Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa E
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > ISS Cup - turniej międzysezonowy
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 10 meczy. Awansuje 3 pierwsze ekipy i jedna z najlepszym bilansem z miejsca 4. Termin na rozegranie wszystkich meczów to 30
.12.10.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ

Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe
pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIK

POWODZENIA PANOWIE !!!

Wolrid
2 Kolejka

Wolrid Łukasz44

Screeny:

Opis:

W pierwszym spotkaniu, grupy E , odrazu mierzą się dwie mocne drużyny. Są nimi Eintracht i Birmingham. Mecz sie rozpoczął, odrazu do szaleńczego ataku rzucili się Niemcy, stwarzając dwie groźne sytuacje. Już w 24' Niemcy mieli 100 % okazje, złe podanie jednego z obrońców z Anglii przechwicił Kormaz który nie wykorzystał sytuacji sam na sam z Fosterem. Anglicy długo nie odpowiadali, aż wkońcu doskonałą okazje Jeroma wybronił Nikolov. Nastepne kilkanascie minut to głownie walka o piłke w środku pola. 39 minuta, Birmingham wymienia podania przed polem karnym Niemców, nagle niespodziewanie zostaje zagrana piłka w pole karne, katasotrfalny błąd dwóch obornców z Frankufry i Zigić dochodzi do piłki by po rikoszecie strzelić gola. Ten gol natchnął Frankfurtczyków do ataku. Najpierw strzał Gekasa wylądował na poprzece, następnie strzał Caio z najbliższej odległości obronił Foster. Koniec 1 połowy, która należała do piłkarzy z Niemiec. 2 połowa to bez wątpnie dominacja Anglików, szybkia wymiana podań, składne akcje i groźne strzały dawały powody do niepokoju kibicom z Niemiec. Nikolov jednak pokazał i w tym meczu, że należy do grona najlepszych bramkarzy w lidze niemieckiej. fantastycznie co chwile powstrzymywał Anglików. Eintracht co jakis czas groźnie skontrował i to wszystko na co było stać drużyne w pierwszym kwadransie 2 połowy. 69 minuta, akcja pod bramką Birmighamu, dośrodkowanie Kormaza pewnie wyłapuja obrońcy, jednak jeden z stoperów popełnia wielki błąd, traci piłke przed własnym polem karnym, a Ochs (który przejął tą piłke), swój strzałzamienia na bramke. Dalsza częśc gry to świetne parady Nikolova, i niekiedy groźny kontry Niemców.

Zawodnik meczu:

Ciężko powiedzieć kto zasługuje na to miano, dlatego właśnie wytypuje dwóch zawodników. Są to :

James McFadden - w 2 połowie robił co chciał z obroną Eintrachtu i oddawał groźne strzały nie zakończone bramką.

Oka Nikolov - Fantastyczny mecz w jego wykonaniu, nie raz ratował Frankufryczków przed stratą bramki.
Ogryz
3 Kolejka:

Ogryz Wolrid

Screeny:

Opis:

Inauguracyjny mecz Sparty w tych rozgrywkach z Eintrachtem Frankfurt dla którego był to już 2 mecz w tych rozgrywkach. Gospodarze tego spotkania obawiali się, że to będzie ciężki mecz i tak też było. Chociaż 1 połowa na to nie wskazywała ponieważ gracze Sparty totalnie dominowali gości stwarzając sobie co chwile groźne sytuacje. Już w 6 minucie gospodarze wyszli na prowadzenie w tym meczu za sprawą gola Sionki chodź Wilfried sprokurował gola dla gospodarzy bo Sionce pozostało tylko strzelić do pustej bramki po odbiciu jej przez bramkarza po strzale Wilfrieda. 2 bramka wpadła po koronkowej akcji gospodarzy i Milos Lacny musiał trafić do bramki mając przed sobą bramkarza gości. 3 bramka to w końcu gol Wilfrieda który zasłużył na tego gola prostopadła piłka do niego minięcie bramkarza i 3-0 dla Sparty staje się faktem. W 36 minucie obudzili się goście po indywidualnej akcji Amantidisa strzelił po długim rogu bramkę kontaktową. W końcówce pierwszej połowy pech Wilfrieda który strzela w spojenie słupka z poprzeczką i obrońcy gości wybijają piłkę na aut. I pierwsza połowa kończy się wynikiem 3-1. W 2 połowie to już totalna przewaga gości którzy co chwile stwarzali sobie sytuacje albo blokowali obrońcy rozpaczliwymi wślizgami albo bramkarz Blazek. W 55 minucie kontaktową bramkę zdobył Heller po bardzo ładnym strzale w okienko. Ciągłe ataki nie przyniosły wyrównującego gola dla gości i mecz skończył się wynikiem 3-2. Goście totalnie zdominowali 2 połowę trudno się dziwić Sparta trochę odpuściła mając 2 bramki zaliczki a Eintracht musiał gonić wynik. W końcówce meczu na pustą bramkę nie strzelił zawodnik Sparty(obok bramki). Dzięki za mecz do rewanżu.
Zawodnik meczu:

Bony Wilfried - Bardzo dobra gra tego zawodnika praktycznie wszystkie groźne akcje przechodziły przez niego. Bardzo silny na nogach.
WKS

1 Kolejka
WKSRKS Wolrid

Screeny:

Opis:
Cóz debiut piłkarzy Hiszpańskiej Almerii w ISSCup odbył się znakomicie ! 6:0 z Niemieckim Eintrachtem to prawdziwa rewelacja. Cieszy odblokowanie się środkowego napastnika Nieto ! .Dzięki za mecz
Zawodnik meczu:

Rewelacyjna postawa 5 bramek w jednym meczu !! Bawił się z bramkarzem jak z dzieckiem i chwała mu za to !

Ogryz
5 Kolejka:

Ogryz WKSRKS

Screeny:

Opis:

Bardzo szczęśliwy remis piłkarzy Sparty którzy w tym meczu praktycznie cały mecz grali na swojej połowie ponieważ bronili się przed atakami Almerii która w tym meczu była ustawiona ofensywnie a od 60 minut bardzo ofensywnie z 5 napastnikami i 3 obrońcami. Niestety bliżej zwycięstwa byli piłkarze Sparty ponieważ to oni do 90 minuty prowadzili 2-1, ale niestety pan sędzia nie zamierzał kończyć tego pojedynku i w 90+ Almeria strzeliła bramkę dając remis w tym meczu. Niestety mecz mógł się skończyć 3-1 ale będąc sam na sam tuż za polem karnym na samym środku obrońca Almerii sfaulował gracza Sparty i oczywiście czerwona kartka. Mimo to dzięki.

P.S Taka moja refleksja do ciebie WKSRKS ja wiem, że ty jesteś lepszy ode mnie i z tym się w zupełności zgadzam i wiem, że ten mecz powinieneś wygrać przynajmniej 3 bramkami przewagi, ale gdy masz pecha i ci jednak nie idzie to nie musisz faulować gdy jestem sam na sam z twoim bramkarzem w ostatniej minucie meczu nie mówię, że ja nie faulowałem ogólnie w meczu ale nie były to faule kiedy wychodziłeś sam na sam, a 2 czy 3 faule z tych 7 były po tym jak ty skosiłeś mnie na czerwoną kartkę. Naprawdę szanuje cie i wiem, że masz nie małe umiejętności i spokojnie mnie w tym meczu powinieneś pojechać, ale miałeś pecha i nie udało ci się.
Zawodnik meczu:

Jaromir Blazek - Uratował Sparcie 1 pkt w tym meczu. Był dziś w nieziemskiej formie.

WKS
Tak , zgadzam sie , ale ja też mam swoje nerwy. Faulowales mnie w 1 polowie w 16 to jeszcze nic nie mowilem . ALe jak sie posypaly faule nawet w okolice 20m to juz nie moglem wytrzymac.. Zresztą wystarczy poczytac statystyki fauli. Jestem tylko człowiekiem i też Cie szanuje jednak za duzo grasz wslizgami mimo ze nie masz MOŻE intencjii faulowac...
Ogryz
CYTAT(WKSRKS @ Dec 17 2010, 17:45) *
Tak , zgadzam sie , ale ja też mam swoje nerwy. Faulowales mnie w 1 polowie w 16 to jeszcze nic nie mowilem . ALe jak sie posypaly faule nawet w okolice 20m to juz nie moglem wytrzymac.. Zresztą wystarczy poczytac statystyki fauli. Jestem tylko człowiekiem i też Cie szanuje jednak za duzo grasz wslizgami mimo ze nie masz MOŻE intencjii faulowac...

Masz racje dużo gram wślizgami ponieważ na razie inaczej nie umiem dlatego też może te faule i naprawdę żaden z fauli w 1 połowie nie był specjalnym dopiero po tej czerwonej kartce wszystkie faule były specjalne i szukałem tego żeby cie sfaulować. Dobra było minęło, ale taki gracz jak ty nie powinien się zachowywać tak jak w 89 minucie. Koniec Off topu.
lukasz44
1 kolejka
lukasz44 Ogryz

Screeny:

Opis:

Drugi mecz Birmingham w ISSCup. Bardzo skoncentrowani gospodarze nie mogli dziś stracić punktów i od początku chcieli narzucić swoje tempo. Podstawowi napastnicy Jerome-Zigic-McFaden nie mogli zagrać więc pograły rezerwy, a do ataku przesunięty został Hleb. Był to strzał w 10, Białorusin dzielił i rządził na boisku, grał po prostu magicznie. Pierwsza połowa to totalna dominacja Anglików, Sparta miała statystykę strzałów 0(0). Druga odsłona to kolejne zmiany aby potestować graczy i pewna wygrana 6-1 stała się faktem. Rywala stać było tylko na jedno trafienie, nawet dość ładne.
Dzięki za mecz i do rewanżu w Pradze.

Zawodnik meczu:

Hleb - przesunięty do ataku zrobił swoje, udział przy wszystkich bramkach w tym sam raz trafił.
WKS
4 kolejka

WKS lukasz44

Screeny:

Skrinów nie ma bo pedober mnie złapał w czasie screenowania i tylko zdobylem uciec a screeny nie ocalały ; /

3x Nieto
1x Crusat
1x Kalu Uche

3x McFaden
2x Zigić
1 S.Larson

Opis:

Kompletna DOminacja graczy z Anglii . McFadden i społka rozbili tą słabą Almerie która nic nie potrafi. 5 bramek to nie wiem.. poprostu Foster pokazał że jest pr0 i że pr0 jest reszta i bawili sie w dramatrugie..Przeciez Birmingham jesli by chcialo strzelilo by 10 przy czystym koncie. WIecej takich meczy ! Naprawde fantastyczna gra ! Fanstastyczne akcje ! Fantastyczny komentarz do bramek . Klimat typowo pesowy. 3 pkt bardzo zasluzone przez graczy z Angli. Pozdrawiam Cieplutko jak tylko moge smile.gif ))

Zawodnik meczu:

Heh pomyśleć że tylko Messim i CR mozna cyborzyc. Tylko pozazdroscic Cyborga juniora smile.gif
lukasz44
3 kolejka

lukasz44 waldi198

Screeny:

Opis:

Pierwsza porazka Birmingham w rozgrywkach, rywal nastawił się głównie na kontry, co przyniosło korzystny rezultat. Gigant Webo co uderzył to wpadło i tak to się skończyło. Szkoda dwóch pudeł Zigicia do pustej bramki, ale cóz z porażką też trzeba umieć się pogodzić smile.gif
Baardzo czekam na rewanż smile.gif

Zawodnik meczu:

Webo- wygrał mecz Mallorce, dwie bramki i po sprawie.
Ogryz
2 Kolejka:

Ogryz Tsu

Screeny:

Opis:

Zasłużone zwycięstwo piłkarzy ze Stolicy to oni dyktowali tempo gry i spokojnie rozgrywali piłkę gdy gracze Sparty przyglądali się temu. 3 bramki Manu i Legia wraca do Stolicy z 3 pkt. Sparta z nielicznym kontrami bez żadnych 100% okazji obrona Legii spisała się bez zarzutu. Dzięki za mecz.
Zawodnik meczu:

Manu - HatTrick i wszystko jasne to co miał to wykorzystał genialna skuteczność. Pewnie czerwona forma:)
Tsu
1

Tsu waldi198

Mecz trzymajacy w napieciu do ostatnich minut ze szczesliwym zakonczeniem dla legionistow.Zaczelo sie od karnego ktory skutecznie wykorzystal Iwanski goscie ktorzy nie mieli za wiele celnych strzalow w 1 polowie ograniczali sie do kontratakow ale ten jedyny celny zamienia na gola Tuni Androver.W drugiej polowie podobny scenariusz Legia stara sie atakowac a dobrze ustawieni w obronie goscie szukali swojej szansy w kontrataku i mimo ze Legia oddawala wiecej strzalow to na boisku tej roznicy nie bylo widac mecz byl wyrownany i trzeba bylo sie mocno nabiegac i uwazac na groznych gosci. W ostatniej akcji spotkania zyleta ekspoloduje z radosci po golu Mezengi ktoremu asystowal strzelec pierwszego gola Iwanski i 3 punkty zostaja w stolicy.
Dzieki/pozdro

trudno bylo wskazac zawodnika meczu oba zespoly walczyly bardziej zespolowo postanowilem ze bedzie to strzelec i asystent drugiego gola Maciej Iwański

Ogryz
4 Kolejka:

Ogryz Waldi198

Screeny:

Opis:

Kolejne fatalne spotkanie piłkarzy Sparty po dobrym starcie rozgrywek zwycięstwie i remisie przyszły 3 porażki w których zespół Sparty rozegrał fatalne spotkania. Skuteczność napastników Sparty w tym meczu była tragiczna nawet Wilfried na czerwonej formie nie potrafił strzelić bramki oddał 1 tylko groźny strzał który obronił bramkarz Mallorki. A Mallorca 3 celne strzały i 2 gole. Po raz kolejny puchar skończę na fazie grupowej widocznie tak już musi być:/ Dzięki za mecz.
Zawodnik meczu:

de Guzman - Piękna bramka na 1-0 tuż za kołnierz bramkarza Sparty.
Tsu
4

Tsu Wolrid

Trzecie juz zwyciestwo legionistow tym razem w efektownym stylu nad ekipia z niemiec.Z swietnej strony pokazal sie Bruno Mezenga ktory udowadnia ze nie stracono ani grosza sprowadzajac go na lazienkowska wink.gif
thx/pozdro

zdobywca 3 goli Bruno Mezenga

3

Tsu WKS

Tym razem nie udalo zdobyc sie punktow goscie dobrze zaprezentowali sie w obronie jak i w ataku natomiast legionisci zagrali ponizej swojego poziomu.thx/pozdro

Najbardziej widoczny w ekipie gosci Byl Jacobsen i to on zostaje pilkarzem meczu.

lukasz44

kolejka 5

lukasz44 Tsu

Screeny:

Opis:

Goście podbudowani ostatnimi wygranymi przyjechali dziś do Birmingham.
Od początku meczu swój rytm narzucili gracze Birmingham, szalał Beausejour i zdobył pierwszą bramkę już w 9 minucie. Kolejne minuty to wyrównana walka z przewagą Birmingham. W 52 minucie wyrównał Manu ładnym strzałem z dystansu. Radość kibiców z Warszawy nie trwała długo, pięć minut pózniej gola z karnego zdobył Hleb. Od tego momentu z Legionistów uszło powietrze, kolejnego gola zdobył McFadden i do końca spotkania nie wydarzyło się już nic niespodziewanego, ostatnie 10 minut to bardzo brutalna gra Polaków. Rywal chyba wkurzył sie bardzo na swoich piłkarzy bo po meczu nie powiedział nawet słowa do trenera rywali schodząc szybko do tunelu.
Dzięki i do rewanżu na Łazienkowskiej.

Zawodnik meczu:

Mcfadden - jak zwykle wykorzystał to co miał wykorzystać i zapewnia wygraną swojej ekipie.
WKS
8

WKSRKS Tsu

Screeny:

Opis:

Dobry mecz , popis Nieto ktory zaliczył Hat Tricka. Legia z początku próbowała nawet zdobyła pierwsza bramke ale pozniej nastąpiło przebudzenie Hiszpanów
Zawodnik meczu:

Nieto - Skompletował Hat Trick w dodatku klasyczny , bez wątpienia MVP meczu

7

WKSRKS waldi198

Screeny:

Opis:

Co można powiedziec...Webo na redzie on dzisiaj wszystkich przejdzie. Tak skandowali kibice Jajroki mając całkowitą racje. 2-3 obronców ? Pfff co to dla tego zawodnika
Zawodnik meczu:

3 Bramki i całkowite panowanie w ofensywie. Nie do zatrzymania nawet przez Terminatora.

lukasz44

lukasz44 wolrid

Screeny:

Opis:

Wynik wcale nie odzwierciedla przebiegu meczu, rywal sam chyba nie wie jak niektóre gole mu wpadały. Amanatidis pewnie na czerwonej hasał bo nie do zatrzymania gość był.

Zawodnik meczu:

Amanatidis
waldi198
2.kolejka

waldi198 WKS

Screeny:

[/URL]

Opis:Bardzo trudny mecz z ciężkim rywalem smile.gif Już od samego początku spotkanie nie układało się gospodarzom ale za to goście zagrali bardzo ładnie:) pierwsza połowa zdominowana przez gość za to druga się nieco wyrównała lecz gospodarze byłi w tym meczu bez radni heh
Wolrid
8 Kolejka

Wolrid ogryz

Screeny:

Opis:

Mecz katastrofa dla piłkarzy Eintrachtu, od początku zacięta rywaliacja strzały akcje, do czasu do kiedy kontuzji nie doznał prawy obrońca Jung, którego zmienikiem był Ochs. Po jego wejsciu wszystko padło. Jego głupie starty, złe podania doprowadziły do starty dwóch bramek, przed gwizdkiem kończącym 1 połowe. Jedyne na co było stać Eintracht to jedna bramka. Druga połowa znowu to samo, najpierw Kohler nie wiedząc jak i po co biegnąc przed siebie zgubił piłke co bez litosnie wykorzystał Bony. Następna bramka to znów parada Ochsa, który zagrał głową z taką siła i prezycja że tak trafiła pod nogi piłkarza z Pragi, który pokonał z zimną krwią Nikolova. A Eintracht ??? Cały czas pudłował. Ostatnie 15 minut to okres magicznego przebudzenia się Frankufrczyków. 2 gole to jednak za mało. 3 punkry wędrują do Pragi.

Zawodnik meczu:

Kweuke - Oczarował on swoją grą cały stadion. Dynamiczne rajdy, strzału, dośrodkowania, bym nie osiągalny dla Ochsa który zgarnia statułetke anty bohatera meczu.
Wolrid
6 Kolejka

Wolrid WKSRKS

Screeny:

Opis:

Krótko mówiąc skuteczność zawyżyła. To co mogli strzelić piłkarze Eintrachtu strzelili, to co mogli strzelić Hiszpani nie strzelili. Przede wszystkim dobra gre w obronie Niemców pozwalał na szybkie kontry i zagrożenia, deffenstwa Almeri natomiast troche sie gubiła.

Zawodnik meczu:

Korkmaz-Znacząco przyczynił się do wygranej, strzelił gola i przez cały mecz stanowił zagrożenie pod bramką Daniego Alvesa.
Ogryz
6 Kolejka:

Ogryz Lukasz44

Screeny:

Opis:

W miarę wyrównany mecz rozegrały obie ekipy w przeciwieństwie do 1 meczu tych drużyn. W tym meczu piłkarze Sparty wyszli defensywnie z taktyką 5-4-1 w tym 2 defensywnych pomocników i taktyka była dobrym posunięciem ponieważ piłkarze Birmingham nie mogli się przedostać przez dobrze ustawioną w tym meczu obronę Sparty, a gdy dochodzili do sytuacji to kapitalnie bronił Zitka (Co ciekawe na niebieskiej formie:D) Pierwsi na prowadzenie wyszli piłkarze Sparty po przypadkowym golu piłka odbiła się od Wilfrieda przeleciała koło nóg obrońcy gości i wpadła pod nogi Kadleca który z tego prezentuj skorzystał i wyprowadził gospodarzy na prowadzenie. Po stracie gola Birmingham mocniej przycisnęło ale piłkarzy Sparty wychodzili z bardzo groźnymi kontratakami. Niestety tuż przed przerwą w 44 minucie wyrównującego gola trafił wieżowiec Zigic. Tuż po przerwie Ferguson wyprowadził gości na 1-bramkowe prowadzanie po mierzonym strzale w okno bramki Zitki. Po tym golu trener Sparty zdecydował się wrócić do bardziej odważnej taktyki a dokładnie 4-4-2 i przyniosło to szybciutko skutki ponieważ Kweuke doprowadził do wyrównania. W 65 minucie goście znów wyszli na prowadzanie za sprawą Zigicia który zdobył swoją 2 bramkę w meczu. Gospodarze po tym golu za czeli śmielej atakować, ale niestety gola to nie przyniosło w 86 minucie po kontrze Mcfadden ustalił wynik spotkania na 4-2. Rewanż uważam za udany mimo porażki 2 bramkowej był to bardziej wyrównany i emocjonujący mecz niż ten 1 w którym gracze Sparty nie mieli nic do powiedzenia.
Zawodnik meczu:

Daniel Zitka - Uchronił parę razy przed utratą bramki drużynę Sparty a obawiałem się o obsadę bramki ponieważ i Zitka i Blazek na niebieskiej formie byli.
Wolrid
5 Kolejka

Wolrid Waldi198

Screeny:

Opis:

Fakt przed meczem czułem się dosyć pewnie (Amantasidis red, Fenin red, Altintop red), miałem więc powody do radości, ale po meczu jestem zdruzgotany. O ile pierwsza połowa była troche wyrównana, to w drugiej całkowicie panowali Niemcy. Po błędzie obrony w kryciu udało się Hiszpaną strzelić bramke, ale to co wyprawiali Niemcy przechodzi wszystko. Tyle zmarnowanych okazji sam na sam, takie niecelne strzały, straszne podania. Rywal nastomiast nie miał większego pola do popisu, gdy tylko zbliżył się do pola karnego natychmiast tracił piłke i szła kontra która zawsze była marnowana.
Zawodnik meczu:

Duda Aouate - śmiało można przyznać mu tą nagrode, gdy tylko któryś piłkarzy przedarł się przez szyki obronne Mallorci, on zawsze stał na posterunku i ze spokojem wybraniał strzały.
lukasz44

9 kolejka

lukasz44 wksrks

Screeny:

Zigic
Zigic
Mcfadden

Kalu Uche
Kalu Uche
Crusat
Crusat

Opis:

Pierwsza połowa normalna, wymiana ciosów i 1-1 do przerwy. Potem rozłączenie i host rywala.
Pierwszy raz w meczu online widziałem lagi które powodowały to że pad po prostu nie działał ; d
Czy to podanie czy strzałka w górę - NIC ! Tylko przycisk w lewo działał. W 10 minutach które były doliczone do II polowy rywal wyszedł z akcją 2 na 1, oczywiście wybrał rozwiązanie najbardziej łatwe czyli podanie do dołu i pustą bramkę. 3-4 koniec. Tyle o meczu

Zawodnik meczu:

Crusat- najlepiej odnajdywał się w tym czymś czego chyba nie można nazwać meczem.
WKS
10 kolejka

WKSRKS Ogryz

Screeny:

Opis:
Mecz dobry , nareszcie zawodnicy hiszpanksiej Almerii sie odblokowali...co z tego jak to byl ich ostatni mecz w fazie grupowej. Szanse awansu sa ale czy duze ?

Zawodnik meczu:

Kalu Uche - Fanastyczny mecz 3 bramki z czego 2 ładne wink.gif .
Tsu
7

Tsu Ogryz

Dobre spotkanie w ktorym do 60 minuty utrzymywal sie remis jednak rozkrecajaca sie z minuty na minute Legia potwierdza dobra gre dwoma golami i ostetecznie wygrywa 3:1

bardzo dobre spotkanie rozegral Manu podawal kiwal i robil wszystko zeby bylo go widac.

10
font="Franklin Gothic Medium"]
Tsu lukasz44

Dobry mecz ze zmiennymi losami spotkania Legia musiala caly czas gonic wynik z 0:1 i 1:2 ale mimo to legionisci nie poddali sie i walczac do konca zdolali nie tylko zremisowac ale i nawet wygrac

Zdobyl gwa gola w tym decydujacego na wage 3 punktów,

[/font]
waldi198
8.kolejka

waldi198 lukasz44

Screeny:

Opis:
Goście po przegranym pierwszym mecz na własnym stadionie podeszli do tego spotkania bardzo skoncentrowani co przyniosło oczekiwane efekty smile.gif Ostateczni zwyciężyli 0:3 powodzenia dalej i gralulacje

9.kolejka

waldi198 ogryz

Screeny:

+swojak dla Hiszpanów

Opis:Nie zasłużona porażka gospodarzy ponieważ to oni prowadzili grę w tym mecz i stworzyli dużo sytuacji pod bramkowych i gdyby nie rażąca nie skuteczność i zaczarowana bramka gości spokojnie mogli by wygrać to spotkanie no ale cóż takie uroki pesa heh

Wolrid
9 Kolejka

[font="Franklin Gothic Medium"]
Wolrid Tsu

Screeny:

Opis:

Co tu dużo mówić Legią przeważała przez cały mecz i nastrzelała 6 bramek, Frankfurczyków było stać tylko na jednego gola.
Zawodnik meczu:

Takesture Chinyama - Fantastyczny mecz zaliczył hat-tricka, pomino tego świetnie odgrywał i dryblował.

na to wyróznienie zasługuje również :

Arutr Jędrzejczyk - Fantastycznie "czyścił" ataki Niemców, zarówno pod swoja bramka jak i w środku pola.
waldi198
waldi198 tsu

Screeny:

Opis:Bardzo zacięte spotkanie każdy mógł wygrać to spotkanie smile.gif więcej szczęścia mieli gości którzy wykorzystali wszystkie swoje sytuacje i pewnie odnieśli zwycięstwo brawo smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.