Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak ustawić taktyke
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
luki431
i inne parametry tak aby nie trzeba było przed każdym meczem ustawiać od nowa? Myślałem że to sie ustawia w zakładce "data management" poprzez jednorazowe ustawienie i kliknięcie "save" po czym "load" ale ja ustawiłem jedno a w meczu jest drugie.
Jak włączyć taktyke przypisaną do przycisków np. W long ball a D kontratak i jak to uaktywnić w trakcie meczu.Gram na klawiaturze.
To menu to wogóle jakaś tragedia,było dobre menu kiedyś to trzeba koniecznie było i to zepsuć.Jak sie ustawia jednorazowo parametry?
kuba32123k
selekt i taktyka
michael4321
Popieram. Probuje w kolko grac w pes 2011 i ciagle znajduje cos co mnie przeraza - tak jak wczesniej pisaliscie brak flag i rac a tu podajecie ze menu taktyki jest fatalne. Tez tak uwazam. Chociazby zmiana graczy jest tandetna - przeciaganie na murawe. Nie wiem ale wydaje mi sie ze diabel tej gry siedzi w szczegolach. I dlatego ciagle porownuje ja do pes6 w ktorej nie moge sie dopatrzec bledow a wrecz przeciwnie, powinna stanowic wzor.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.