CYTAT(Tomek93 @ Feb 11 2011, 21:20)

13 kolejka
Tomek93

Seba
Screeny:
brak, kolega rozłączył sie w 89 minucie twierdząc że nie będzie kontynuował meczu.
Strzelcy:
Cacau
Harnik
Marica
Marica
Ibisevic
Opis:
Mecz rozgrywany w ciężkich warunkach mimo że na Fiveserwerze. Pełno lagów, co dziwne tylko w drugiej połowie i to na obie strony. Co do meczu to miałem ogrom szczęścia że wygrałem. Seba przeważał w całym meczu. Dzięki i powo dalej.
Zawodnik meczu:
Marica - strzelec 2 bramek.
Kwestionuje ten wynik, tak juz pisalem Tomkowi w trakcie meczu. Decyzje co do wstawieniatego meczu zostawilem przeciwnikowi. Stwierdzil ze bedzie wstawial. OK.
Gralismy na hoscie Tomka. Do 35 minuty nie bylo zadnych lagow, potem juz do konca pierwszej polowy lagi uniemozliajace kontrole nad czymkolwiek. Zgłoszone.
Moje prowadzenie do przerwy 1-0. W drugiej polowie niby nie mam klasycznych lagow, ale zawodnicy mnie nie słuchaja, biegaja jak chca, brak reakcji na zmiane kursora.
W przodzie mozna jeszcze grac, w obronie nie. Trace 3 bramki, ale jedna bardzo dziwna - przeciwnik w tłoku pod bramka nagle znjaduje sie z pilka przed linia bramkową,
. Przeszedł jakby nikogo nie bylo na boisku. wreszcie czwarta bramka - strzal z dystansu, a mojego bramkarza nie ma w bramce, Stal gdzies za linia koncowa boiska, pilka wpada do pustej.
nIe wiem czym to tłumaczyc, ale zachowanie moich zawodnikow bylo w 2 polowie przedziwne. Niby moj host, niby nie ma lagow, ale nie ma tez kontroli na pilkarzami, bramkarza w bramce nie ma.
Pzeciwnik jak duch wychodziz najwiekszego tloku na "piatce" jakby nikogo tam nie bylo. wiem ze Tomek tez mial lagi w 2 polowie, ale to co ja mialem zakrawa na jakąś cheaterkę, lub, w co chce wierzyc, na powazne bugi servrera
Moge przegrac, ale po uczciwej walce. Kwestionuje ten wynik. Tym bardziej ze gdy byly normalne warunki gry (do 35 min), przeciwnik nie mial za wiele do powiedzenia na boisku.
Wnoszę o powtórkę meczu w normalnych warunkach.