Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Wyciągnąć Z Gry Bmp
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
abus_09
może mi ktoś powiedzieć jak wyciągnąć z gry bmp proszę o odpowiedź
tomek828
człowieku to już było opisywane nie raz mad.gif
bierzesz program AFSExplorer włanczasz go naciskasz File/import AFS file nastepnie szukasz 0_text.afs, potem klikasz F2 potem klikasz Action/search i wpisujesz facek teraz w dòł przestawiasz twarze, wybieraż twarz zawodnika ktòrego chcesz wyciągnąć bitmap. Potem klikasz na okienko(te ktòre się otworzyło po kliknięciu F2) na cyferki na gòrze okinka prawym przyciskiem myszy klikasz, bierzesz Export bmp, potem nazywasz plik np. xxx.bmp (musi być .bmp)
Mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłem mad.gif następnym razem poszukaj na forum a nie zakładasz nowy temat mad.gif
PS: sorka za ortogafy(jeśli są) ale szybko i bez zastanowienia pisałem ohmy.gif
ftomekk
abus:
CYTAT
może mi ktoś powiedzieć jak wyciągnąć z gry bmp proszę o odpowiedź

Ja zrozumiałem to pytanie jako chęć wyciągniecia "printscreena" z gry.
tomek828
a ja zrozumiałem że chodzi o bmp twarzy tongue.gif jeżeli nie o to chodziło to sorka wink.gif jeżeli chcesz screena zrobić to : podczas gry naciśnij ptrint screen potem wyjdź z gry włącz painta i naciśnij wkej, i masz screena z gry ohmy.gif jeżeli chodzi ojeszcze coś innego to sprecyzuj pytanie laugh.gif
abus_09
o to chodziło dzieki tomekronaldo i sory że pytam sie o to co było już opisywane ale nie umiałem znaleźć tego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.