Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Losowanie /Opinie po losowaniu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
Bakel
Witam
Dziś o 19.30 odbędzie się losowanie drużyn do ligi ISSOnline. Wiem, że info na ostatnią chwilę, ale tak wyszło (napięty terminarz;-)

Tradycyjnie logujemy się wpisując nick i hasło do pól w prawej górnej części serwisu ISSOnline i uruchamiamy machinę losującą. Wszelkie reklamacje kierować do autora skryptu czyli sianeckiego wink.gif

Nalep
Losuję, losuję i Werder! A niech to! biggrin.gif Dżeko odszedł i już nie będzie tak kolorowo smile.gif Ale postaram się utrzeć nosa innym zawodnikom i utrzymać się w lidze smile.gif
WKS
Dżeko to chyba Wolfsburg ; d no chyab ze mam nie akutalne dane ;D

Borussia Dortmund ;]] Nie wiem , wspomnienia mam dobre , powalczymy :]
gapa
Napoli ( przyzwoicie. Cavani smile.gif
Ogryz
Benfica... Hmm no zobaczymy.
prince
Besiktas wink.gif jak po aktualce dojdą almeida i simao to będzie fajnie;) uda się utrzymać! ;D
dj_adriano
tragedia i nic więcej.. bolton.. ;(( noście mnie na rękach jak się utrzymam!
kfg.
Blackburn

Gorzej być chyba nie mogło sad.gif
Nalep
hahahaha rzeczywiscie Wolfsburg biggrin.gif To jeszcze gorzej hahahaha;d
gviazda10
Szachtar ... zobaczymy co to jest...
craxa93
Oczywiście trafiłem na team na który trafić najbardziej nie chciałem sleep.gif ale co będę wylewał żale zobaczymy co to bedzię bo potencjał jest smile.gif
Internacional
Tomek93
No no Stuttgart, nie najgorzej, ale liczyłem na coś lepszego
lukasz44
Schalke biggrin.gif

I wszystko jasne biggrin.gif Huntelaar, Raul, Farfan, Rakitic, oj mamy ofensywe oby forma była
ufo19
W puli zostało 10 drużyn i... najepsze jest ot że wszystkimi mogę grać !!! Wylosowano wszystkie te które nie chciałem oprocz Villarrealu smile.gif

1: Aston Villa
2: Lyon
3: Marsylia
4: Lazio
5: HamburgerSV
6: Villareral
7: FC Porto
8: Everton
9: Bayer
10: Zenit

Losuję i Lyon !!! Najbardziej chciałem Lyon lub Marsylię !!! wink.gif Potencjał ma świetny. Francuskie ekip mi leżą wink.gif Najlepsze losowanie od bardzo dawna wink.gif
donkryst
Sunderland, miło biggrin.gif
czubinho
Sevilla, nieźle
snajper1929
FC Porto smile.gif to chyba dobrze wink.gif w każdym bądź razie "Smokami" jeszcze nie grałem więc to już duży plus
siwers99
Everton , nie jestem zadowolony bo juz kiedys nimi gralem w jakiejs lidze ;p
Ferat
Aston Villa;] no kiedys gdzies cos nimi gralem, jest Carew, Heskey, ale nie wiem co bedzie po aktualce, nie jestem na biezaco:P
dj_adriano
po aktualce dojdzie Ci daren bent co pewnie Cie ucieszy bo pamietam jak szalal u Ciebie w sunderlandzie w zeszlym sezonie;]
camel11
jak wczoraj miało być losowanie i czekałem na nie to nic nie było ;p dzisiaj za to o tej godzinie zostało mi 6 drużyn i fenerbahce mnie dopadlo
Ogryz
Jestem chętny na Spara nowymi drużynami na GS jak coś.
Szymson
sporting,no zxobaczymy co wyjdzie z tego
Tsu
Zenit druzyna w ktorej najszybszy podstawowy obronca ma speed 76 praktycznie druzyna bez obrony.Pomoc i atak troche to rekompensuje najwyzej trzeba bedzie ostro grac w obronie .
Edek
Z grona HSV, Lazio, Zenit, Marsylia dało się uniknąć Włochów i Rosjan, co cieszy.
Jak Ruud zostanie to będzie nieźle.
Chciałem Fiorę, Lyon, AV, Seville lub Villareal, ale jestem zadowolony z losowania.
piwlak
Marsylia- nie jest zle,ale moglo byc lepiej. Jak dla mnie sredniak.
Rybson
Udinese ... nie ma jak to wbic na 3 druzyny przed końcem:D skąd ja to Udine kojarzę.. hmmmm biggrin.gif
kfg.
Kto jeszcze nie losował? Bo jeszcze Celtic został wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.