Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
italll
[FONT=Impact]Mam problem ...a wyglada on nastepujaco.Gdy gram w pesa4 to w meczu gra mi sie "wiesza" ale w takim sensie ze doslownie na ulamek sekundy zawiesza sie glos<sluchac to po glosie kibicow> i gra jakby hamuje na ten czas.jest to naprawde moze 0.2 moze 0.3 sek sek ale gra traci plynnosc i jest to fakt strasznie denerwujacy!Powtarza sie to regularnie co jakies 5 sekund wiec mozecie sie domyslac jak to wyglada!!!nie daje nic zmiana rozdzielczosc nawet na najmniejsza!
mam karte 64mb wiec sadze nie powinno mi takie cos sie pojawiac!

Poradzcie cos bo taka gra mnie nie bawi!!! mad.gif
Look
Miałem bardzo podobny problem...Też mnie to niezmiernie wkurzało ..Obiło mi się o uszy, że nowe sterowniki do karty dzwiękowej pomagają i leczą "PESA". No i wziołem się za ściaganie ..Co się okazało ? Że po zainstalowaniu nowych steròw, głos w Pesie się już nie ciąłsmile.gif

Skąd można ściągnąć sterowniki ??

Sterowniki można sciągnąć np. z te jstrony .. Wybierasz tylko typ steròw no i bierzesz się za ściaganie wink.gif

Niewiem jak Wam, ale mnie to pomogło:)
italll
Hmm czyli skad moge te stery sciagnac? bo nie wiem czy chciales linka wstawic czy nie???
Look
CYTAT (italll @ 5.06.2005 - 13:37)
Hmm czyli skad moge te stery sciagnac? bo nie wiem czy chciales linka wstawic czy nie???

CYTAT
Sterowniki można sciągnąć np. z TEJ   strony .

Jeżeli klikniesz w "TEJ" - Wejdziesz do stronki, gdzie można dostać stery wink.gif
italll
kurde.. ja mam zintegrowana karte wiec jak sobie z tym poradzic? przedtem nie mialem takiego problemu!!
Look
No to nie mam pojęcia jak Ci pomòc ..Ja normalnie zassałem stery (Nvidia) zainstalowałem no i gitara, głos w Pro 4 chodził poprawnie ph34r.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.