Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: U2 Live in Chorzow...
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
korzen
Siemka, byl ktos na koncercie U2 ? Ja wlasnie wrocilem i powiem ze bylo zajebiscie...takie koncerty pamieta sie do konca swoich dni....Najpierw wyczekiwanie od 15 do 21 w deszczu...na wystep Bona i jego kumpli...a potem euforia...ponad 60tysiecy ludkow bawilo sie jak dzieci przy Vertigo, Pirde, Where The Streers Have No Name i wielu innych....byl nawet maly element z niczym z meczu pilkarskiego....otoz przy piosence New Year's Day (piosenka o Polsce)....publicznosc zgromadzona na plycie boiska wyjela czerwone elementy (bylo wszystko : koszulki, plecaki, czapki ) a ludzie z trybun biale....powstala gigantyczna flaga Polski.....podobno Bono sie tak przejal ze prawie sie rozplakal....i wyjal flage z napisem "Solidarnosc" ...wtedy rozlegly sie tak glosne brawa jakich w zyciu nie slyszalem smile.gif Warto dodac o wspanialych efektach swietlnych ....1 klasa.....w podziekowaniu dla nas U2 zagralo bodajze najdluzszy koncert calego Vertigo Tour....o ile sie niemyle zagrali az 25 piosenek (2,5h) Po ostatniej piosence caly stadion z Bonem na czele odspiewal gitarzyscie The Edgowi ...."Happy Birthday" ....a oni sie pozegnali wyluczonymi "dziekuje" i "dobranoc"...pozdro
Przemo
ciesze sie Twoim szczesciem bo wiem jak to jest . na Greend Dayu spedzilem najlepszek ulturalne godziny zycia:) a teraz czekam az mi napiszesz recke wink.gif
korzen
niedlugo bede mial fotki to zapodam smile.gif
Raffels
Widać że korzonek nieżle się zajarał koncertem tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
korzen
czlowieku i to jak... smile.gif
anakin
Dobrze zes sie swietnie bawil , czekam na foty wink.gif tylko nie pomyl ich z tymi z tej orgietki dzien wczesniej wink.gif hehe
korzen
hehe ,zapomnialem gdyby nie ten pan Anakin to bym nie pojechal smile.gif Juz bylem zrezygnowany....on mnie namowil zebym dalej szukal.... smile.gif wiec
WIELKIE THX ANAKIN
culles
Ehh, szkoda, że mnie nie było, musiało być smerfastycznie.... Jednak U2 jest dopiero 2 w moim rankingu najlepszych koncertòw... Ale niestety Bon Jovi nie zamierza przyjechać do Polski unsure.gif , po tym jak zaostał oszukany i zapłacił 400dolcòw za sprzątanie pokoju... ehhh....
korzen
hehe, Bon Jovi juz dawno nic dobrego nie nagral.....ale stare numery ta tongue.gif
culles
QUOTE(korzen @ Jul 6 2005, 12:53:49)
hehe, Bon Jovi juz dawno nic dobrego nie nagral.....ale stare numery ta tongue.gif
[right][snapback]28964[/snapback][/right]

Nowy singiel 18 lipca, płytka we wrześniu, singiel promujący zaprezentowany na "live8"+ 2 hiciory:

http://rapidshare.de/files/2753683/BonJovi...elphia.mp3.html
kemot
Korzen nie nabijaj :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.