Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: punkty GP
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
pes-patch
Witam,
mam do Was pytanie, a mianowicie jak można szybko zdobyć owe punkty GP, ponieważ ja gram sobie ML i za każdy mecz zdobywam tylko po 10. Chciałbym sobie wykupić te różne dodadki i czy wiecie gdzie można je szybko zarobić? smile.gif
Pozdro
Patryk144
Przyłączam się to tej prośby rolleyes.gif A może na te punkty GP są jakieś kody?
Tari
zlitujcie się... closedeyes.gif

Kody na pkt GP się znajdą, tak jak na +1 do strzelonych goli w meczu, -1 do otrzymanych żółtych kartek, +5min do regulaminowego czasu gry...

Odblokujcie sobie cały sklepik, na pes-patch.com pewnie takie cudo jest, albo grajcie normalnie. I błagam, do jasnej cholery, Patryk144 - patrz, co Twoja przeglądarka Ci podkreśla jak piszesz posty...PRZYŁĄCZAM, a nie "przyłanczam". Oczy aż mnie bolą jak patrzę na takie błędy. dry.gif

wrzucam link, mam nadzieję, że nie łamię regulaminu, w razie czego proszę o jego (linku) usunięcie: http://www.pes-patch.com/2010/10/extra-con...1-0-by-222.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.