Wypowiem się może jako pierwszy

Sezon w moim wykonaniu bardzo udany, patrząc na to co się działo na początku odniosłem duży sukces.Sporting to solidna drużyna, na wyróżnienie zasłużyli Liedson i Izmailov, dobrze wyszkoleni technicznie i posiadający piekielnie mocne uderzenie z dystansu.
A teraz coś o rywalach :milerinho - klasa sama w sobie. Od samego początku pewnie kroczył po mistrzostwo
snajper1929 - snajper, jak snajper

Gdy do gry nie wkracza PES i jego niespodziewane zachowania, pewnie zmierza do zwycięstwa, wynik o 1 oczko lepszy niż w poprzednim sezonie
krzysiu1996 - osobiście nie przepadam za tym graczem , aczkolwiek nie można mu ujmować umiejętności jakie posiada. Groźny przeciwnik.
siwiers99 - solidny gracz, stoczyłem z nim dwa zaciekłe mecze
Roor1910 - Rój, jak to rój

Do przodu, gra ofensywna, choć zdarzały mu się wpadki
Bakel - również bardzo dobry gracz, niewiele mu zabrakło do 3 miejsca.
Mani3k - podziwiam jego umiejętność przetrzymywania piłki. Nie gra na hej do przodu, tylko poprzez umiejętne operowanie podaniami przesuwa się do przodu. Choć czasem umie przyspieszyć grę
Edek - pierwszy raz grałem z tym przeciwnikiem, więc nie mam za dużo co o nim powiedzieć. Zabrakło mu trochę szczęścia, żeby znaleźć się wyżej w tabeli.
ziewiec - te miejsce zapewne nie jest jego szczytem marzeń. Strzelał dużo bramek, jednak też dużo tracił.
lukasz44 - doczekał się innej ekipy, przez większość sezonu utrzymywał się w dole tabeli, jednak ostatecznie udało mu się zająć miejsce ponad strefą spadkową.
Tsu - gracz, który stracił najmniej goli w sezonie. Pojedyncze wpadki spowodowały, że zajął tak słabe miejsce.
Niewczas - gracz, który zasługuje na grę w 1 lidze
Czubinho - w zeszłym sezonie szczęśliwie utrzymał się w 1 lidze. W obecnym udało mu się ostatecznie uciec ze strefy spadkowej.
Tomaj - Jedyny gracz, z którym jeszcze nie odniosłem zwycięstwa w lidze. W pełni zasługuje na grę w 1 lidze.
ufo1987 - Nieudany debiut 1 lidze. Musi przełknąć gorycz porażki i wrócić w następnym sezonie. Gra nie do końca była mu przychylna.
Edi092 - nieudany sezon w jego wykonaniu. Pomimo silnej Valencii nie udało mu się utrzymać w najlepszej klasie rozgrywkowej.
arczi333 - zepsuty sezon przez jeden incydent. Według mnie spokojnie utrzymałby się i urwał punkty niektórym przeciwnikom. Niestety stało się jak stało...
Na + :milerinho - Udowodnił, ze zeszłoroczna wpadka była spowodowana problemami technicznymi, a nie jego spadkiem formy.
krzysiu1996 - Jak na pierwszy sezon w 1 lidze 4 miejsce to dobre osiągnięcie.
siwiers99 - 5 lokata jest chyba dobrym wynikiem. Do 3 miejsca zabrakło mu jedynie 3 punktów.
Na - :Mani3k - wynik dużo gorszy niż w poprzednim sezonie. Spokojnie mógł zajść wyżej.
Tsu - Jak gracz wyżej. Nie może powiedzieć o udanym sezonie.
Tomaj - Jego 15 miejsce, jest dla mnie zaskoczeniem. W IV sezonie poszło mu znacznie lepiej.
ufo1987 - Gracz pokrzywdzony przez PESa, nie do końca umiejący się pogodzić z porażką.
arcz333 - O umieszczeniu go w tym gronie zadecydowała jedna sytuacja, o której wie większość użytkowników.
Tak na koniec...Pragnę podziękować wszystkim rywalom za ten sezon, za stworzenie wspaniałej atmosfery. Oczywiście były też i te mniej przyjemne chwile, jednak ciężko jest być idealnym. Od siebie chciałbym przeprosić wszystkich, w oczach których wypadłem negatywnie. Nie zawsze uda mi się przyjąć porażkę z pokorą, choć staram się być uczciwy..
Nie lubię przegrywać i zawsze ciężko mi się z tym pogodzić. Do każdego meczu podchodzę z dużym zaangażowaniem i też przez to przeżywam spotkanie na gorąco, nawet podczas meczu..
Ciągle uczę się panować nad tym, jednak nie zawsze mi to wychodzi

Mam nadzieję, że następny, VI sezon będzie tylko i wyłącznie LEPSZY !
Pozdrawiam,
Młody08