Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 24.01- 30.01, kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Sezon 6 - II liga
lukasz44

Kolejka 1
Tomek93 - waldi198
wujek831 - similo14
DonKryst - Boby1908
kfg - Syberian
jarek - Rybson
JustMe1987 - BlueOle10
gapa - craxa93
seba - camel11
gviazda10 - Ogryz
Szymson - woodi

Kolejka 2
similo14 - Tomek93
Boby1908 - waldi198
Syberian - wujek831
Rybson - DonKryst
BlueOle10 - kfg
craxa93 - jarek
camel11 - JustMe1987
Ogryz - gapa
woodi - seba
Szymson - gviazda10

Kolejka 3
Tomek93 - Boby1908
similo14 - Syberian
waldi198 - Rybson
wujek831 - BlueOle10
DonKryst - craxa93
kfg - camel11
jarek - Ogryz
JustMe1987 - woodi
gapa - Szymson
seba - gviazda10

Kolejka 4
Syberian - Tomek93
Rybson - Boby1908
BlueOle10 - similo14
craxa93 - waldi198
camel11 - wujek831
Ogryz - DonKryst
woodi - kfg
Szymson - jarek
gviazda10 - JustMe1987
seba - gapa

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
woodi

4 kolejka

woodi kfg

Screeny:

Niestety screenów nie mam bo kfg zbyt szybko wyszedł z gry i nie zdążyłem zrobić.
Strzelcy:
Toni
Toni
Palladino
Palladino
Roberts
Roberts
Diouf
Diouf
Diouf

Opis:
Mecz bardzo zacięty do ostatniej minuty. W 1 chwili kfg wygrywał nawet 2bramkami ale nie potrafił tego utrzymać i szybko wyrównałem. Kiedy wszyscy myśleli że będzie już remis 4:4 to Diouf w 89 minucie strzelił gola na 5:4 dla gości.

Zawodnik meczu:

kfg.

1 kolejka

kfg Syberian

Screeny:

Roberts
Suarez
Roberts
Benjani
Benjani
Suarez
Roberts
Roberts
Diouf
De Zeeuw
Benjani

Opis:
Dzisiaj goście nie mieli dobrego dnia. Już na początku meczu wykazał się ich pech kiedy piłka uderzyła w chorągiewkę od rożnego, odbiła się pod nogami któregoś z napastników Ajaxu i zamiast rożnego było wznowienie od bramki gospodarzy. Znowu pod koniec meczu Goście nie wykorzystali rzutu karnego. Robinson dobrze się rzucił.

Zawodnik meczu:
Roberts

kfg.

Wynik wstawiłem na prośbę gospodarza.
2 kolejka

BlueOle10 kfg

Screeny:

Roberts
Maloney
M.D.Diouf
Roberts
Maloney
Roberts
Samobój
Benjani
M.D.Diouf
Roberts

Opis:
Mecz w 1połowie bardzo zacięty, ale w 2 coś już nie szło gością. Jak zwykle Roberts popisał się swoją dobrą dyspozycją smile.gif

Zawodnik meczu:

Proszę o anulowanie mojego meczu z Booby gdzie przypadkowo na początku wpisałem zamiast wynik z Blueole to wpisałem właśnie z nim biggrin.gif
Rybson

4 kolejka

Rybson Boby1908

Forestieri
Sanchez
Di Natale
Leto
Cisse
Cisse
Ioannidis

Mecz do wygrania... chociaż przewazali goscie to w sytuacjach podbramkowych na remis smile.gif mysle ze szkoda bo w ostatnich minutach udało się wyrówac,,, niestety boby tez trafił wink.gif ładny mecz piekne bramki strzelał Cise szkoda sytuacji z ost min meczu gdzie ci Natale sam na sam strzela obok bramki z kilku metrów. słaby poczatek na ISS ale walka się zaczyna:) dzieki za mecz i powodzenia dalej!:)

Zawodnik meczu:
D. Cisse
gviazda10
4 kolejka

gviazda10 JustMe1987

Screeny:

Sessegnon
Hoarau
Mkhitaryan

Dobry mecz w obydwie strony z lekka przewaga gości. Gospodarze wolnym atakiem nie mogli praktycznie nic zdzialac przciwko roslym i szybkim obroncom PSG. Słaba gra w obronie Szachtaru pozwoliła piłkarzom przyjezdnych wygrac 1-2 gospodarze jeszcze na dodatek nie wykorzystali karnego ktory w koncowym rozrachunku mogł dac remis. Dzieki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik Meczu:

HOARAU Guillaume
JustMe1987
# 3

JustMe1987 woodi

Screeny:

Opis:

Drugie spotkanie w tym sezonie. Forma nie dopisala ale duch druzyny mimo rotacji w skladzie pozwolil ograc rywala. Nieznaczna przewaga udokumentowana 4 trafieniami. ( host przeciwnika bardzo niesympatyczny ) Rywal wporzadku. Dobry kontakt.

Sessegnon

Sessegnon

Giuly

Giuly

Toni

Palladino

Zawodnik meczu:

Stéphane SESSEGNON

Boby1908
2 kolejka

Boby1908 Waldi198

Cassano
Cassano
Cassano
Cisse
Cisse
Luis Garcia

Drugi mecz w lidze i już widzę, że będzie ciężko. Przed rozpoczęciem sezonu liczyłem na pierwszą ósemkę,ale widzę że będzie bardzo ciężko. Kolega hostował, bo nie mogliśmy się połączyć na moim hoście. Ogólnie mogę powiedzieć, że szczęśliwy remis. Podniosłem się po mocnym uderzeniu Cassano, który w kilka minut dał trzy bramkowe prowadzenie i kibice Sampdorii już byli pewni zwycięstwa ich pupili, ale niezawodny Cisse dał wiarę kibicom Panaty, a gola dającego szczęśliwy remis w 82 minucie zdobył L. Garcia. Dzięki za mecz i do rewanżu.

Cassano
kfg.

3 kolejka

kfg camel11

Screeny:

Strzelcy:
Benjani
M.D.Diouf
Guiza
Diouf
Benjani

Opis:
Mimo złej formy Robertsa Gospodarze sobie dali rady wygrać mecz. Gospodarze mieli też troche szczęścia ponieważ bramki 2 i 3 były dziwne biggrin.gif.

Zawodnik meczu:

Benjani-godnie zastąpił Robertsa wink.gif

JustMe1987
# 1

JustMe1987 BlueOle10

Screeny:

Opis:

Dobra passa trwa nadal. Dwie pierwsze akcje i dwa gole. Koszmar Twente odsuwa sie w cien. Znowu ciesze sie gra a efekty przychodza same. Rywal bardzo wporzadku z odpowiednim nastawieniem i ciekawym wachlarzem powiedzonek w czasie replayow tongue.gif Lacze bez zastrzezen.

Erding

Erding

Erding

Nene

Hoarau

Stokes

Zawodnik meczu:

Mevlüt ERDINÇ

gapa

3 kolejka

gapa szymson

Screeny:

Strzelcy:

Maniche
Hamsik
Liedson
Vukcevic

Opis:
Bardzo ciekawy meczyk,Mecz zaczł sie od kapitalnej bramki z dystansu Maniche'a,nastepnie po błedzie obrony Sportingu kontaktowego gola zdobylo Napoli,ale odpowiedz Portugalczykow Była piorunujaca i minute poznej sporting prowadzil 2:1.Druga polowa juz slabsza a jedyny gol padl po watpliwym rzy\ucie karnym ktory wykorzystał Vukcevic:)ciezki sezon sie szykuje GRALISMY NA HOSCIE SZYMSONA BO NA MOIM NIE LACZY NA GSie

Zawodnik meczu:

Maniche
Szymson

2 kolejka

Szymson gviazda10

Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:Maniche,
Hübschman

Opis:Mecz rozgrywany w bardzo miłej atmosferze i oby wiecej takich meczy,sam mecz bardzo wyrownany i remis jest sprawiedliwy,chociaż obie ekipy mialy okazje ku temu by zgarnac całą pule,dzieki za meczyk i powodzenia dalej:)

Zawodnik meczu:Żaden z zawodnikow nie zasługuje w tym meczu na szczegolne wyroznienie

Bakel
Szymson, woodi, proszę podawać strzelców zgodnie z załączonym szablonem. Bez nazw drużyn i bez przecinków.
seba

3 kolejka

seba gwiazda

Screeny:

Strzelcy:
Demba Ba
Luiz Adriano

Opis:

Po pierwsze zero lagow na gs i mecz toczony w bardzo dobrej atmosferze. Oddałem przypadkiem jednego hiddena, ale na szczescie bramka nie padła ( w razie gola oczywiscie bym go nie zaliczyl)

Mecz toczony pod zdecydowane dyktando Wiesniakow. Szakhtar wyprowadzil w calym meczu cztery grozne kontry, po których raz zaliczyl bramke a raz poprzeczke.
W 87 min Niemcy mogli rozstrzygnac zawody na swoja korzyść, ale w sytuacji sam na sam, bramkarz gosci wybil na róg.
Zawodnik meczu:

Nikt nie zasłużył na wyróznienie
similo14
I kolejka

wujek831 similo14

Opis:
Mecz w którym cieżko było wykorzystac stwarzane sytuacje m.in. przez ciagłe przerywanie akcji faulami co poskutkowało dwoma czerwonymi kartkami. Mimo wszystko dzieki za mecz i do rewanżu.

Screeny:

Opis:
Świetne spotkanie jeśli chodzi o gre wynik i atmosfere. Wielkie dzieki i do rewanżu.

Strzelcy:
Samobój
Gouffran
Gouffran

IV kolejka

BlueOle10 similo14

Screeny:

Strzelcy:
Stokes
Gouffran
Plasil
Maazou
Diabate
Diabate

Prosze usuniecie z głównej wpisu z wynikiem 5-1 poniewaz poprawny wynik to 1-5
Rybson

3 kolejka

Waldi Rybson

Cassano
Cassano
Semioli
Sanchez
Di Natale
Pazzini

mecz rowny napewno nie zasłozyłem na porazkę ale cóz taka jest piłka dzieki za mecz;) róznie to się mogło skonczyc powo dalej!:)

Zawodnik meczu:
similo14
II kolejka

similo14 Tomek93

Opis:
Mecz fajny choć strasznie żałuje niewykorzystanych sytuacji. Dzięki i do rewanżu

Screeny:

Strzelcy:
Camoranesi
Cacau
Tomek93

1 kolejka

Tomek93 waldi

Screeny:

Strzelcy:

Padalino
Pazzini
Sammarco

Opis:

Heh co powiedzieć. Przede wszystkim brak skuteczności, spodziewałem sie więcej po Pogrebniaku. Druga sprawa to brak szczęścia, przy stanie 1:0, kiedy jeszcze miałem szanse na dobry wynik, napastnik przeciwnika dosłownie przeszedł po moim obrońcy, po czym z zimną krwią wykorzystał sytuacje sam na sam z bramkarzem, zapewniając sobie zwycięstwo. Mimo wszystko przegrałem ten mecz zasłużenie. Cóż, gratulacje dla przeciwnika, okazał się lepszy ode mnie w tym spotkaniu, dzieki za mecz i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:

Pazzini-nie do upilnowania
Tomek93

3 kolejka
Tomek93 Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Marica
Marica
Camoranesi
Cacau
Cacau
Cisse
Cisse
Leto
Leto

Opis:
Fajny, wyrównany mecz. Jeżeli w poprzednim meczu mogłem narzekać na brak szczęścia to w tym miałem go naprawde dużo, brak Pogrebniaka podziałał zbawiennie na moją skuteczność pod bramką przeciwnika, jedyne pretensje moge mieć tylko do obrony, ale Cisse był w tym meczu niemalże nie do powstrzymania. Dzięki i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Camoranesi & Cisse. Pierwszy bramka + asysta. Drugi 2 bramki i wspaniałe szarże prawą stroną boiska.
donkryst

3 kolejka
DonKryst craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Campbell
Gyan
Sobis
Campbell
Campbell
Gyan
Malbranque
Edu
Healy

Opis:
Po wielu problemach jakie spotkały mnie w ostatnich dniach, wreszcie zaczynam grać tutaj. Do szybko strzelonej bramki widać było nerwowość w poczynaniach obu zespołów. Na szczęście pierwsza, potem druga szybko strzelona bramka znacznie mnie uspokoiły. Jednak Internacional nie dawał za wygraną i już 2 minuty później odpowiedział za sprawą Sobisa. Brazylijczycy nie poszli jednak za ciosem, co skrzętnie wykorzystał Sunderland. Pierwsza połowa zakończona wynikiem 5:1 pokazała, kto dominuje w tym meczu. W drugiej odsłonie piłkarze z Anglii spokojnie operowali piłką, co skończyło się zdobyciem 2 bramek, okupując jednak stratę 1, która nie miała jak się okazało wpływów na końcówkę meczu. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:Campbell
Szymson
1 kolejka
Szymson woodi
Screeny:

Uploaded with ImgeShack.us

Strzelcy:
Liedson
Liedson
Vukcevic
M.Fernandez
Toni
Palladino
Palladino
Kharja

Opis:
Mecz wyrownany i remis jak najbardziej sprawiedliwy.Gospodarze mimo że przegrywali w tym meczu juz 1:3 to udalo im sie doprowadzic do wyrownania a nawet wyjsc na prowadzenie,ale jednak w koncowce zabraklo troszeczke koncentracji i dlatego mamy remis,dzieki i powodzenia dalej życze:)

Zawodnik meczu:
myśle że najlepszymi zawodnikami w tym meczu byli Liedson i Palladino
craxa93

2 kolejka
craxa93 jarek
Screeny:

Strzelcy:
Rafael Sobis
Vagner Love
Rafael Sobis
Vagner Love

Opis:
Po dwóch żałosnych porażkach wreszcie nastąpił jakiś przełom bo na pewno remis moge uznać za pewien sukces.
Choć tak na prade czuję też pewien nie dosyt gdyż straciłem baramke na 2:2 w ostatniej minucie świetnie się broniąc przez całą 2 połowe, ale trudno od czegoś trzeba zacząć i uczyć się na nowo grać gdyż przerwa jaką miałem znacznie wpływa na moją gre.

Zawodnik meczu:Abbondanzieri

W drógiej połowie czynił cuda

Szymson

4 kolejka
Szymson jarek
Screeny:

Strzelcy
:Helder Postiga
Helder Postiga
Salomao

Vagner Love
Vagner Love

Opis:
Mecz z gatunkow horrorow,do przerwy Sporting przegrywał aby w ostatecznym rachunku wygrac mecz 3:2.W przerwie pomyslalem sobie że chyba juz pozamiatane,ale gol Heldera zaraz po przerwie co we mnie tknol i zaczolem atakowac czego efektem byl gol wygruwnujacy a utorstwa rownież Postigi,przez nastepne minuty mecz byl piekielnie wyrownany,w 81 minucie wyprowadzilem kontre ktora dała mi 3 pkt.Rywal bardzo wporzadku i grajacy fair,dzieki za mecz i powodzenia dalej życze rolleyes.gif

Zawodnik meczu:
Na wyróżnienie w tym zasługuje 2 zawodnikow pierwszy z nich to Helder Postiga,a drugi to Salomao ktory dal tak cenne zwyciestwo nad tak wymagajacym rywalem:)

camel11

2 kolejka
camel11 JustMe1987
Screeny:

Strzelcy

Maurice
Erding
Issar Dia
Issar Dia
Niang
Nene
Senturk

Opis:
Mecz bardzo ciekawy, z co chwile zmieniającym się wynikiem. Wiele błędów po obu stronach, i na koniec decydujące dwa karne, najpierw na remis dla gości i potem w ostatnich minutach meczu rewanżowy dla gospodarzy ;p W tym meczu mógł wygrać każdy, nawet w ostatniej akcji zmarnowana została 5 metrowa seta przez piłkarzy PSG, a takie emocje były pełne 90 minut. Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Senturk został bohaterem, gdy wchodząc z ławki najpierw wywalczył rzut karny a potem pewnie go wykorzystał, dając ważne zwycięstwo swojej drużynie.

Rybson

2 kolejka
Rybson DonKryst
Screeny : niestety brak Screanów... spowodowane to jest gapiostwem i pospiechem rozegrania meczu.

Strzelcy:
Gyan
Di Natale
Malbranque
Sanchez
Pinzi
D. Bent
Sanchez
Denis

Opis:
Ciekawy mecz dużo szczescia z mojej strony, bramkarze z poczatku przespali troszkę mecz ale w 2 połowie na szczescie gospodarzy przebudził się HAndanowic... wiele pięknych bramek kilka wspaniałych rajdów... jednym słowem było wsyztsko co być powinno;) dzieki za mecz i powo dalej:) aa i Don Kryst potwierdzi:)

Zawodnik meczu:SANCHEZ

donkryst
potwierdzam ;p
camel11

4 kolejka
camel11 wujek831

Screeny:

Strzelcy:

Niang
B. H. Riise
Stoch
Etuhu

Opis:
Mecz dziwny, kontrolowany przez większość czasu przez gospodarzy, bez jakiegokolwiek większego zagrożenia ze strony przyjezdnych. Jednak brak skuteczności i zimnej krwi zemścił sie w postaci dwóch, nie do obrony, bramek gości, w tym jednej w końcówce meczu. Remis tym samym jak najbardziej zasłużony ;p Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Jeśli ktokolwiek miałby nim zostać to właśnie Riise, który popisał się ładną brazyliją z 25 metrów.

gapa

2 kolejka
ogryz gapa
Screeny:

Strzelcy:
Lucarelli
Lucarelli
Lucarelli

Opis:
Bardzo fajny mecz, moze troche nie szczesliwy dla Benfiki bo mieli kilka doskonalych sytuacji, ktore fenomenalnie bronil bramkarz Napoli, a akcje napoli no coz kiedy lucarelli ma tylko przed soba bramkarza to na 90 % gol a w tym meczu to bylo 100 %. Dzieki za mecz

Zawodnik meczu:
Lucarelli
donkryst

4 kolejka
Ogryz DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Gyan
Bent
Gyan

Opis:
Mecz toczony w dosyć szybkim tempie, bramka zdobyta już w 4 minucie po błędzie obrony i szczupaku Gyana ustawiła mecz. Rywal starał się wyrównać miał swoje sytuacje, jednak po zdobyciu przeze mnie 2 gola, wkurzył się i faulował, kosy sam na sam itd. czego dowodem były 2 czerwone kartki dla niego, a już szczególnie swoją złość wyładował na mnie podczas rozmowy na gadu. Nie dziękuję za mecz, i nie życzę powodzenia, bo mecz mógł być rozegrany w innej atmosferze, bez zbędnej napinki.

Zawodnik meczu:
Gyan

Syberian

2 kolejka
Syberian Wujek
Screeny:

Strzelcy:

Emmanuelson

Opis:

Dość nieciekawie wyglądała dziś postawa graczy Ajaxu. Mimo wypracowywanych sytuacji,min 4 sytuacje sam na sam Sulejmaniego,poprzeczka De Zeuuwa czy słupek Suareza żaden z nich nie umiał umieścić piłki w siatce. Drużyna gości również miała swoje sytuacje. Do wielkiego wybuchu radości doszło kiedy w doliczonym czasie gry piłkę w siatce umieszcza Emmanuelson. Jednak postawa zawodników Ajaxu przyprawia o niemały ból głowy dla trenera.

Zawodnik meczu:

gviazda10
1 kolejka

gviazda10 Ogryz
Screeny:

Strzelcy:

Douglas Costa
Luiz Adriano
Luiz Adriano
Saviola
Saviola
Cardozo

Opis:

Mecz doskonale rozpoczeli gospodarze szybko strzelajac 3 bramki. Goscie jednak przed zejsciem do szatni odpowiedzieli golem co dalo rezultat 3-1 po 45 min. W 2 czesci spotkania swietna gra Benfici i szybkie doprowadzenie do remisu. Gospodarze bardzo slabo grali w obronie i tylko dzieki swietnym parada GK moga cieszyc sie z remisu. Dzieki za mecz powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

GK - Andrij Piatow
similo14
III kolejka

similo14 Syberian

Opis:
Dobry mecz .Dzieki powo dalej

Screeny:

Strzelcy:
Maazou
Maazou
Maazou
Gouffran
De Zeeuw
De Zeeuw

Zawodnik meczu:
Maazou

jarek

3 kolejka
jarek Ogryz

Screeny:

Strzelcy:
Cardozo
Nuno Gomes
Vagner Love
Necid
Salvio
Necid
Cardozo
Nuno Gomes
Cardozo
Saviola
Necid

Opis:
Fatalny mecz w moim wykonaniu. Nic nie szło, w dodatku przeciwnik w pierwszej połowie oddał 4 strzały i wszystko wpadło do bramki...eh. No nic...jak formy nie było tak nie ma dalej...dzięki za mecz...
Zawodnik meczu:
Cardozo
craxa93

4 kolejka
craxa93 waldi
Screeny:

Strzelcy:
D'Alessandro
Leonardo
Sammarco
Alecsandro
Alecsandro

Opis:
Zasłużone zwycięstwo piłkarzy z zza oceanu, byli lepsi tego dnia choć przez większość meczu wynik prezentował się 2:1 i musiałem drżeć o wynik aby nie stracić wyrównującej bramki, ale tym razem nie zawiódł mnie Alecsandro który dał mi spokojne prowadzenie 3:1 a potem 4:1. Przeciwnik chyba nie miał do końca koncepcji na grę w ataku do tego do tego chyba po raz pierwszy dobrze funkcjonująca obrona i kolejne 3 pkt lądują w Brazylii.
Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:Alecsandro

Strzelił ważne bramki które ułożyły wynik meczu

BlueOle10

3 kolejka
wujek831 BlueOle10
Screeny:

Strzelcy:
Stokes
Stokes
Samaras

Opis:mecz dosyć wyrównany, nie było widać wielkiej przewagi Celtów. strzał Duffa w słupek przy stanie 2:0, mógł jeszcze zmienić koleje meczu, natomiast stało się inaczej, ponieważ Samaras dopełnił formalności strzelając na 3:0.

Zawodnik meczu:Stokes- dwie bramki i asysta, zapewnily kolejne 3 punkty dla zespołu ze Szkocji smile.gif

jarek

1 kolejka

jarek Rybson

Screeny:

Strzelcy:

Necid
Di Natale
Sanchez
Denis

Opis:
Mecz w którym drużyna gospodarzy zagrała dwie różne połowy. Pierwszą gdzie była lepszym zespołem wygrała 1-0 po ładnej bramce Necida z głowy. Niestetym, ku rozpaczy miejscowych kibiców można powiedzieć że 'przeszła obok' drugiej połowy. Kompletny brak realizowania założeń taktycznych skończył się się bardzo źle. Udine stworzyło sporo szans i aż 4 wykorzystało. CSKA 1 UDINE 4

Zawodnik meczu:
Di Natale - Jego doświadczenie pomogło drużynie podnieść się po 1 połowie i zgarnąc komplet punktów.

donkryst

1 kolejka
DonKryst Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Bent
Bent
Malbranque
Samobój
Cisse
Leto

Opis:
Bardzo ciężki mecz mimo prowadzenia już 3:0, szczerze się przyznam, że potem już trochę odpuściłem, a to się ziściło, bo straciłem 2 bramki. Dopiero gol na 4:2 uspokoił znacznie moje poczynania. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Bent

Syberian

4 kolejka
Syberian Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Suarez
Suarez
Cacau
Cacau
Marica
Camoranesi

Opis:

Wyrównany mecz.Obie drużyny stwarzały wiele okazji. Gdy już zanosiło sie na podzielenie punktów drużyna z Niemiec strzeliła 2 jakże ważne bramki.
Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:

woodi

2 kolejka
woodi seba
Screeny:

Strzelcy:
Palacio
Palacio
Ibisevic
Mlapa

Opis:
Pierwsza połowa bardzo dobra w wykonaniu gospodarzy ale druga odsłona to masakra. Dobry mecz i powodzenia dalej w lidze smile.gif

Zawodnik meczu:

PALACIO

seba

1 kolejka

seba camel

Screeny:

Strzelcy:
Mlapa
Mlapa
Niang
Issiar Dia

Opis:
Mecz pod dyktando Hoffeinheim, co z tego skoro po nieudanym offsidzie w 82 min. goście z karnego strzelają kontaktową bramkę, a w 88 min. Niang w niegroźnej sytuacji, kryty przez obrońcę uderza celnie z dystansu i zawody kończa sie remisem

Zawodnik meczu:

Nikt nie zaśłużył na wyróżnienie.
craxa93

1 kolejka

gapa craxa93

Screeny:

Strzelcy:
Lucarelli
Lucarelli
Lavezzi
Ilan
D'Alessandro
Marquinhos
Edu

Opis:
Mecz który w końcu doszedł do skutku dzięki FiveServerowi, był meczem stojący na dość dobrym poziomie bardzo zacięty zdecydowała skuteczność i troche szczęście które tym razem uśmiechneło się do mnie gdyż ja już praktycznie przywykłem przegrywać takie mecze. A więc mam nadzieje że nowy serwer nowe wyniki i powoli zacznę odbijać się od dna

Zawodnik meczu:Lucarelli

Niesamowity czołg w ofensywie Napoli często nie szło go zatrzymać.

p.s na prośbe gapy
seba

4kolejka

seba gapa

Screeny:

Strzelcy:
Vukcevic
Demba Ba
Demba Ba
Ibisevic
Lucarelli
Lucarelli
Pazienza

Opis:

Zasłużone zwycięstwo Niemców, chociaż przeciwnik pokazał naprawdę fajny football.
Muszę niestety dodać, że połówka na hoście rywala upłynęła pod znakiem dość poważnych lagów.
Zawodnik meczu:

Ba - 2 gole

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.