też zauważyliście, że niektórzy zawodnicy (Schweinsteiger, Robinho) mają obcisłe koszulki? I nie chodzi tu o to, że na przykład cała drużyna powiedzmy takiej Ghany ma taki krój, tylko mamy Bayern, albo Milan, wszyscy mają zwykłe, luźne a właśnie niektórzy obcisłe. Od czego to może zależeć?
rafalon92
Oct 27 2010, 17:43
Można to ustawić w edycji graczy, tylko że nie wszystkim.
co ty mowisz, a ktora opcja za to odowiada?
rafalon92
Oct 27 2010, 18:39
Edit>Edit Player>Wejdź np. w Chelsea tam u każdego można>np. Cech>Accessories>Strip Style>Strip Fit>Baggy/Tight
faktycznie, kurde. ale ciekawe, że tylko niektórym można...
rafalon92
Oct 27 2010, 18:55
Zauważyłem, że można to zmieniać tylko zawodnikom z zespołu w którym gra ktoś już w takiej koszulce. Przenosiłem też takiego Anelkę do innego zespołu, to w innym już nie miał takiej koszulki i nie dało się takiej ustawić.
no tak, ale takiemu robinho w milanie można, a reszcie zawodników nie. dziwne, że wogole jest taka opcja. przecież to powinno zależeć od strojów danej drużyny, a nie danego grajka
prezes87
Oct 28 2010, 10:44
To nie są obcisłe koszulki i to nie zależy wcale od kroju tylko to jest koszulka wkasana albo wyciągnięta. Wielu zawodników gra z wyciągniętymi na codzień tak jak wielu grać z podciągniętymi getrami do kolan albo obniżonymi do kostek. Dziwi mnie że to dopiero zauważyliscie, to jest obecne w pesie chyba już od 6 wersji.
nie o to chodzi, prezes
porównaj sobie Schweinsteigera z np. Klose - widzisz różnicę? i nie chodzi o to czy ma koszulkę w spodniach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.