Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 9 19.11- 28.11, kolejki 33-36
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
lukasz44
Kolejka 33
Edi092 - ziewiec
Mani3k - Tsu
ufo1987 - siwers99
milerinho - Czubinho
Tomaj - krzysiu1996
Mlody08 - snajper1929
Niewczas - lukasz44

Kolejka 34
Tsu - Edi092
Roor1910 - ziewiec
siwers99 - Mani3k
Bakel - ufo1987
snajper1929 - Edek
lukasz44 - Tomaj
Niewczas - Mlody08

Kolejka 35
Edi092 - Roor1910
Tsu - siwers99
ziewiec - Czubinho
Mani3k - Bakel
ufo1987 - krzysiu1996
milerinho - snajper1929
Edek - Niewczas
Tomaj - Mlody08

Kolejka 36
siwers99 - Edi092
Czubinho - Roor1910
Bakel - Tsu
krzysiu1996 - Mani3k
lukasz44 - ufo1987
Niewczas - milerinho
Tomaj - Edek

pomarańczowo- przedłużone

niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
Milerinho
33 Kolejka

Mierinho Czubinho

Opis:
Jednym slowem mecz walki w ktorym zwyciezko wychodzi BvB, zwyciestwo powinno by o jedna bramke wieksze lecz Kagawa nie trafil karnego.Jedna bremke zapisal komputer bramkarzowi chociaz Barriros oddal strzal i pilka byla zza linia i dopiero pozniej Gk FVB wrzucil do siatki.

Tsu
35
Tsu siwers99

Po ostatnich glupich porazkach w koncu nastapilo przelamanie tym razem po wyrownanym spotkaniu z Marsylia gdzie wszystko zaczelo sie wyjasniac w koncowce spotkania kiedy to gola na wage zwyciestwa zdobywa Cahil po tym golu co najmniej dwie bardzo dobre sytuacje ma jeszcze Marsylia ale pechowo ich nie wykorzystuje.
thx/pozdro
snajper1929

snajper edek

Chujowo mi się gra na tym pes6j nie wiem może się odzwyczaiłem ale wsyztskie połówki do tej pory przegrałem na hoście rywala nawet w wygranych meczach więc może coś w tym jest wink.gif
siwers99
CYTAT(snajper1929 @ Nov 20 2010, 18:25) *
Chujowo mi się gra na tym pes6j nie wiem może się odzwyczaiłem ale wsyztskie połówki do tej pory przegrałem na hoście rywala nawet w wygranych meczach więc może coś w tym jest wink.gif

pierwszy który nie narzeka na gs blink.gif
Mani3k
Mani3k Bakel

Bardzo dobre widowisko, w meczu tym było wszystko to co powinien zawierać piłkarski klasyk.
Porażkę uważam trochę za krzywdzącą gdyż wg mnie bardziej sprawiedliwy byłby remis.
Rywalowi gole przychodziły z niezwykłą łatwością, na swoje trafienia musiałem się nieźle napocić. Ostatecznie gospodarzom udało się 3-krotnie umieścić piłkę w siatce.
Bardzo dobre spotkanie, dzięki i powodzenia. rolleyes.gif
Bakel
Kolejka 34
Bakel ufo1987

Zabrakło spokoju, który cechował graczy Lazio w spotkaniu z Galatasaray. W statystykach mniej więcej na remis, z przebiegu gry też. Ale to ufo1987 będzie bardziej żałował tego meczu, gdyż to on miał w końcówce kilka świetnych okazji do strzelenia decydującej bramki. Dzięki za mecz i powodzenia w walce o utrzymanie.
siwers99
kolejka 34

siwers99 Mani3k

Rozłaczyło nas w 10 minucie(Mankowi wyłaczyli prąd). Prowadziłem 1-0 po golu Lucho. Dogrywaliśmy od 10 minuty.
Spotkanie nie ma co ukrywać z dużą przewagą Galaty a ja zdobywałem bramki z niczego. Miałem tez karnego , którego nie wykorzystałem,ale bardziej ja sie moge cieszyc z tego 1 pkt niż rywal.Dzięki za mecz;)

kolejka 36

siwers99 Edi

Widowisko przednie. Obie drużyny starały się grac jak najpiękniej i decydowały się na najtrudniejsze rozegrania ale efektowne. Dzięki za mecz.
tomaj
36
TomajEdek

Jak się nie wykorzystuje sytuacji to się traci punkty. Był to mecz typu "jak zremisować wygrany mecz". Zaczęło się rewelacyjnie, faul w polu karnym, czerwona kartka i gol, potem drugi gol i masa sytuacji. Jednak nie wykorzystanych, a w dodatku 2 stracone.
ufo19
33 kolejka

ufo Siwers

Jak najbardziej zasłuzona wygrana przeciwnika. Dzięki i powo dalej...
Edi092
33 Kolejka

Edi Ziewiec

Kibicie gospodarzy doczekali się wkońcu kompletu punktów a w dużym stopniu przyczynił się do tego Mata bohater tego meczu który rozpoczął strzelanie ładny strzałem z powietrza a wygraną przypieczętował w ostatnie akcji meczu Dominguez który pojawił się na boisku w drugiej części meczu.Goście po mimo ataków zdołali tego wieczora tylko raz pokonać świetnie dysponowanego tego wieczora goalkeepera. dzięki za dobry meczyk !
Tsu
34k
Tsu Edi092

Niestety zapisal sie tylko scren ze statystyka:/
gole:Everton:Sacha2x,Osman Valencia:Mata

Jako ze obie druzyny walcza o utrzymanie byl to mecz o 6 punktów co bylo widac na boisku po ofensywnych stylach obu druzyn a sam mecz byl toczony w szybkim tempie.W posiadaniu pilki czesciej byla druzyna hiszpanska natomiast wiecej strzalow oddal Everton co udalo sie 3 razy wykorzystac.Oczywiscie nie zabraklo niewykorzystanych sytuacji z obu stron i pesowego szczescia.
thx/pozdro
Matis08

33 kolejka

Młody08 Snajper1929

Screeny

Opis :

Zacięty mecz, żaden z nas nie chciał odpuścić. Snajper - walczący o mistrza, a ja o przysłowiowe "pudło". Mecz lepiej zaczęli goście, ale szybko odpowiedzieli gospodarze i wynik do przerwy brzmiał 2-1. W 2 połowie do głosu doszli Turcy zdobywając dwa gole. Po stracie tego ostatniego trener gospodarzy zdecydował się zmienić nieco taktykę, co przyniosło znakomite efekty. Tuż po rozpoczęciu gry Sporting zdobywa bramkę dającą remis, a po jednej z kontr bramkę dającą wygraną zdobywa Jaime Valdés. Oczywiście nie zabrakło kiksów i niewykorzystanych sytuacji. Mecz bardziej na remis smile.gif

Dzięki.

Milerinho
35 Kolejka

Mierinho snajper1929

Bledy w obronie daja 3pkt rywalowi.
Pozostaje walka o pudło.

snajper1929
Hmmmm nie wiem jak to liczysz ale przecież masz praktycznie mistrza biggrin.gif a ja mam satysfakcję że z nowym championem wygrałem wszystkie 4 bitwy w sezonie biggrin.gif
Niewczas
Kolejka 34

Niewczas Młody08

Słabiutki mecz w wykonaniu gospodarzy, dużo niedokładności i strat w środku pola kończy się takim a nie innym wynikiem.

Kolejka 36

Niewczas Milerinho

Ten mecz był dużo lepszy od poprzedniego w wykonaniu Młotów. Zabrakło jednak trochę szczęścia i zimnej krwi pod bramką rywala, sprawiedliwszy byłby remis.

Jedna bramka nieuznana, gdyż zdobyta w sposób nieprawidłowy (lama).
Edek
35
Edek Niewczas

Mecz wyrównany. Różnice zrobili bramkarze: Green nie wybronił nic specjalnego, natomiast Boruc spisywał się wybornie. Artur zasłużył na miano piłkarza meczu. Dzięki za grę.
Mani3k
Mani3k Tsu

Dobre, wyrównane spotkanie.
O 3 pkt. gości zadecydowała jedna akcja, w której piłka po bilardzie w polu karnym wpadła pod nogi zawodnika Evertonu, który precyzyjnym strzałem umieścił piłkę w siatce.
Dzięki za mecz.
ziewiec
35 kolejka
ziewiec Czubinho

Pierwsza połowa to wymiana cios za cios, w której to gospodarze zwyciężyli. Druga zaczyna się podobnie, lecz pada mniej goli. Ostatecznie to Wolfsburg zdobywa 3 pkty
tomaj
35
TomajMlody

Mecz toczony w rewelacyjnym tempie. 5 pięknych bramek gospodarzy oraz 2 ładne i 3 fartowe, jak to określił przeciwnik tongue.gif, bramki gości.
Matis08
Już nie przesadzaj, że 5 ładnych tongue.gif Piąta na pewno taka nie była biggrin.gif

Szkoda tej bramki, ale wynik jak najbardziej zasłużony smile.gif Mecz sam w sobie też był świetny.
Dzięki i powo w utrzymaniu smile.gif
Oby ten 1 pkt pomógł biggrin.gif
lukasz44
kolejka 34
lukasz44 Tomaj

Po tygodniowej przerwie od treningów i grania meczów drużyna Porto dziś o 18 podejmowała Zenit Sankt Petersbourg, mecz był ważny dla obu ekip gdyż każdy punkt w końcówce sezonu się liczy. Od początku szaleńcze tempo narzuciły smoki z Porto po prostu zasypując Rosjan gradem strzałów i sytuacji podbramkowych. Koncertowo grała trójka w ataku Falcao-Hulk-Rodriguez, zwłaszcza z tym ostatnim problemy mieli gracze Tomaja. Po pierwszej połowie na tablicy widniał wynik 4-1, co było sprawiedliwym wynikiem. Druga odsłona meczu to znów popis Rodrigueza, zdobył bramkę i zaliczył asystę dzięki czemu Porto wygrywa wysoko - 6-1. W końcówce karnego zmarnował jeszcze Hulk, ale nikt nie płakał bo i tak Porto zagrało kapitalny mecz z grożnym przeciwnikiem.

Bohater meczu:

Rodriguez- 2 gole, 2 asysty - klasa.
czubinho
36 kolejka

Czubinho Roor

Pierwsza połowa to dominacja gości, z aż 5 bramkowym bagażem bramek schodzili gracze Stuttgartu i tylko jedna bramka. Druga połowa to 4 gole Bayeru i 4 gospodarzy, lecz to nie zmieniło tego gdzie trafia punkty tego wieczoru. Graty, dzieki
Niewczas
Kolejka 33

Niewczas lukasz44

Pierwsza połowa zdecydowanie dla gospodarzy, druga dla gości. Sprawiedliwszy byłby remis, ale po raz kolejny w tym sezonie zabrakło szczęścia Młotom.

tomaj
33
TomajKrzysiu1996

5 bramek to minimum tego co mogło paść. Cały mecz zdecydowanie przeważał Zenit marnując co chwila dogodne akcje. Goście przycisnęli jedynie przez 10 min drugiej połowy i stworzyli ze 3 sytuacje. Mecz mógłby też się potoczyć zupełnie inaczej gdyby sędzia dokładniej zwracałby uwagę na "nieudane" wślizgi gości.

P.S. w panelu któryś z wyników mam zdublowany przez co zamiast 34 mam 35 spotkań, proszę o poprawienie tego.
snajper1929
To wicemistrzostwo moje biggrin.gif
lukasz44
kolejka 36
lukasz44 ufo1987

Bardzo efektowne spotkanie, obie ekipy nie mają już szans na laury więc postawiły tylko na atak, a jak to się skończyło ? 16 golami laugh.gif Remis sprawiedliwy. W pamięci pozostały mi dwie sytuacje z wolnych na 19 metrze, gdy nie wiem jak mógł je wyciągnąć bramkarz Internacionalu.
Dzięki za mecz, powo dalej.

Bohater spotkania:

4 gole- w tym ten najwazniejszy w ostatnich minutach.
krzysiu101
Kolejka 36
Krzysiu1996 Mani3k

Mecz wyrównany, z przewagą skuteczności Niemickich graczy. Dzieki i powodzenia w przyszłym sezonie.
Matis08
Na prośbę Roora, ponieważ ma problemy z wejściem na forum.

Roor1910 Ziewiec

Ostatni mecz w sezonie, szczęśliwe zwycięstwo.

Dziękuje Wszystkim za sezon, i życzę powodzenia w następnym.
Bakel
Bakel Tsu

brak screenów - format mi je zabrał

Porażka, która definitywnie przekreśliła szanse na podium w tym sezonie. Niemniej jednak Tsu zasłużył na wygraną. Dzięki za mecz i do zobaczenia w kolejnym sezonie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.