikacje gdyż tak jak mówiliśmy gramy systemem pucharowym co przy 39 graczach nie jest do zrobienia.
W kwalifikacjach wezmą udział nowi gracze którzy doszli do ligi (13 osób ) + dwóch najniżej ulokowanych graczy z poprzedniego sezonu czyli waldi198 i seba. Jeden gracz otrzyma wolny los w.
Następnie będziemy grać pucharówkę zaczynając od 32 graczy, potem 16, 8, 4, 2 i takim sposobem wyłonimy zwycięzce pucharu ligi, jeżeli ktoś chciał znać dokładne zasady
JEDZIEMY Z NASTEPNA RUNDA?
dj_adriano
Mar 11 2011, 12:05
z tego co widze to jeszcze w tej rundzie zostalo pare meczy nierozegranych,choc to prawda termin minal wczoraj i trzeba by albo dograc te mecze albo jako? rostrzygnac bo co by nie mowic czasu by?o sporo na ich rozegranie tym bardziej ?e nie by?o kolejek ligowych wiec dziwi mnie troche ?e ciezko niektorym znalez czas na rozegranie dwoch meczy majac na to 2 tygodnie,sam pracuje i zdarza si? ?e caly tydzien prawie nie mam czasu ,ale gdy tylko mam chwile to staram si? grac wszystko na bierzaco. Inna sprawa je?eli si? komus nie chc?,ale w takim razie skoro znajac swój slomiany zapal jaki sens ma w ogole zapisywanie si?.. poza tym nawet gdyby mecze byly rozegrane to nastepna runde i tak gramy na aktualce a ta ma pojawic si? w najblizszym czasie i sadze ?e dopiero wtedy zostana rozlosowane pary nastepnej rundy..
lukasz44
Mar 11 2011, 16:50
CYTAT(dj_adriano @ Mar 11 2011, 12:09)

z tego co widze to jeszcze w tej rundzie zostalo pare meczy nierozegranych,choc to prawda termin minal wczoraj i trzeba by albo dograc te mecze albo jako? rostrzygnac bo co by nie mowic czasu by?o sporo na ich rozegranie tym bardziej ?e nie by?o kolejek ligowych wiec dziwi mnie troche ?e ciezko niektorym znalez czas na rozegranie dwoch meczy majac na to 2 tygodnie,sam pracuje i zdarza si? ?e caly tydzien prawie nie mam czasu ,ale gdy tylko mam chwile to staram si? grac wszystko na bierzaco. Inna sprawa je?eli si? komus nie chc?,ale w takim razie skoro znajac swój slomiany zapal jaki sens ma w ogole zapisywanie si?.. poza tym nawet gdyby mecze byly rozegrane to nastepna runde i tak gramy na aktualce a ta ma pojawic si? w najblizszym czasie i sadze ?e dopiero wtedy zostana rozlosowane pary nastepnej rundy..
Czas na rozegranie meczy które pozostały jest do jutra (Sobota) do 24:00. W niedzielę pojawią się pary 1\8 finału pucharu ligi.
dj_adriano
Mar 11 2011, 19:47
ok widocznie musialem gdzies przeoczyc ?e termin do jutra bo bylem przekonany ?e do 10.03 byl

a ju? si? niecierpliwie na to losowanie bo jestem pelen optymizmu przed nastepna runda po wyeliminowaniu najwiekszego faworyta tych rozgrywek ;p
Właśnie dj_adriano ja podobnie ;p;p;p No i też byłem pewien że termin do 10.
dj_adriano
Mar 14 2011, 00:33
wszyscy się ładnie sprężyli i zagrali swoje mecze więc chyba można rozlosować kolejną fazę
ruszamy z nastepna runda?
Milerinho
Mar 22 2011, 18:47
Tak jutro najpóźniej w czwartek będzie wszystko rozpisane.
Milerinho
Mar 29 2011, 10:16
Przypominam !!
Czas na rozegranie 1/4 do środy 30 marca !!
moze mozna bylo by wreszcie zagrac final ?
Milerinho
Apr 13 2011, 18:40
nie final zagracie pod koniec sezonu.
no juz jest koniec, ostatnie kolejki
lukasz44
Apr 13 2011, 18:46
CYTAT(lukasz44 @ Apr 11 2011, 19:10)

Wszystkie mecze ligowe jakie wam pozostały zostają przedłużone do
24.04.11
To data oficjalnego zakończenia tego sezonu i do tego dnia macie czas na zagranie wszystkiego co zostało. Nie musicie pisać już o przedłużenia, jedynie o WO (choć liczę że będzie ich jak najmniej
)
to moze juz ten final ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.