Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jak usunąć nazwiska piłkarzy drużyny przeciwnej
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
klawisz90
witam
Chce usunac nazwiska wyswietlające sie nad zawodnikami z druzyny przeciwnej i niewiem jak.
Myslałem ze jak zjade padem na ich strone i ustawie to sie zmieni ale niemoge tylko sobie moge wybierać miedzy nazwiskiem badz 1 badz niczym.
Jak zrobić to u przeciwnika>?
Knl
nie da się tego zrobić. na stronie pes-patch.com ludzie piszą petycję do KONAMI, by naprawić ten błąd
klawisz90
coś jest nie tak ostatnio z grami jak coś takiego mozna przeoczyć przecież są testerzy co oni robia>? mysle ze to celowe działanie jest ;-(
W F1 2010 która gram jest tez bug w pit stopie samochód niewyjedzie do moment kiedy wszyscy go nie omina jadacy pit lane i tez sie pytam gdzie ci testerzy byli ???
prezes87
CYTAT(Knl @ Oct 17 2010, 16:21) *
nie da się tego zrobić. na stronie pes-patch.com ludzie piszą petycję do KONAMI, by naprawić ten błąd

A jaki to niby problem? Ja gram na 1440x960 rozdzielczosci i mi to nie przeszkadza w ogóle. Wręcz pomaga własnie bo wiem kim kieruję.
r.a.j.a.n
CYTAT(prezes87 @ Oct 17 2010, 18:10) *
A jaki to niby problem? Ja gram na 1440x960 rozdzielczosci i mi to nie przeszkadza w ogóle. Wręcz pomaga własnie bo wiem kim kieruję.

Ale problem polega na tym, że nie wszyscy chcą wiedzieć, kim kieruje komputer tongue.gif
Osobiście mi to nie przeszkadza...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.