Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums EDIT by E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2
E 9
Rok 2011 to ostatni rok, w którym będzie mogli mnie widzieć na scenie jako czynnego wszech-edytora. Rok ten chcę zakończyć solidnym ''uderzeniem'', dlatego powoli wracam do edytowania stadionów, może uda się wydać poprawiony stadion Jagi mego i seena autorstwa, do tego będą próby odświeżenia ''Bazy Statystyk'' z Ekstraklasy, a na koniec z pewną grupą zaufanych userów planujemy porządną bombę... jednak jak na razie wróćmy do ''zapalnika'' i popularnych editów. Tak na początek...

--------------------

Estadio Reyno de Navarra, Pamplona

Screens:

LINKS:
MultiUpload.com
Stuart17
Jak zawsze klasa mistrzu. Dziękować. wink.gif
Roger
Zgadzam się z poprzednikiem, klasa jak zawsze. wink.gif

aż szkoda czytać, że ostatni rok...
JustMe1987
Dobrze by było żebyś nadmienił co ruszyłeś na danym obiekcie... closedeyes.gif
E 9
W sumie prawie zawsze wychodzi to samo: tradycyjnie murawka, tekstury bramek, siatek, nieba oraz chorągiewek... Tutaj akurat dodałem jeszcze nowy cień. Całość była bazowana na aktualnym sezonie i pewnie będę się przez ten rok starał robić każdy edit w taki sposób.

pzdR zboczuchu... wink.gif
Daro.
Miazga edit! Pozostaje dziękować... ; )
E 9
Poszukałem stadionu z murawką o podobnych kolorkach do Osasuny i doszukałem się Zenitu, myślę, że wyszło fajnie...

--------------------

Petrovsky Stadium, Saint Petersburg

Screens:

LINKS:
MultiUpload.com
Stuart17
Kolejna super praca, dzięki... wink.gif
dj_adriano
Bardzo dobry, biorę tak samo... ;]
Daro.
Klasa jak zwykle. Szkoda jedynie, że tak normalnie dodawać band do niego nie można tylko trzeba kombinować w teksturkach stadionu...
popolupo
No, no jesteś lepszy od mundurowych - w takim wieku już na emeryturę się wybierasz? wink.gif

Dzięki za świetne stadiony...
Milerinho
Prezes w formie... tongue.gif
arm
Dzięki za kolejne świetne prace! biggrin.gif
E 9
Nie było czasu na nowy upload, wersję z cieniem od milerinho wrzucę luzem któregoś tam dnia, następny Spartak Moskwa...

--------------------

Britannia Stadium, Stoke-on-Trent

Screens:

LINKS:
MultiUpload.com
dj_adriano
Zawsze zgarniam edity z tego tematu, nie inaczej tym razem... dzięki, świetna robota! happy.gif
Daro.
Murawka naprawdę świetna... pasująca do tego stadionu. Edit jak każdy od Ciebie na najwyższym poziomie. wink.gif
JustMe1987
Twoja murawa zawsze jest taka soczysta... tongue.gif

cool.gif
Stuart17
Superoza. wink.gif
arm
Dzięki!
E 9
Wersja ze sztuczną trawką po raz chyba 3-ci. Wyostrzyłem te paski często widoczne po czesaniu ''Orlików'', myślę, że efekt jest dość fajny...

--------------------

Luzhniki Stadium, Moscow

Screens:

LINKS:
MultiUpload.com
dj_adriano
Kosi jak zwykle! W online gram tylko na Twoich editach ,moim zdaniem najlepsze "trawki" w sieci... wink.gif
Daro.
100% w tym co napisał kolega wyżej. Efekt przedni! wink.gif

PS: Zgłoś się do mnie wieczorkiem po bandy, bo na pewno będą już ukończone... wink.gif
Stuart17
Dla mnie najlepiej odwzorowana sztuczna murawa, jaką kiedykolwiek zrobiono. Super praca. wink.gif
E 9
Tytułem wstępu, huge thanks for Goofy za pomoc przy cieniu i teksturze wyświetlanej na telebimach...

--------------------

Luzhniki Stadium, CL Moscow 2008

Screens:

LINKS:
MultiUpload.com
dj_adriano
Co tu dużo mówić, bajeczna trawka jak zwykle, dziękować... wink.gif
Stuart17
Fantastycznie... wink.gif
Daro.
mad.gif A czyje bandy?! Hehe... żartuje. wink.gif

Osobo, która to czytasz... Ja już pobrałem, a Ty? wink.gif
E 9
Bandy mego autorstwa... może nie są jakieś cudne, ale jak na początkującego chyba nie ma co narzekać? biggrin.gif

pzdR Daro i dzięki jeszcze raz za ostatnią pomoc... ; ))
E 9
Była Moskwa, czas więc na update Aten...

--------------------

Olympiako Stadio Spiros Louis, Athens 2007

Screens:

LINKS:
MultiUpload.com
JustMe1987
Dzieki ze poswiecasz czas na to ale obawiam sie ze tutaj malo kto Ci podziekuje bo niestety jest nas coraz mniej a tych ktorzy doceniaja to ze poswiecasz swoj czas na skrobniecie czegos jest jeszcze mniej. Dzieki za kolejna arene. Mam nadzieje ze OF ujrzy swiatlo dzienne jak najszybciej.
Stuart17
Racja JustMe, mało kto już docenia tak świetne prace, a szkoda. Ważne, że chociaż ktoś dostrzega jeszcze trud autora włożony w edity. W każdym bądź razie dzięki za kolejną super produkcję. wink.gif
dj_adriano
bezkonkurencyjna trawka jak zwykle! dzięki wielkie za nowy obiekt na którym pogram do czasu aż wydasz następny biggrin.gif pozdrawiam wink.gif
E 9
Lecimy z Hiszpanią, następna Mallorca. Goofy po raz kolejny dzięki, wam zaś wielki dziękuję za docenienie wysiłku dla też już nielicznej grupy...

--------------------

Estadio Anoeta, San Sebastian

Screens:

LINKS:
MultiUpload.com
Stuart17
Super edicik. wink.gif
GooFy
Świetna sprawa, a cienie to drobnostka. Zawsze chętnie służę pomocą, old boyom if you know what i mean rolleyes.gif
E 9
Obiecana Mallorca...

--------------------

Iberostar Estadio, Mallorca

Screens:

LINKS:
MultiUpload.com
Stuart17
Extra. wink.gif Dzięki po raz kolejny.
JustMe1987
Good... fajny odcień murawy. Apropos murawy może zająłbyś się tym nowym stadionem Legii bo ma beznadziejna trawkę, a i myślę, że nowy stadion Lecha tez byś mógł tknąć.

wink.gif
dj_adriano
kolejny godny uwagi edicik smile.gif na prawde świetna robota,dzięki happy.gif
E 9
CYTAT(JustMe1987 @ Feb 28 2011, 10:54) *
Good... fajny odcień murawy. Apropos murawy może zająłbyś się tym nowym stadionem Legii bo ma beznadziejna trawkę, a i myślę, że nowy stadion Lecha tez byś mógł tknąć.

wink.gif

Na stadionie Legii bodajże nie można dodać belek i ogólnie wersja ta jest kulawa (jeżeli mówi o tej samej, pokażesz jakieś screeny?). Zaś o Lechu już myślałem, tylko jedno pytanie przed pobieraniem go: Wiesz czy to murawa w HD jest tam wrzucona?

wink.gif
JustMe1987
Ale sama trawke na Legii bys wymienil bo taka oczo*#bna ze gra sie ciezko a o Lechu to Ci nie powiem. Wydaje mi sie ze standardowa jest chociaz nie dam sobie za to reki obciac.
E 9
Kolejny edit miał być takim, który nie pochłonie za dużo czasu. No i znalazłem...

--------------------

Estadio de La Romareda, Zaragoza

Screens:

LINKS:
MultiUpload.com
Stuart17
Mało czasu, a i tak cieszy. biggrin.gif Dzięki.
dj_adriano
bardzo fajnie się prezentuje:) przyda się na pewno,dzięki happy.gif
E 9
Dzięki za te nieliczne pochwały. Lecimy dalej z Hiszpanią...

--------------------

Estadio Vicente Calderon, Madrid

Screens:

LINKS:
MultiUpload.com
dj_adriano
nie wiem czy nie najlepsze dzieło z Twojej strony jak dotąd, murawka wypas totalny!! wiec z edita z Aten zmieniam na Vicente Calderon i coś czuje ,że długo na nim pogram,dzięki wielkie biggrin.gif pozdrawiam.. happy.gif
Yoyo
super stadion !! bardzo mi się podobają wszystkie twoje prace. I mam jedno pytanie. Czy podjąłbyś się przerobienia jakiegoś stadionu na stadion Arki Gdynia ?
Stuart17
Tradycyjnie wspaniały edit. wink.gif
E 9
Bez pucy, ale prawdopodobnie najlepsza murawa jaka mi w życiu wyszła...

--------------------

Stadio Friuli, Udine

Screens:

LINKS:
MultiUpload.com
Daro.
Kurcze wreszcie. biggrin.gif Dzięki! wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.