Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 29.10- 07.11, kolejki 21-24
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
lukasz44
Kolejka 21
Edi092 - krzysiu1996
arczi333 - snajper1929
Bakel - lukasz44
Czubinho - Niewczas 0-3
siwers99 - Mlody08
Roor1910 - Tomaj
Tsu - Edek
Mani3k - milerinho

Kolejka 22
snajper1929 - Edi092
lukasz44 - krzysiu1996
Mlody08 - Bakel
Tomaj - Czubinho
Edek - siwers99
milerinho - Tsu
ufo1987 - ziewiec

Kolejka 23
Edi092 - lukasz44
snajper1929 - Niewczas
krzysiu1996 - Mlody08 0-3
arczi333 - Tomaj
Bakel - Edek
siwers99 - milerinho
Roor1910 - ufo1987
ziewiec - Mani3k

Kolejka 24
Niewczas - Edi092
Mlody08 - lukasz44
Tomaj - snajper1929
Edek - krzysiu1996
milerinho - Bakel
ufo1987 - Czubinho
Mani3k - Roor1910
ziewiec - Tsu

pomarańczowo- przedłużone

niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
ziewiec
24 kolejka
ziewiec Tsu

Statystyki wskazywały na wyrównane widowisko, lecz więcej goli strzelali gospodarze i to oni radują się z 3 pktów. Dzięki za mecz wink.gif
siwers99
23k.

siwers99 milerinho

Wyrównane widowisko i sprawiedliwym wynikiem byłby tu remis, ale w 85 minucie Błaszczykowski strzela z ostrego kąta do pustej bramki. Zabrakło spokoju pod bramka rywala. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Edek
22
Edek Siwers

W pierwszej połowie było gorzej jeśli chodzi po płynność połączenia, mimo to w drugiej Włosi stracili więcej goli. Po prostu Marsylia była w tym meczu lepsza. Dzięki, powo.
Edi092
23 Kolejka

Edi lukasz44

Co tutaj napisać. Hulkx4 i wszystko jasne. nie do zatrzymania jest ta bestia wink.gif w drużynie gospodarzy starał się ile mógł Vicente ale jego 2 bramki nie pomogły. ogólnie bez lipy meczyk ;D dzięki za meczyk Łukasz
lukasz44
kolejka 22
lukasz44 krzysiu1996

W tym meczu nie wygrały wcale umiejętności, rywal nie pokazał nic wielkiego, po prostu miał dużo dużo więcej szczęścia pod bramką przeciwnika. Gdyby Hulk nie trafił w poprzeczke z karnego przy 2-1 byłoby inaczej.

Bohater:

Huntelaar- był tam gdzie trzeba.

Matis08
On tak zawsze wygrywa smile.gif
tomaj
22
TomajCzubinho

Wygrana gości po dobrej i zaciętej grze. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.
ziewiec
23 kolejka
ziewiec Mani3k

Wynik meczu ustalony został w 1szej połowie. W drugiej goście bardzo dobrze bronili dostępu do swojej bramki, by utrzymać przewagę. Myślę, że kluczowym momentem była czerwona kartka dla Josue, co pozwoliło zdobyć przewagę gościom. Dzięki za mecz wink.gif
arczi333
21 kolejka

Arczi Snajper

arczi333
23k

Arczi Tomaj

lukasz44
Co myślisz Arczi że ktoś będzie Cię prosił abyś dawał opisy spotkań ? TO się przeliczysz. Nie stosujesz się do poniższego punktu z regulaminu więc dostajesz nagrodę - LINK
Twoja sprawa co będziesz robił dalej.

Regulamin:
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.

arczi333
CYTAT(lukasz44 @ Nov 1 2010, 14:51) *
Co myślisz Arczi że ktoś będzie Cię prosił abyś dawał opisy spotkań ? TO się przeliczysz. Nie stosujesz się do poniższego punktu z regulaminu więc dostajesz nagrodę - LINK
Twoja sprawa co będziesz robił dalej.

Regulamin:
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.

]

i co podjarałeś sie dzieciaku że masz taką możliwość jak tak to podetrzyj majty bo masz mokre
WKS
Łukasz daj spokój z opisem. Nie dośc ze na peslandzie opisuja to i tu taka katorga. Nie wyrabiaja z czasem i siłami
Matis08
Hahahaha.
Nie chce Ci się pisać to napisz raz i potem a za każdym razem CTRL + V.
Opisy to super sprawa.
lukasz44
CYTAT(arczi333 @ Nov 1 2010, 15:49) *
i co podjarałeś sie dzieciaku że masz taką możliwość jak tak to podetrzyj majty bo masz mokre

Ta, bardzo się podjarałem Tym że gość po 30 nie zna zasad ortografii i podstaw języka polskiego(można to wywnioskować po niektórych opisach) jedynie co piszesz poprawnie to "mecz godny klasyczny"polecam Ci kupić taką książkę:

A i nie wiem co da podcieranie majtek, lepiej chyba uprać, ale widać masz swoje sprawdzone trendy.

EDIT:
Napisałem Ci "zrobisz z tym co zechcesz", myślałem że przyjmiesz to jak gość z jajami, że napiszesz
" OK opisy zaczną się pojawiać" ale wolisz się kłócić i pokazywać jaki to jesteś mocny w gębie. Ale nie masz racji smile.gif
ufo19
jak ktos ma w dupie to i nie zrobi opisu... prawda taka jest...
arczi333
CYTAT(lukasz44 @ Nov 1 2010, 17:07) *
Ta, bardzo się podjarałem Tym że gość po 30 nie zna zasad ortografii i podstaw języka polskiego(można to wywnioskować po niektórych opisach) jedynie co piszesz poprawnie to "mecz godny klasyczny"polecam Ci kupić taką książkę:

A i nie wiem co da podcieranie majtek, lepiej chyba uprać, ale widać masz swoje sprawdzone trendy.

EDIT:
Napisałem Ci "zrobisz z tym co zechcesz", myślałem że przyjmiesz to jak gość z jajami, że napiszesz
" OK opisy zaczną się pojawiać" ale wolisz się kłócić i pokazywać jaki to jesteś mocny w gębie. Ale nie masz racji smile.gif

Weź sie chłopie ogarnij to że nie pisze poprawnie to tak bywa jak człowiek musiał wcześniej iść do pracy i skoro to jest dla ciebie argument moja zla pisownia to jesteś cienki i to bardzo

jak byś był bardziej inteligentny to byś załapał l o czym pisze ale widać jesteś zajęty za bardzo żeby sprawdzać błędy ortograficzne więc TURLAJ BERET CHłOPCZE i sie ucz bo nauka to potęgi klucz jak juz tych kluczy duzo zdobedziesz to dozorcą będziesz ja juz niemusze sie uczyc bo jak napisałeś mam 30 lat więć powo cienki człowieku
Matis08
biggrin.gif laugh.gif
ufo19
22 kolejka

ufo1987 Ziewiec

Gra mnie od pewnego czasu dyma jak tylko można, karne z kapelusza... napastnicy sama na sam strzelają 5 metrów obok słupka... i to nie są pojedyncze sytuacje tylko już nagminne... to wszystko złożyło się na kolejną żałosną przegraną pomimo że spokojnie należał się remis.
Bakel
Skoro ktoś przystępuję do ligi to powinien przestrzegać zasad w niej panujących. Po to jest regulamin. I nieważne czy masz lat 30 czy 60. Taki wiek, a teksty rodem z gimnazjum (bez obrazy gimnazjaliści;). W regulaminie jest też restrykcja dotycząca niewpisywania opisów meczów. Arczi333 ma prawo niewpisywać opisów, ale wówczas odbierane będą punkty.
Bakel
Kolejka 21
Bakel lukasz44

Jak zwykle Hulk stanowił potworne zagrożenie pod bramką rywali, ale piłkarze Lazio uznali, że najlepszą obroną będzie atak i raz po raz dziurawili siatkę Heltona. Wychodziło im niemal wszystko. Cenna wygrana z zawsze groźnym przeciwnikiem.
Mani3k
Mani3k Milerinho

Dzisiaj nie mogłem narzekać na skuteczność moich zawodników, wszyscy gracze ofensywni spisali się znakomicie.
W szczególności Batdal, który trafił z formą w tym meczu. Siał popłoch w szeregach obronnych rywala, strzelając 2 ładne bramki. Obrońcy również bez większych zastrzeżeń, lecz momentami dopisywało im szczęście.
Dzięki i powodzenia.
Roor1910
21k

Roor1910 Tomaj

Mało bramkowych sytuacji, bardziej piłkarskie szachy, cieszą zdobyte ciężko trzy oczka z dobrym przeciwnikiem. Dzięki

23k

Roor1910 Ufo1987

Całkowita dominacja zespołu gospodarzy i w pełni zasłużone zwycięstwo. Dzięki
snajper1929

snajper edi

Kiepsko że od stanu 2-0 miałem lipne warunki i chyba będę przekładał mecze do czasu odbanowania na pes6j...tym bardziej że po 1 połowie nie było widać by rywal miał kłopoty z łączem ale to już nie nasza wina pewnie wink.gif uroki grania na stawianym serwie smile.gif
Mani3k
Mani3k Roor1910

Czasami ta gra przyprawia mnie o zawroty głowy, dostałem takie bańki, a nic na to nie wskazywało po pierwszych 45 minutach. unsure.gif
I część spotkania to całkowita dominacja z mojej strony, gdzie oddałem 9 strzałów z dobrymi okazjami na gola przy 1 rywala, a wynik na tablicy 0-0, a jakże by inaczej.
II połowa... no i się zaczęło. Ataki (nieudolne) z mojej strony, kontry rywala i niemal za każdym razem bliźniaczo piłka lądowała w siatce. Obrońcy kompletnie nie radzili sobie z Kiesslingiem czy Helmesem, którzy biegnąc z piłką, albo zostawiali mój blok obronny daleko za sobą albo obrońcy odbijali się od nich jak od muru. Momentami nie wiedziałem jak ich powstrzymać.
Z biegiem czasu moja gra wyglądała co raz gorzej (pewnie z nerwów), a akcje rywala rywala udawało mi się powstrzymywać tylko faulem.
Trauma pozostała po tym spotkaniu, dzięki i do następnego.
Milerinho
22 kolejka

Milerinho TSU

Bardzo zaciety mecz w ktorym decydowaly detale i szczescie pod bramka ktore dopisalo BvB Dzieki TSU za mecz do next.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24 kolejka

Milerinho Bakel

Pierwsza polowa to wymiana ciosow ktora wygral Bakel a wynik w drugiej polowie juz sie nie zmienil.
ufo19
24 kolejka

ufo Czubinho

Wyrównany mecz obfitujący w wiele sytaucji podbramkowych i tradycyjną fatalną skutecznością Brazylijczyków. Po bramce wyrównującej w końcówce meczu dostałem info że fuks... Ja jednak myślę że fuks większego miał przeciwnik bo śmiało mogłem to wygrać, a jeśli ktoś miałby zasłużyć na wygraną to raczej nie Stuttgart. Tak czy siak pomału szykujemy się na spadek, a i dobrze bo z taką skutecznością i panienkami w obronie jakie ma Internacional na coś większego nie zasługuje...
Tsu
21k
Tsu Edek

W koncu Everton sie przelamal i zagral dobre spotkanie.Pierwsza polowa zdecydowanie dla Everotnu w drugiej polowie druzyna gosci zaczela sie rozkrecac ale ostatecznie nie udalo sie jej doprowadzic do remisu.
Edi092
21 Kolejka

Edi krzysiu1996

Nudny mecz,goście przeprowadzali akcje schematem mocną wrzutką po ziemi i licząc na odbicie z któregoś z obrońców i tak padła pierwsza bramka dla nich..Gdyby nie dobra forma Farfana mecz inaczej by się potoczył. powodzenia dalej
Edek
24
Edek Krzysiu

Szybki mecz, obfitujący w sytuacje podbramkowe. Szalę zwycięstwa przechylili na swoją stronę piłkarze Fiorentiny, głównie za sprawą Gilardino, który w kluczowych momentach zachowywał zimną krew i posyłał piłkę do bramki Neuera. Dzięki za grę, powodzenia.
Niewczas
24 kolejka
Niewczas Edi092

Wyrównany mecz, goście dobrze wykonywali stałe fragmenty gry i po dwóch rzutach rożnych zdobywali bramki, ostatecznie okazali się lepsi o 1 bramkę.
Bakel
Kolejka 23
Bakel Edek

Dobra gra rywala, natomiast u mnie brakowało iskierki, która byłaby w stanie podpalić lont. Już więcej nie gram w soboty wink.gif Dzięki za grę i powodzenia dalej.
tomaj
24
TomajSnajper

Zasłużone zwycięstwo gości, którzy więcej atakowali i potrafili wykorzystać nieporadność obrony gospodarzy
siwers99
21 kolejka
siwers99 Mlody08

Przespałem do momentu 0-3 spotkanie. Potem obudzilem sie pod bramką przeciwnika i Gignac na niebieskiej strzela dwie bramki. Wyrównałem na 3-3 w doliczonym czasie gry ale sedzia dopatrzył sie spalonego,którego wg mnie nie było. Dzieki za mecz i powodzenia dalej;)
Matis08
BVB? biggrin.gif
Matis08

15 kolejka

Młody08 Bakel

Screeny

Opis :

Dobry mecz w wykonaniu obu ekip. Dużo walki w środku. Bardziej groźnie atakowali gospodarze i to oni zatrzymują 3 pkt. Bohaterami spotkania powinni być bramkarze obu ekip. To co wyprawiali to kosmos ;p

Dzięki za grę i do następnego wink.gif

snajper1929
# 23

snajper niewczas

Mecz dogrywany oto screen z dogrania. Sprawiedliwy wynik
Matis08

24 kolejka

Młody08 lukasz44

Screeny

Opis :

I takie mecze trzeba "zaliczyć".Widząc to co się działo w 1 połowie, chyba nikt nie wyobrażał sobie, że mecz zakończy się takim wynikiem. Już w 1 minucie Izmailov daje prowadzenie gospodarzom. 10 minut później wynik podwyższa Saleiro. Niestety Porto ma takiego piłkarza jakim jest Hulk, który sam potrafi wygrać mecz smile.gif Ale po kolei. W 18` Hulk zdobywa swojego pierwszego gola w tym meczu. Rozjuszyło to graczy Sportingu, który co chwila znajdowali się w polu karnym przeciwnika. Niestety bramka była zaczarowana. A raczej słabo "napisana" gra uniemożliwiała zdobywania bramek z wydaje się, znakomitych sytuacji. Bo jak można nie trafić biegnąć wzdłuż bramki po linii 5iątki i uderzając na długi słupek pomylić się o pół metra ?smile.gif Lizbończycy marnowali takie sytuacje raz po raz, a Porto wyprowadzając kontrą po źle rozegranym rzucie rożnym zdobywa bramkę. 2-2 do przerwy. Widząc poczynania Sportingu, chyba każdy brałby ten wynik w ciemno. W 2 połowie groźniej zaczęli pogrywać sobie goście, a raczej Hulk. Który nie marnował swoich okazji. Kwintesencją tego spotkania była ostatnia akcja gospodarzy. Przy wyniku 4-5 po sparowaniu piłki przez bramkarza, miejscowy zawodnik mając futbolówkę pół metra od bramki przenosi ją nad poprzeczką. Załamani tym faktem pozostali gracze pozwalają rywalowi na wyprowadzenie jeszcze jednego ataku, czego efektem był rzut rożny zamieniony na bramkę.

Porto w żadnym stopniu nie zasłużyła sobie na choćby 1 pkt, niestety wygrywają cyferki przy wyniku, nie sytuacje bramkowe.
Dzięki za mecz ; )

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.