Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kompilacja by M&M
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
mirdas
Oto link do kompilacji zrobionej przez M&M! Ssijcie i piszcię opinie!!

http://www.megaupload.com/?d=22PFYE7F

Pozdrawiamy
tomek828
Całkiem fajna ta twoja kompilacja smile.gif Kilka goli było ładnych a reszta (według mnie) przeciętna smile.gif pozatym nie podobała mi się muzyka w szczegulności druga piosenka smile.gif może następne twoje kompilacje będo leprze biggrin.gif
daniel144
chyba cie poryło jak bede sciagal 52 mb juz lepiej sciagnac moja kompilacje ktòra jest dostepna TU . i jeszcze mam pytanie jak dać obrazek koło swojego nicka na forum
Tomak
daniel144 chyba cie poryło że będę ściągał twoją kompilację ! mad.gif Najpierw naucz się porządnie wrzucać pliki na serwer biggrin.gif bo u mnie coś nie chce ściągać

Troche szacunku szczeniaku, uważaj jak się odnosisz do ludzi, bo oni odpłacą ci tym samym. Nie wiesz jak zapodać sobie avatara ?? laugh.gif biggrin.gif

Milego dnia cool.gif
siano
niezle, niezle
zwlaszcza te kilka kiksoow w polu karnym wink.gif
mirdas
No nie mòwię że kompilacja jest najpiękniejsza na świecie ale potrafi oddać piękno tej gry (według mnie przynajmniej)!
To że niektore bramki nie są najlepsze nie znaczy że są łatwe do strzelenia, tym bardziej w innych grach!
Poza tym nie chodzi tylko o bramki ale o fajna zabawe a przeciez to jest w stanie dac kazda bramka strzelona w Pesie!

Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do ściagania!

Dzięki bardzo KEMOT:)!
mirdas
QUOTE(daniel144 @ Jul 6 2005, 16:41:20)
chyba cie poryło jak bede sciagal 52 mb juz lepiej sciagnac moja kompilacje ktòra jest dostepna TU  . i jeszcze mam pytanie jak dać obrazek koło swojego nicka na forum
[right][snapback]28991[/snapback][/right]

Mnie wcale nie poryło...jak nie chcesz to nie ściągaj. Ale Twoja kompilacja jest też bardzo ciekawa zwłaszcze że nie mogę jej ściągnąć...
kemot
QUOTE(daniel144 @ Jul 6 2005, 15:41:20)
chyba cie poryło jak bede sciagal 52 mb juz lepiej sciagnac moja kompilacje ktòra jest dostepna TU  . i jeszcze mam pytanie jak dać obrazek koło swojego nicka na forum
[right][snapback]28991[/snapback][/right]

Dziecko moje ty drogie, czy nie zastanowilo Cie wcale to ze masz juz pierwsze ostrzezenie? Szacunek przede wszystkim - zapamietaj (zapisz) to sobie dobrze

Oczywiscie ode mnie nastepne - moze sie czegos nauczysz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.