Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wielki problem online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Sebzus
dalem informacje w dziale online ale nikt tam nie odpisuje a zalezy mi na czasie więc : Mam orginała. Podczas logowania kiedy wpisuje konami id itp to wyskakuje an error has occurred. Ktoś wie o co chodzi? Niech mi ktoś pomoze mellow.gif
r.a.j.a.n
Może trzeba podać GAME ID, a nie KONAMI ID - spróbuj, nie pamiętam jak powinno być.
A potrafisz się zalogować tutaj? https://id.konami.net/login.do
Sebzus
nie moge się wogóle tam zalogować. Nie pomylilem game id z konami id. Wpisuje konami id i nic
r.a.j.a.n
CYTAT(Sebzus @ Jan 13 2011, 16:26) *
nie moge się wogóle tam zalogować. Nie pomylilem game id z konami id. Wpisuje konami id i nic

Mam nadzieję, że Ci to pomoże...

Ja miałem kiedyś podobny problem. Ciężko mi teraz jasno sprecyzować dlaczego, ale wpisywałem nie te hasło co trzeba smile.gif smile.gif smile.gif
Tzn, wg. mnie wpisywałem prawidłowe, ale system go nie akceptował.
Ale po kolei...
Dla GAME_ID masz hasło GAME_PASS
Dla KONAMI_ID masz hasło KONAMI_PASS
A udało mi się zalogować, gdy dla KONAMI_ID wpisałem hasło GAME_PASS.
Nie wiem, dlaczego i jak to możliwe, ale zadziałało. Jestem przekonany że wcześniej podawałem prawidłową parę user/password - bo miałem zapisane "na boku".
Sebzus
ja wogole nie mam tego game id to jak mam wpisac game_pass? . A nie chodzi i porty zeby odblokować? Nie tylko ja mialem ten problem ale nie ma rozwiązania. Ktoś tam pisal o esed smart cos tam zeby zrobic cos tam. Zrobilem jak kazali i nic mi to nie dało... A tam na tej stronie mam się rejestrować i dopiero logować. Bo ja inaczej otrzymałem ten konami id i pass
r.a.j.a.n
Przecież z tego co pamiętam (w tej chwili nie mam jak sprawdzić) to podczas włączania trybu online musisz podać gameID i hasło do niego...
A skoro twierdzisz, że jego nie masz, to co tam wpisujesz?

"Bo ja inaczej otrzymałem ten konami id i pass" - rozumiem, że od kogoś. A skoro masz KonamiID to powinieneś móc się zalogować na tej stronie co Ci podałem.
Sebzus
no własnie mam konami id i te haslo co potrzebne i cd-key i to wszytsko mam i problem taki ze ten error co wpisalem wczesniej wyskakuje gdy wpisze te moje dane. Na tej stronie tez podaje konami id i haslo i nie moge sie zalogowac a kase wydałem i co ma iść w błoto kur...
Sebzus
nikt mi nie moze pomoc to będe żądał zwrotu pieniędzy i dam sobie spokój chyba jak mi nerwy puszczają. A takiego miałem smaka zeby pograc online huh.gif
r.a.j.a.n
Spokojnie, wszystko jest do rozwiązania.

Pytałem się czy grę masz od kogoś?
Bo nie wiem co w takim przypadku, czy możesz zarejestrować na nowo ten sam produkt. Czy wcześniej go trzeba "wyrejestrować"... np. Na stronie https://id.konami.net/login.do po zalogowaniu
chociażby klawiszem DELETE http://img717.imageshack.us/f/konamiid.png/
Ale ja tego nie robiłem, więc nie wiem... :/
Sebzus
gre kupiłem przez internet allegro. Dałem 60 czy tam 70 zł. Gość sprzedał 70 takich sztuk i ma 70 komentarzy pozytyw. To i ja kupiłem. Dostałem orginalne dane konta orginalny cd-key kazdemu chodzi tylko nie mi. Gosc jak narazie sie do mnie nie odzywa a informuje go o problemie. Tylko nie mowcie mi ze mam pirata jak specjalnie kupilem orginalne dane. Czyli gre mam od kogos jak cos
r.a.j.a.n
W takim razie, albo spróbujesz zarejestrować grę od początku (zamiast się logować w grze, daj register)
Albo poprosisz gościa by Ci podał wszystkie dane, bo widocznie podał Ci niekompletne... KONAMI trochę namieszał z tymi GAMEID i KONAMIID.

Nie rozumiem tylko jednego... sprzedał już 70 PES 2011? I dla każdego daje dane do konta?!?!?!? - bez sensu, przecież to się samemu tworzy...
Jeśli to nie tajemnica, to podaj mi linka do aukcji (jak nie chcesz tutaj to wyślij mi na priv'a)
Sebzus
http://allegro.pl/show_item.php?item=1408705545 gosc tyle ich sprzedał a mi powiedzial ze to moze byc problem konami lub zablokowane porty a ja nawet nie wiem jak je odblokowac
Sebzus
wie ktoś jak rozwiązać bład unable to login?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.