Trudno miejsce Roora zajmuje Craxa93, bo to jemu ten awans się należy!
Ktoś próbował awansować po cichu poprzez WO ale się nie udało, gdyż dowiedziałem się w porę o tym meczu. Nie tolerujemy takiego zachowania i dlatego ten mecz wpisuje zamiast WO.
Ktoś próbował awansować po cichu poprzez WO ale się nie udało, gdyż dowiedziałem się w porę o tym meczu. Nie tolerujemy takiego zachowania i dlatego ten mecz wpisuje zamiast WO.
Mi się ten awans nie należy to prawdę, ale za błędy się płaci drogi Łukaszu, pewnie Cię życie jeszcze tego nauczy.
Co nie zmienia faktu że życzę Chelsea (Craxa93) awansu i wygrania tego turnieju.
Bezczelność na GG i pisanie prosto w twarz rzeczy niezgodnych z prawdą jest dla mnie dziwne, a nie gramy o złote kalesony aby tak spinać się o głupi awans.
Pokaż te rzeczy które o tym świadczą na forum, jestem ciekaw tych "niezgodnych z prawdą" informacji.
Tyle odemnie, wszystko poprawione.
Temat zamykam.
Temat zamykam.
Dlaczego nie dasz mi się wypowiedzieć, dlaczego nie odpowiesz Siwersowi99 na pytanie, prawda w oczy kole?
cytat z regulaminu:
Podstawową zasadą jaką muszą się kierować zawodnicy w tym pucharze jest gra Fair Play a więc:
- kulturalnie i z szacunkiem odnosimy się do innych graczy,
- staramy się pomagać innym graczom w rozwiązywaniu problemów,
- nie używamy wulgaryzmów,
Ten punkt regulaminu też sobie możesz darować, pisanie mi obraźliwych rzeczy na gg, (z racji że to prywatna rozmowa, nie będę tego przytaczał) myślę że nie przystoi moderatorowi.