Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa C
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Champions League 2010\11
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 6 meczy. Awansuje 2 pierwsze ekipy. Termin na rozegranie pierwszych trzech kolejek to 14.11.10. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ !!!
Bardzo ważny jest
pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe
pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIKS

POWODZENIA PANOWIE !!!

dj_adriano
1 kolejka.

dj_adriano Witu

SCREENY:

OPIS:

co tu dużo pisać.. cieżkie lanie zebrała silna drużyna valencji która jak wynika ze statystyk wcale grała tak źle,ale liczy sę to co w siatce. Turcy grali piłką, z finezją konstruowali świetne akcje po których padały bramki i to było kluczem do tak wysokiego zwcięstwa,a z kolei valencia troche nieporadnie ich akcje były szarpane i w 90% polegały na prostopadłej piłce do aduriza i liczeniu na jego szybkość gdyż był on w tym meczu nie do doścignięcia przez moją niezbyt pewną obrone.. dzięki za mecz ,pozdrawiam

ZAWODNIK MECZU:

w takim meczu cięzko wyróżnic jednegogracza ,ale jenak to miano przypadnie dla mojego prawoskrzydłowego strzelcy 5 goli:
Volkan Sen

Witu
2 kolejka:

Witu Sebas

SCREENY:

OPIS:

Manchester miał przewagę i widać było różnice między klubami. Valencia co prawda pierwsza strzeliła gola ale błąd Bramkarza przy pierwszym golu dla Manchesteru spowodował że gra się wyrównała a w 2 połowie Rooney dobił Valencię i niestety Manchester wygrał.

ZAWODNIK MECZU:

Rooney został zawodnikiem meczu mimo że wszedł dopiero na początku 2 połowy ale robił z moją obroną co chciał i strzelił gola.
sebastian1996

Sebas Dj_ Adriano

SCREENY:

Uploaded with ImageShack.us

OPIS:

Wielkie szczęście w pierwszej połowie gości ( 3 słupki i 3 zmarnowane akcje sam na sam Manchesteru) sprawiło że udało im się zwyciężyć te spotkanie.. dzięki za mecz..
ZAWODNIK MECZU:

Myślę że był to bardzo aktywny w dzisiejszym spotkaniu Ronney ale nie zapominajmy o również bardzo aktywnym Sercanem Yildirim...

sebastian1996
1 kolejka

Sebas Simson

SCREENY:

OPIS:

ehh.. 3 kontuzje najważniejszych zawodników i pokaz wślizgów od tylu gdyby nie te kontuzje było by na pewno inaczej (Rooney,Berbatov,Nanni) po takich meczach odechciewa mi się gry...
ZAWODNIK MECZU:

Nikt się specjalnie nie wyróżniał w tym meczu ( oprócz Sędziego kartkującego) ale na najwyższą notę zasłużył Jelavic..

dj_adriano

Simson dj_adriano

SCREENY:

OPIS:

najsłabszy mecz w moim wykonaniu od bardzo dawna, tak jak i cały mecz obu drużyn napewno nie mógł się podobać. dużo chaosu szarpanej gry poobu stronach do tego słabe formy moich graczy nie pozwoliły na ciekawszą grę. szybko strzelona bramka i prowadzenie przez prawie cały mecz i szczerze w drugiej połowie myslalem już tylko utrzymaniu rezultatu widząc o się dzieje na boisku.. dzięki za mecz pozdrawiam..

ZAWODNIK MECZU:

raczej nie było żadnego wyróżniającego się zawodnika w żadnej z ekip..
Witu

Simson Witu

SCREENY:

OPIS:

W tym Meczu zdecydowaną przewagę miała Valencia a rywale próbowali kontrować i oddany 1 strzał celny w pierwszej połowie przyniósł im gola ale w 2 połowie Valencia zasłużenie zdobyła 2 gole i Drużyna ze Szkocji dopiero w ostatnich 15 minutach zaatakowali ale nie zdołali zdobyć gola i mecz zakończył się zasłużonym Zwycięstwem Valenci.
ZAWODNIK MECZU:

Zawodnikiem meczu został Juan Mata Który w 2 połowie strzelił 2 gole.

dj_adriano
4 kolejka.

dj_adriano Sebas1996

SCREENY:

niestety nie wiem czemu screeny sie nie zapisały,ale bramki pamiętam dla Bursasporu Volkan Sen, Sercan Ildirim i Batalla ,a dla Man napewno Scholes 2x a trzeciej nie pamiętam.

OPIS:

ciężki mecz ze względu na siłe ManU , cięzko wygrać z zespołem i z zawodnikami którzy strzelają bramki tylko dlatego że mają nazwisko scholes lub rooney.. naszczęscie wyszedłem jakoś obronną ręką przeciwko robotą z manchesteru i udało się wyciągnąć cenny remis.. dzięki za mecz,pozdrawiam..

ZAWODNIK MECZU:

gdyby nie jego dwa bliźniacze strzały Man pewnie nie zremisował by tego spotkania
Paul Scholes

sebastian1996
Rooney strzelił 3 bramkę wink.gif
sebastian1996
6 runda

Sebas Witu

SCREENY:

OPIS:

Dobry mecz Dzięki do zobaczenia w następnej konfrontacji wink.gif pozdrawiam.
ZAWODNIK MECZU:

Mysle że mimo porażki był to Rooney

Simson

simson dj_adriano

OPIS:

Ciężkie spotkanie wygrane z duzym łutem szczęścia.

ZAWODNIK MECZU:
Kenny Miller - strzelec Golden Goal

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.