Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tricki w Pes 2011
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
michał14
Czy są jakieś triki w PES 2011 i jak je robić na klawiaturze
Knl
niestety, w tej wersji PESa nie ma żadnych tricków.
r.a.j.a.n
Myślę, że temat można już zamknąć smile.gif
Roor1910
CYTAT(Knl @ Dec 13 2010, 11:16) *
niestety, w tej wersji PESa nie ma żadnych tricków.

10/10 biggrin.gif
michał14
Jak nie ma żadnych ja parę wiem jak robić ale tylko 4 a na filmikach o PES 2011 są też inne tricki
Knl
hahahahahaha xD
szymon1987w
CYTAT(michał14 @ Dec 13 2010, 16:12) *
Jak nie ma żadnych ja parę wiem jak robić ale tylko 4 a na filmikach o PES 2011 są też inne tricki

Bo na piracie się tylko da właśnie 4 tricki zrobić tongue.gif
Pzdr
michał14
CYTAT(szymon1987w @ Dec 14 2010, 00:26) *
Bo na piracie się tylko da właśnie 4 tricki zrobić tongue.gif
Pzdr

dzięki za odpowiedz a morze jest jakis OF że te triki są dodane?
Knl
aaaaaaaaaaaaaahahahahahaahaha xD xD xD
r.a.j.a.n
Da się to załatwić, ale musisz napisać do Konami, aby Ci udostępniło (wysłało na mejla) takiego OFa - z którego można korzystać tylko na jednym komputerze, dlatego nikt z nas nie może Ci go przekazać.
Z tego co pamiętam taki plik odblokowuje dodatkowe 21 tricków. Ja ma oryginalną wersję, tak więc wszystkie tricki mam na starcie.

Nie mogę tylko znaleźć formularza zgłoszeniowego do Konami, może któryś z forumowiczów ma pod ręką linka?
PS: Aha, nie martw się, możesz do nich pisać po polsku - zrozumieją.

I jeszcze jedno
CYTAT(michał14 @ Dec 14 2010, 09:14) *
... morze...

O jakie morze Ci chodzi?
Knl
morze o morze pułnocne
Lionel Messi 10
Jak to nie ma na klawiaturze trików ?

Jeżeli chcecie mieć triki na klawiaturze najpierw ustawiacie żeby je móc zrobić na niej

Następnie, przed meczem wchodzicie w game plan ,później na dole pod bramkarzem jest zakładka link feinst wchodzicie w nią.
Macie do dyspozycji , stworzenia serii swoich trików , lub gotowe kiedy chcecie zmienić nazwę trzeba wejść w np. Preset 1 / Edit Data /Enter Name i wpisać swoją nazwę.
Wybieramy swoje triki wchodząc w zakładki "Right Stick Up , Right , Down Left" Przypominam Up - 1 Right- 3 Down -4 Left - 2
Gdy już wybraliście swoje triki wchodzicie w mecz i tylko naciskacie Q + 1 lub 2 ,3 ,4 zależy na jaki daliście odpowiednik right stock i tyle.
FoReST3
zepsułeś wszystko, nie umiesz się bawić sad.gif

ja jakoś gram bez tricków i wątpię, żebym kiedykolwiek je potrzebował biggrin.gif
qwerte
Nie ładnie tak się naśmiewać z kolegi. Nie wiedział to się zapytał. Nie każdy umie Google obsługiwać. Tylko jak w takim razie trafił na te forum? unsure.gif
Lionel Messi 10
po co tacy ludzie przychodzą na forum i wkurzają ludzi
Knl
Michał14! Nie słuchaj Lionela Messi 10, pięknie ci wszystko wytłumaczył, ale nie zapominajmy że to wszystko działa ale na ORGINALNEJ WERSJI GRY.
Tobie to nic nie da, ponieważ w dalszym ciągu będziesz mógł używać tylko 4 tricków.
Rozwiązaniem jest petycja do KONAMI o OF dodający:

https://uk.secure.konami-europe.com/support/petitions.do

powodzenia i pozdrawiamy!
Lionel Messi 10
Nie nabieraj się na tych ... Zrób to co napisałem , a triki będą się udawać smile.gif
Knl
kuźwa, czemu wprowadzasz w błąd? sam mam pirata i musiałem pisać petycję, więc wiem co mówię...
michał14
Dobra dzięki za wszystkie odpowiedzi a już trudno będę grał z tymi 4 trickami no bo przecież nie są najważniejsze one w piłce
Knl
i taka postawa mi się podoba! najważniejsza jest drużyna!
pozdrawiam biggrin.gif
szymon1987w
a na jakim grasz poziomie trudności? Bo słyszałem że może byc tak że jak wygrasz 100 meczy na top player to odblokują Ci się tricki tylko polecam najnowszego cracka poszukać na necie i wgrać smile.gif
michał14
Gram oczywiście na Top Player rolleyes.gif A to jest pewne ze mi się odblokują i gdzie to sprawdzić ile tych meczy wygrałem ? a i czy ten crack potrzebny jest?
Tari
ten temat czyta się lepiej niż basha czy kretyna biggrin.gif

crack jest niezbędny, bez niego wszystkie porady udzielone przez kolegów się nie sprawdzą wink.gif
portier
Ej a to prawda, ze lepiej nie pobierac cracka z peba czy innych warezow, bo tam Konami ma wtyki? Ja czytalem, ze ktos ma dac cracka w dziale Gry na naszej-klasie ale nie jestem pewny a mam taki sam problem jak kolega wink.gif
szymon1987w
CYTAT(michał14 @ Dec 14 2010, 23:15) *
Gram oczywiście na Top Player rolleyes.gif A to jest pewne ze mi się odblokują i gdzie to sprawdzić ile tych meczy wygrałem ? a i czy ten crack potrzebny jest?

hmm ja liczbę wygranych meczy widzę tam gdzie się ustawia poziom trudności właśnie, ale jak nie widzisz to może zależeć od tego jakiego Service Packa ma twój Windows ???? Polecam wgrać SP3 lub napisać to podanie do KONAMI jak radzili koledzy, możesz pisać po polsku bo mają polski oddział tylko wyjdzie że masz pirata, ale możesz napisać że przed kupnem oryginału chciałbyś przetestować grę na wszystkich trickach, do paru dni powinni Ci odpowiedzieć. Tu masz ich Emial. [email protected] rolleyes.gif
qwerte
Kolega szymon podał zły email. pisz tu: [email protected] (ten jest prawidłowy 100% że trafi do kogoś z KONAMI)
Knl
moja prywatna wiadomość od Michał14:

"cześć to ja z tego wątku Tricki w PES 2011 ty tam napisałeś ta petycję do Konami prawda?bo ja własnie tęz chyba napisze ale jak ty pisałeś to wyszło że masz pirata.Jak mam do nich tam napisać?"

dobra, myślę koledzy że już starczy tego, bo chłopak biedny się wpierdzieli jeszcze na jakieś FBI i pójdzie siedzieć za piractwo...
a tak na poważnie, dajmy już spokój, niech sobie wreszcie pogra w pesa tak jak trzeba xD

Michale14: wszystkie zwody masz opisane w tzw "command list" (podczas grania meczu zapauzuj, tam znajdziesz ów opcję).
poza tym, skonfiguruj sobie odpowiednio kontroler (pad / klawiatura) tak jak ci kolega wcześniej napisał w wątku.

"14" w twoim nicku oznacza twój wiek?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.