Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa F
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Champions League 2010\11
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 6 meczy. Awansuje 2 pierwsze ekipy. Termin na rozegranie pierwszych trzech kolejek to 14.11.10. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ !!!
Bardzo ważny jest
pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe
pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIKS

POWODZENIA PANOWIE !!!

Hyoga
#2:

Hyog Snajper

Opis: Straszne lagi, ja tego tak nie zostawię, wszystkim zajmie się UEFA. Ogólnie nie mogłem nawet dobrze podać, bo moi gracze pływali po boisku. Tak czy siak, powodzenia.

Gracz meczu: Milos Krasic.

snajper1929
Buahahaha weź mnie człowieku nie rozśmieszaj nawet bo padnę było się rozłączyć jak Ci "pływało", Ciebie w 1 połowie ratowało tylko że ja miałem lagi dlatego nie straciłeś więcej bramek... poza tym jak CI tak wszystko pływało to ciekawe że jakoś groźniejsze akcje potrafiłeś sklecić... żenada
craxa93
#2:

craxa93 Roor1910

Opis meczu

Chyba tylko to że grałem Chelsea uratowało mnie przed porażką w tym spotkaniu bo przewaga Marsylii była widoczna i to Roor prowadził grę ja starałem się grać cierpliwie i wyczekałem swoje bramki i ciesze się z tego remisu bo to był bardzo trudny mecz.
Dzięki i powodzenia dalej.
Roor1910
#3 kolejka

Roor1910 Snajper1929

Dominacja Turyńczyków, jednak to gospodarze umiejętnie bronili dostępu do swojej bramki oraz wyprowadzali zabójcze kontrataki. Cały zespół zagrał jak kolektyw co cieszyło bardzo szkoleniowca Marsylczyków.

Zdaniem fachowców to właśnie golkiper gospodarzy-Steve Mandanda został bohaterem meczu gdyż wybronił niewyobrażalną ilość strzałów zespołu z Turynu.

Hyoga
#3:

Hyog Craxa

Opis: Spartak spłodził kilka naprawdę fajnych akcji, ale zawiodła skuteczność. Mimo to, trzeba szczerze powiedzieć, że rywal był lepszy, defensywa miejscowych nie radziła sobie z rosłym Drogbą i szybkim Benayounem. To właśnie ci dwaj piłkarze przesądzili o losach meczu. Dzięki, powodzenia.

Piłkarz meczu:

snajper1929
1 kolejka

snajper craxa

Podrażnieni porażką z Marsylią piłkarze Starej Damy zrehabilitowali się w pełni urządzając sobie prawdziwą goleadę na Delle Alpi gromiąc mistrza Anglii londyńską Chelsea. Świetne zawody całego zespołu z wisienką na torcie w postaci:

GRAC MECZU

Dwie pewnie wykorzystane sytuacje sam na sam i dwa gole głowa dały ten okazały dorobek.
ufo19
Snajper nie ma już Delle Alpi...
craxa93
#4:

craxa93 Hyog

Opis meczu

Gdyby nie fatalna skuteczność Drogby (i nie tylko) nie byłoby takiej nerwówy. Przez większość gry starałem się kontrolować mecz i wynik 2:1 utrzymywał się długi czas do 85 min w której zaspała moja linia obronna i Spartak wyrównał. Gdy już byłem tak na prawdę pogodzony z remisem sędzia pozwolił przeprowadzić ostatnią akcję i oczywiście niezawodny Benayoun przedryblował obrone i pewnie umieścił piłkę w długi róg bramkarza.
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Jossi Benayoun

No kto inny mógł nim być jak nie świetny Izraelczyk, strzelec tak naprawdę dwóch goli gdyż to on w znaczny sposób przysłużył się do swojaka dla Spartaka.

Roor1910
Roor1910 Hyog

Emocjonujący mecz, jednak to trzy bardzo ważne w kontekście awansu, oczka pozostają u gospodarzy.

* Nie mogę wyróżnić gracza meczu. To cała drużyna Marsylii zagrała wspaniale, począwszy od Mandandy a skończywszy na Brandao.

Dzięki
snajper1929
6 kolejka

snajper hyog

Znów pewne i wysokie zwycięstwo, które mogło być nawet i okazalsze wink.gif

MVP:

Autor hat-tricka.
craxa93
#6#

Roor1910 craxa93

Wynik nie do końca odzwierciedla przebieg meczu ale to londyńczycy zasłużenie wygrali był to chyba najlepszy mój mecz obrona była praktycznie nie do przejścia, choć rywal robił co mógł to nic mu nie wychodziło a ja grałem swoją ulubioną gre z kontry i punktowałem przeciwnika.
Dzięki za mecz i powo dalej.
snajper1929
4 kolejka

snajper roor

Rewanż wzięty wink.gif chociaż mecz dziwny szybkie prowadzenie potem głupio stracony gol po błędzie GK, nastepnie duża przewaga MArsylii i szczęśliwy gol Juventusu po którym worek z bramkami się rozwiązał wink.gif i nawet udało się2 połowy nie przegrać wink.gif
MVP:

Znów 3 bramki wink.gif
craxa93
#5:

craxa93 Snajper

Rewanż już troche bardziej wyrównany ale jednak znowu lanie. Nie szło w żaden sposób powstrzymać Krasicia który biegał jak szalony prawą flanką. Do tego skuteczny Salichamidzić i nawet tak świetna obrona nie dała rady po raz kolejny włochom. Teraz pozostaje mi z tylko z niecierpliwieniem czekać na rezultat Marsylii ale czarno widzę awans.
Dzięki za mecz i powo dalej.
Hyoga
#5:

Hyog Roor1910

Opis: Ciekawe spotkanie z lekką przewagą Marsylii. Remis nie satysfakcjonuje żadnej ze stron, a już na pewno nie Francuzów, którym strata dwóch oczek, zaprzepaściła awans do 1/8 finału Ligi Mistrzów. Nie mam screenów, nie pamiętam też, kto był najlepszy na boisku.

Bramki: Alex, Ari x2, Welliton (Spartak) - Brandao x3, Lucho (OM)

siwers99
po losowaniu?
Roor1910
Wiem, dziwne to. Podobno na układy nie ma rady. smile.gif
lukasz44
CYTAT(siwers99 @ Nov 23 2010, 20:52) *
po losowaniu?

Trudno miejsce Roora zajmuje Craxa93, bo to jemu ten awans się należy!
Ktoś próbował awansować po cichu poprzez WO ale się nie udało, gdyż dowiedziałem się w porę o tym meczu. Nie tolerujemy takiego zachowania i dlatego ten mecz wpisuje zamiast WO.

Bezczelność na GG i pisanie prosto w twarz rzeczy niezgodnych z prawdą jest dla mnie dziwne, a nie gramy o złote kalesony aby tak spinać się o głupi awans.

Tyle odemnie, wszystko poprawione.
Temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.