Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PYTANIE
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
malczano
Zawsze we wcześniejszych wersjach PES grałem z kolegą np. Jakąś Ligę i on miał swoją drużynę i ja miałem swoją. Jeżeli on grał z komputerem ja zawsze mogłem się przełączyć na komputer żeby grać przeciwko niemu. A teraz w PES 2011 próbowaliśmy i nie można przesunąć pada na komputer sad.gif . Jedynie mogę grać z nim w drużynie. Czy jest może jakaś możliwość przesuwać pada także na stronę komputera ?. Jeżeli nie to twierdze że PES 11 jest na jednego bo mecze towarzyskie się szybko nudzą ;|
Sebzus
zagrajcie sobie lige mistrzow na 32 druzyny i wszystkimi grajcie a jak nie chcesz tak to towarzyskie
malczano
Po wielkich bojach po internecie mojemu kumplowi udało się znaleźć rozwiązanie na ten problem.
http://www.pes-patch.com/2010/10/select-si...er-by-juce.html w tym linku jest program który pozwala zmieniać strony.
dyniu86
no to Brawo koleś jesteś wielki he
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.