Muszę się wypowiedzieć bo pewne granice pewna persona przekroczyła i ja tak tego nie zostawię.
Dla 99% ludzi PES to głównie czerpanie przyjemności z gry są jednak wyjątki które ponad wszystko stawiają osiągnięcie dobrego wyniku nawet po trupach do celu.
Ta osoba to oczywiście największa płaczka tego ale i nie tylko serwisu wielki mistrz UFO.
Ilekroć z nim wygrywałem a jest to pewnie z 80 & meczów to przeważnie tylko dlatego że gra go oszukała

widać w chłopaku już taka frustracja i kompleks mojej osoby urósł że postanowił wyjebać się na wszelkie fair play aby tylko wygrac.
I nie chodzi mi o sposób jego gryw obronie który jak chyba każdy kto z nim gra polega nie dość że na ostrym pressingu co oczywiście jest dozwolone ale co idzie w parze z nim dużą ilością fauli i wślizgów czasme kompletnie nietrafionych i powodujących kontuzję.
Nie chodzi mi także o perfidnie strzeloną bramkę w ostatnim naszym meczu polegającą na chamskim dograniu do pustaka w idealnej i tak sytuacji, ja wychodząc w tym samym meczu 2 na bramkarza próbowałem mijać żeby nie strzelać perfidnie do pustaka ale to też jest cicho przyzwolone niektórzy tak robią niektoórzy nie zależy co kogo obchodzi najbardziej.
Czarę przelało zachowanie w momencie gdy mój bramkarz faulował i dostał czerwoną kartkę. "Fair-play" UFO polegało po pierwsze n anie wzięciu przerwy przed strzałem bym mógł wprowadzić rezerwowego bramkarza czy zmienić taktykę ale to jescze można przeboleć. Gra go skarała nie strzelił ale wywalczył rzut rożny przed ktorym także nie wziął przerwy.Sam dopiero musiałem sobie wybić piłkę będac atakowanym przez jego zawodników nawet wtedy gdy ewidentnie wybiegalem w aut po którym i tak piłka NIE została mi zwrócona a gdy zmieniałem taktykę kolegębyło stać tylko na cytuję"płacz mi rzeką".
Podsumowując prosiłbym aby takie zachowania utemperować a co do Ciebie kolego z TBG to jak tak bardzo chcesz zwycięstwa to w każdym meczu ze mną masz te 3 pkt może się odkompleksisz.
Dziekuję