zico74
Nov 18 2010, 23:24
Witam,mam taki problem z pes 2011 a mianowicie gierka chodziła mi na full detalach i nie było problemu ale od dzisiaj podczas każdego meczu obojętnie jaki tryb zacina się niemiłosiernie (tnie). Zainstalowałem na nowo najnowsze sterowniki i directX ale w niczym to nie pomogło, reinstal także. Mam windows7 64. Inne gry chodzą bez problemu.
Cor 2 duo E8400
GeForce GTX 260
4GB Ram.
Może ktoś z was miał podobny problem i będzie mógł mi pomóc bo ja już nie mam pomysłu jak wrócić do stanu poprzedniego.
z góry dziękuję.
kiedyś spotkało mnie cos podobnego z poprzednim pesem. chodził bez problemu, aż tu nagle zacząl się zacinać. pomógł dopiero format... ;/
rafalon92
Nov 19 2010, 13:40
Miałem ten problem z pesem 2010, zawsze kiedy miałem włączonego aresa gra mi przycinała. Pomógł reinstal aresa.
kristof26
Nov 19 2010, 20:38
Sprawdz w menedzerze zadan jaki proces zuzywa najwiecej procent.prawdopodobnie to bedzie przyczyna.Tak mi sie wydaje.Kiedys mialem cos takiego.
zico74
Nov 20 2010, 15:30
Wreszcie udało mi się rozwiązać problem.
Problemem był monitor i jego częstotliwość odświeżania, zamiast jak zawsze 60 było 75 Hz.
Poprzestawiało mi się po wgraniu nowych sterów jak przeszedłem z TV z powrotem na monitor.
Dziwne bo nigdy tak nie miałem. Grunt że już jest ok i może się komuś przyda bo na google troche tego było.
Dzięki za zainteresowanie tematem.
pozdrawiam.
rafalon92
Nov 20 2010, 15:40
Jeśli komuś to nie pomogło co napisał kolega wyżej polecam tabletki antydepresyjne dla gry, może jest po prostu "emogrą" i lubi się ciąć

.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.