Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: master league online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
carew1
jak moge zmienic druzyne w trybie master league online?? na poczatku wybralem sobie ajax tak tylko zeby zobaczyc na czym ten tryb polega, ale grajac z innymi graczami zauwazylem ze oni maja swoje druzyny (przez nich stworzone nazwa, koszulki, herb). Sam tez bym chcial stworzyc taki team ale nie wiem jak to zrobic. z gory dziekuje za pomoc
zaq
Witam.
Mam pytanie. Dlaczego podczas gry w ML w czasie spotkania, komputer sam dokonuje w mojej 11 zmian ? Sam sciaga np napastnika a wprowadza obronce oraz modyfikuje ustawienie ? Zaznaczam oczywiscie, iz opcja Coach Mode jest na off. Jest mozliwosc jakos to zmienic poniewaz irytujace zaczyna sie to juz robic :/
Knl
wejdz przed meczem w MANAGEMENT SETTINGS > AUTO TRIGGER SETTING i tam włączasz i wyłączasz wszelkie automatyczne opcje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.