Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2011 - Nasze Problemy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Orange_91
Temat tworzony jest po to żeby nie tworzyć setek tematów dotyczących problemów z PES 11, ułatwi on także szukanie odpowiedzi na swój problem oraz sprawi, że na forum nie zrobi się śmietnik.
mar1988cin
Gdzie dokładnie trzeba wklejać nowe piłki, scoreboardy i stadiony?
luki431
Do kitservera.
mar1988cin
Tyle to ja też wiem. Chodzi mi o dokładne foldery.
radar222
Mam problem z pes 2011. Po uruchomieniu gry jest wszystko ok. Gdy chcę zagrać mecz liczba klatek na sekundę jest bardzo mała i nie da się grać. Na arenie jest wszystko ok. Procka mam 2x 1.8 , karta graficzna GForce 8600 GT , 4 giga raMu. Myślę,że z kompem wszystko ok. A i wcześniej miałem problem z czarnym ekranem w menu, ale patch go naprawił.
Orange_91
CYTAT(radar222 @ Feb 13 2011, 18:54) *
Mam problem z pes 2011. Po uruchomieniu gry jest wszystko ok. Gdy chcę zagrać mecz liczba klatek na sekundę jest bardzo mała i nie da się grać. Na arenie jest wszystko ok. Procka mam 2x 1.8 , karta graficzna GForce 8600 GT , 4 giga raMu. Myślę,że z kompem wszystko ok. A i wcześniej miałem problem z czarnym ekranem w menu, ale patch go naprawił.

Może po prostu ustawiłeś za wysokie detale?
luki431
CYTAT(mar1988cin @ Feb 12 2011, 17:04) *
Gdzie dokładnie trzeba wklejać nowe piłki, scoreboardy i stadiony?

Piłki do dt06.img ,scoreboardy i stadiony do dt07.img
Pobierz zresztą te dodatki co cie interesują i po rozpakowaniu zazwyczaj masz te pliki już upakowane w foldery ponazywane np dt07.img i tylko przekopiowujesz wtedy pliki unnamed do tego samego folderu tylko że w kitserverze.
manectric
A ja mam taki glupi problem. Zainstalowalem na nowo pesa (wczesniej zadnych smieci nie bylo) i do tego najnowszy PESEdit Patch z Fixem. Problem polega na tym, ze jak wlacze mecz to gracze nie reaguja tylko i wylacznie na kierunki biegow. Strzaly, podania i cala reszta dziala, natomiast jak uzywam analoga badz tez krzyzaka to nie wyrazaja checi wspolpracy tongue.gif Zeby bylo 'smieszniej' w menu za pomoca tego oto analoga moge sie poruszac badz tez krzyzaka i nie mam bladego pojecia co z tym zrobic. Jak ktos wie to bylbym wdzieczny za pomoc biggrin.gif
PrzemGKM
ATTENZIONE!!Kilka dni temu pojawił sie u mnie taki problem ze przy próbie zapisania gty w master league wychodzi mi do windowsa z wysłanie o błędy. Nie wiem co z tym zrobić...apeluję o poomoc!! smile.gif

pozdro!
Bogas
Witam.

Mój problem dotyczy 2 rzeczy:
1 zacinania się gry
2 zmiany kursora nad zawodnikiem

Mój komputer: procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+
karta graficzna: ASUS EAH3450 Series
pamięć RAM : 2GB

W specyfikacjach wszystko jest na poziomie good tylko ram jest Ok.
Czy zawieszanie się gry na praktycznie wszystkich możliwych kombinacjach jest wynikiem słabej karty graficznej?
Gra momentami poprostu chodzi wolno a po chwili wraca do normalnego tempa. Dodam że mam wgranego patcha konami 1.02.
2 sprawa : kursor nad zawodnikiem nie zmienia się mimo ze przyciskam q które mam ustawione w opcjach.
Bardzo proszę o porady.
Orange_91
Zarzuć dokładną specyfikacją karty, bo nigdzie nie mogę znaleźć. Wyczytałem tylko, że jest słaba, więc to pewnie jej wina. Próbowałeś instalować nowe sterowniki?
Bogas
Producent karty graficznej Powered by ATI
Mikroukład graficzny ASUS EAH3450 Series
ID urządzenia 95C5
Dostawca 1002

Identyfikator podsystemu 01E2
Identyfikator dostawcy podsystemu 1043

Typ magistrali PCI Express 2.0

Wersja BIOS 010.079.000.001
Numer katalogowy BIOS 113-AB49900-120
Data BIOS 2008/06/20

Rozmiar pamięci 1024 MB
Typ pamięci HyperMemory

Taktowanie rdzenia w MHz 600 MHz
Taktowanie pamięci w MHz 400 MHz

Ekran podstawowy Tak
Zainstalowałem sterowniki do procesora i jest duzo lepiej. Mam tez PES 2009 ale tam przez to gra zaczęła chodzić na wysokich rozdzielczościach zbyt szybko. Nie wiem o co kaman. Zawodnicy biegają jak szaleni nie da sie grac.
Orange_91
CYTAT(Bogas @ Jun 29 2011, 09:59) *
Taktowanie rdzenia w MHz 600 MHz
Taktowanie pamięci w MHz 400 MHz

Bardzo słabe taktowania. Nie dziwne, że się tnie. Chyba nie da rady nic z tym zrobić.
Bogas
To sobie odpuszczę i pogram w PEs2009 wink.gif
A wiesz może czemu 2009 może chodzić za szybko?
Tak czy siak dziękuję bardzo za pomoc wink.gif
Orange_91
CYTAT(Bogas @ Jun 29 2011, 13:33) *
To sobie odpuszczę i pogram w PEs2009 wink.gif
A wiesz może czemu 2009 może chodzić za szybko?
Tak czy siak dziękuję bardzo za pomoc wink.gif

Czemu za szybko to nie mam pojęcia. Dziwne jest też to, że jest taka różnica w działaniu 9 a 11. Gry mają raczej podobne wymagania.
zagroo
Witam przyjaciele mam maly klopot z PES 2011 . Odpalam pes 11 na laptopie ktory ma 2 karty jedna do standardowych rzeczy i druga ktora jest przystosowana do gier . Jak wchodze w ustawienia grafiki i chcem przestawic na lepsza grafike to wyskakuje mi blad ze mam za slaby sprzet do tej gry dla tego ze odczytuje ta slabsza karte graficzna prosze was o pomoc jak to zmienic??? Laptop dopiero kupiony wiec napewno sprzet jest dobry ???
pupiziel
Kurczę mam taki problem, że tak jakby sama klawiatura mi chodziła w grze, menu samo sie przewija, w trakcie meczu włącza i wyłącza mi menu tak jakby ktos bawił się (Esc-apem); na 100% to nie jest wina klawy. Miał już ktoś tak?
Michcio89
Ja mam taki problem bo, sam sobie wgrywałem stroje wszystko śmiga ale jak włanczać 3 stroj np milanu i strój bramkarza
zlatanmys
Mam problem wskaźnik mocy strzału za szybko idzie i przy 90 procentach strzału pudłuje bo za mocno strzelam, można to jakoś przestawić bo strasznie to utrudnia gre ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.