Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z instalacją PES11
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
BlaCc
Cześć i czołem. Specjalnie zarejestrowałem się na stronie, ponieważ mam dziwny problem z PES11. Od razu przepraszam jeśli to zły dział, ale po prostu nie wiedziałem, w którym to napisać. Otóż zainstalowałem PES11 na moim komputerze stacjonarnym bez problemów. Gdy chciałem zainstalować na laptopie podczas kliknięcia w instalator wyskakuje mi błąd - "Nie można otworzyć pakietu instalacyjnego. Skontaktuj się z producentem aplikacji w celu weryfikacji, czy to jet prawidłowy pakiet Instalatora Windows". Kumpel mi mówił, że to może przez service pack 3 na laptopie, a na komputerze stacjonarnym 1. Dodam też, że na stacjonarnym mam XP, a na laptopie Vistę. Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję.
Orange_91
Tylko PESa nie możesz zainstalować? Sprawdź czy masz uprawnienia administratora.
BlaCc
Tak tylko PESa, a uprawnienia mam.
Mateos Real
a to wersja piracka czy orginalna???
Bo jak piracka to niestety musisz zassać grę z innego nowszego uploadu
BlaCc
To pierwsze. Ale jak possałem to normalnie mi działa na kompie, a jak już nagrałem na płytę to jakieś problemy mam, nie wiem - może źle nagrałem, ale niby wszystko zrobiłem tak jak z każdą inną grą.
BlaCc
Dobra, zamknijcie to, bo i tak nikt mi tu nie pomorze.
Orange_91
CYTAT(BlaCc @ Jan 18 2011, 23:39) *
To pierwsze. Ale jak possałem to normalnie mi działa na kompie, a jak już nagrałem na płytę to jakieś problemy mam, nie wiem - może źle nagrałem, ale niby wszystko zrobiłem tak jak z każdą inną grą.

Kup oryginała a dopiero potem zgłaszaj jakiekolwiek problemy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.