Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2011 problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
zico74
Witam,mam taki problem z pes 2011 a mianowicie gierka chodziła mi na full detalach i nie było problemu ale od dzisiaj podczas każdego meczu obojętnie jaki tryb zacina się niemiłosiernie (tnie). Zainstalowałem na nowo najnowsze sterowniki i directX ale w niczym to nie pomogło, reinstal także. Mam windows7 64. Inne gry chodzą bez problemu.
Cor 2 duo E8400
GeForce GTX 260
4GB Ram.
Może ktoś z was miał podobny problem i będzie mógł mi pomóc bo ja już nie mam pomysłu jak wrócić do stanu poprzedniego.
z góry dziękuję.
Knl
kiedyś spotkało mnie cos podobnego z poprzednim pesem. chodził bez problemu, aż tu nagle zacząl się zacinać. pomógł dopiero format... ;/
rafalon92
Miałem ten problem z pesem 2010, zawsze kiedy miałem włączonego aresa gra mi przycinała. Pomógł reinstal aresa.
kristof26
Sprawdz w menedzerze zadan jaki proces zuzywa najwiecej procent.prawdopodobnie to bedzie przyczyna.Tak mi sie wydaje.Kiedys mialem cos takiego.
zico74
Wreszcie udało mi się rozwiązać problem.
Problemem był monitor i jego częstotliwość odświeżania, zamiast jak zawsze 60 było 75 Hz.
Poprzestawiało mi się po wgraniu nowych sterów jak przeszedłem z TV z powrotem na monitor.
Dziwne bo nigdy tak nie miałem. Grunt że już jest ok i może się komuś przyda bo na google troche tego było.
Dzięki za zainteresowanie tematem.
pozdrawiam.
rafalon92
Jeśli komuś to nie pomogło co napisał kolega wyżej polecam tabletki antydepresyjne dla gry, może jest po prostu "emogrą" i lubi się ciąćtongue.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.