Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: AI w pesie to porażka!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
luki431
Mam na myśli grajków sterowanych przez komputer.Piłka odbita od bramkarza zmierza poza linie końcową,nie ma zagrożenia a ten sie rzuca szczupakiem i chce wybić w końcu wybija ale do własnej bramki! Taką piękną samobóje walnął że aż mi sie śmiać zachciało z głupoty tych grajków.Widać że gameplay jest prócz zmienionego systemu podań i lekko poprawionej pracy sędziów wogóle nie ruszony.I to już sie mocno rzuca w oczy. Miałem dziś taką śmieszną sytuacje z tym samobójem grając lige francuską,ale błędów w gameplayu z meczu na mecz dostrzegam ilość wręcz niesamowitą.Co chwila spalone to zmora tej gry,dosłownie co chwila grajki komputerowe wybijają bezmyślnie na aut-to jest frajerstwo w czystej postaci.Gra jest bezsensownie przerywana,nie ma żadnej płynnośći.

Po drugie nie wiem czy wy też tak macie ale japońcom sie chyba coś pomyliło bo grając lige na 10 meczów 9 gram przy sztucznym świetle...przecież mecze ligowe zazwyczaj są za dnia (to nie puchary) a tylko czasem przy sztucznym oświetleniu natomiast tutaj jest jakaś porażka,już mnie to denerwuje.Mam zainstalowanego patcha i może on to powoduje.Jeśli nie znaczy że japońce i to spieprzyli.
Knl
myślę, że powinieneś odinstalować pesa.
luki431
CYTAT(Knl @ Nov 16 2010, 17:49) *
myślę, że powinieneś odinstalować pesa.

Nie mam alternatywy chyba że fife z plastyku okraszoną głupawym komentarzem szpaka i tego drugiego.Wybieram pesowskie bugi.
BoBaN
CYTAT(luki431 @ Nov 16 2010, 20:13) *
Nie mam alternatywy chyba że fife z plastyku okraszoną głupawym komentarzem szpaka i tego drugiego.Wybieram pesowskie bugi.

Specjalnie z tego powodu założyłeś nowy temat, żeby wyrazić swą entuzjastyczną opinię tak? Gratuluję inteligencji. od takich rzeczy masz temat PES 2011 - dyskusje
WKS
double post ehhh
WKS
CYTAT(BoBaN @ Nov 16 2010, 22:43) *
Specjalnie z tego powodu założyłeś nowy temat, żeby wyrazić swą entuzjastyczną opinię tak? Gratuluję inteligencji. od takich rzeczy masz temat PES 2011 - dyskusje

Kolego im to nawet w temacie ktorym wyzej podales powinno sie zabronic pisac...smile.gif Bo to nie jest wytykanie bledów tylko żalenie sie nad sobą. 

PS. Ja tam marze tylko o moderatorze i tylko warnować za takie głupie tematy... rolleyes.gif tongue.gif

Double post ...przepraszam biggrin.gif
prezes87
Ej widział ktoś kiedyś żeby Barcelona czy Real za dnia grały? Chyba tylko w maju jak słońce w Hiszpanii o 23 zachodzi. Nie ma się czego czepiać to byle gówna się przyczepi - że mecze w ML gra przy sztucznym non stop, ojeju biedactwo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.