Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa C
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Puchar Ligi IO
lukasz44

CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum, numeru kolejki oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem
JustMe1987

JustMe1987 Nalep

SCREENY:

OPIS:

Czerwone strzalki od pomocy az po atak i nie mam pytan. Rywal nie stawial oporu.

Rywal: Bardzo wporzadku.
Jakosc lacza: Fatalna. Ogromnie ciezko bylo wytrwac druga polowe na hoscie rywala.
JustMe1987

JustMe1987 Milerinho

SCREENY:

OPIS:

"Czerwone strzalki od obrony az po atak i nie mam pytan." Po za dwiema czy trzema trefnymi bramkami swietne widowisko. Po Milerinho spodziewalem sie takiej gry ale po sobie ani troche. Najbardziej podobalo mi sie to kiedy musialem sobie radzic z atakami rywala ktory mnogoscia atakujacych pilkarzy nasladowal chyba Fc Barcelone. Momentami pod moim polem karnym brakowalo tylko jego bramkarza. Ja odplacilem sie niespotykana jak na siebie zimna krwia i kreatywnoscia w rozwiazywaniu swoich akcji bramkowych. Dzieki za mecz.

Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen.
Ferat
4 kolejka

Ferat Justme1987

Goście zawitali na Stadium of Light w katastrofalnej formie, na efekty nie trzeba bylo długo czekać już w 13 minucie było 3:0, Sunderland atakował z pasją a gracze Twente popełniali proste błędy, z czasem jednak otrząsneli się i wrócili do gry, końcowy wynik to jednak 5:3 dla godpodarzy;)
Milerinho

3 kolejka
Milerinho Ferat

Poczatek i niepotrzebnie stracona bramka pozniej dominacja na boisku i konstruowanie ladnych akcji, rywal kontratakowal lecz obrona i GK byli na posterunku rozbijajac ataki rywali. Dzięki powo dalej. rolleyes.gif

JustMe1987

JustMe1987 snajper1929

SCREENY:

OPIS:

Jak mozna bylo przypuszczac klasowy rywal za sterami klasowego zespolu byl dla mnie i mojego Twente poza zasiegiem. Dominacja rywala ktory szybkimi atakami i sprawnymi kontrami rozpracowywal mnie jak chcial. Na plus nos taktyczny ktorym sie wykazalem wprowadzajac Janko w drugiej polowie. Odwdzieczyl mi sie dwiem bramkami. Moze gdyby gral od pierwszych minut to ukulbym cos wiecej druzynie z Turcji.

Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen.
Nalep
2.kolejka:

Nalep Ferat

Screeny:

Opis meczu:

Bardzo dobry mecz.Lepszą drużyną okazali się Anglicy, którzy skutecznie wykorzystali swoje sytuacje i Francuzi nie mieli za dużo do powiedzenia.Już w 5' Bent strzelił swoją pierwszą bramkę i otworzył worek z bramkami.Pięć minut później było 1:1 za sprawą Gervinho, jednak w 33' Gyan dał swojemu zespołowi po raz drugi w meczu prowadzenie...8' później było 1:3 za sprawą Richardsona.Na 1-4 po przerwie podwyższył Bent, a piątą bramkę dla Sunderlandu, a tym samym swoją drugą w tym spotkaniu zdobył Richardson.Mimo, że w 2' Sow zdołał zdobyć dwie bramki dla Lille i było 3-5 to kolejne 2' później było 3-6, a Bent ustrzelił hattricka.Sunderland zasłużył na to zwycięstwo.
snajper1929
snajper1929 ferat

Nie mam screena

Topuz Niang - Campbell Melbranque x2

Nie chce mi się komentować postawy mojego GK tego że nie dostałem ewidentnego karnego i sposobu strzelenia 3 bramki przez rywala smile.gif
snajper1929
# 2

snajper milerinho

3 punkty zdobyte dzięki fatalnej interwencji bramkarza w ostatniej minucie meczu. Cenne 3 pkt.
Milerinho

1 kolejka
Milerinho Nalep

Zremisowany mecz na własne życzenie. dzieki powo dalej

Ferat
Ferat Snajper

co tu duzo mowic. tragedia. klasa rywala+moja katastrofalna dyspozycja przekladaja sie na wynik..
JustMe1987

JustMe1987 Ferat

SCREENY:

OPIS:

Poziom sportowy druzyn wylaczajac umiejetnosci trenerow bardzo dobrze oddaje rezultat tego spotkania. Nie mam pytan co do skutecznosci napastnikow rywala i ich szybkosci. Wisienka na torcie byla proba strzalu mojego zawodnika z okolic 20 metra. Byl nieatakowany mial otwarta droge do bramki. Stal na wprost bramki. Zamachnal sie i... przemieszal powietrze niczym tornado nie majac bladego pojecia ze pilka jest chyba kilkanascie centymetrow nizej laugh.gif

Rywal:
Bardzo wporzadku.
Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen
snajper1929
# 6

snajper justme

Mecz szybko rozstrzygnięty a potem lekko bezładna kopanina wink.gif
Ferat
7 kolejka

Ferat Nalep

Ładny czysty i wyrównany mecz który udało sie rozstrzygnac na swoja korzysc gospodarzom, pozdro i powo dalej:)
Ferat
Kolejka 8

Ferat Milerinho

Bawi mnie ogrywanie tych ktorzy uwazaja sie za Bogow Pesa:D Byl czas kiedy myslalem ze jestem dobry w ta gierke, jednak gdy zaczalem przygode z gra online, tacy gracze jak Miler, Snajper i wielu innych wyprowadzilo mnie z tego bledu, ale niestety wielu z Was ma straszny problem, nie potrafi przelknac goryczy porazki ze slabszym rywalem, cale szczescie dla mnie to zawsze pozostanie tylko durna gra, przy ktorej sie bawie, moge wygrac jeden mecz na dziesiec, fuksem, fartem czy czymkolwiek i to zwyciestwo bedzie mnie cieszyc, porazka 1:9 czy nawet 0:14 nie spowoduje ze strzele focha, nie bede tez uwazal danego gracza za kogos gorszego tylko dlatego ze mnie ogral, moj stosunek do kliku graczy zmienil sie gdy zobaczylem jak traktuja przeciwnika po porazkach a jak po swoich naleznych im przeciez zwyciestwach, powiem z nutka zlosliwosci, ze jestem szczesliwy bedac Waszym problemem, w koncu dla mnie to potencjalna niespodzianka a dla Was ogromna tragedia przegrac z kims takim jak ja, nigdy mi nie wadziliscie, dopoki oczywiscie nie udalo mi sie pierwszy raz wygrac, coz nie bede sie dalej pastwil, szkoda czasu na komentowanie postawy kogos kto mnie nie szanuje prawda? przepraszam za uogolnienie ale to byl drugi nieprzyjemny incydent w bardzo krotkim czasie, co spowodowalo ze musialem napisac co o tym mysle, zycze mojemu przeciwnikowi i kilku innym graczom, by nauczyli sie kiedys przegrywac z honorem, porazka boli wie to kazdy, ale jest czescia kazdej rywalizacji..

EDIT
Coz jak widac gdy emocje biora gore, nic z tego dobrego nie wychodzi.. Po kolei, co do lagow, powiedzialem Ci ze ja grac nie kazalem, a ze masz takie a nie inne podejscie, pod ktorym rowniez sie podpisuje, Twoja (moja) strata. W mojej pierwszej wypowiedzi nie powiedzialem, ze porazki nie bola, przekaz plynacy z moich slow wyraze prosciej, jesli zlosc na mnie nie pozwala Ci tego zauwazyc, gdy przegrywam potrafie zdobyc sie na co najmniej: "dz", jesli juz ta porazka jest tak straszna..kolejna rzecza ktora wypominasz to fakt iz zalilem sie Tobie nie zajawszy gdzies tam podium, po raz kolejny powiem, ze porazki bola, fajnie czasem cos wygrac, ale po zadnej z nich nie dalem odczuc rywalowi ze jak on mial czelnosc ze MNA wygrac, a przypomnij sobie Miler jak kiedys wygladaly nasze relacje i w ktorym momencie popisales sie swoja kultura, pisalismy normalnie na gadu, radzilem sie Ciebie w kilku sprawach, byles milym i pomocnym graczem, az nagle w ktoryms przegrywanym meczu ot tak z dupy zaczales mi jechac tekstami, szydzacymi z mojej gry.. pamietasz? wiec to Ty wyrobiles sobie takie a nie inne zdanie, zachowaj resztki honoru i nie probuj negowac przytoczonej przeze mnie sytuacji, rowniez koncze swoja mysl kpiacym i bedacym wyrazem braku szacunku: Z mojej strony tyle koleszko..

Mankowi radze zas przeczytac ze zrozumieniem jaki problem poruszam, dla ulatwienia: brak szacunku dla gracza ktory ma czelnosc kogos ograc, poza tym nie ma sensu wypowiadania sie w temacie gdzie nie orientujesz sie ani troche w relacjach jakie panowaly i panuja miedzy mna a ktoryms z graczy..to ze jestem zoltodziobem nie znaczy ze bede komus wlazil w tylek i pozwalal na nieokazywanie mi szacunku, chyba ze uwazasz iz "najlepsi" gracze maja prawo po porazce obrazac Twoj styl gry i swoimi krotkimi ale wymownymi uwagami dawac do zrozumienia jak bardzo boli porazka z takim niczym w swieci pesa jak ja i obrazonym na caly swiat wyjsc nie powiedziawszy nawet dzieki..
Milerinho
Napisałem nie dzięki ponieważ 1 połowa opiewała w soczyste lagi co Ci zgłaszałem lecz ty to chyba inaczej odebrałeś. Druga sprawa gdyby dla Ciebie to była tylko gra i zabawa nie starałbyś się kończyć kazdej akcji w ten sam sposob. I kolejna sprawa zeby nie bylo niescislosci gralem w lagach bo zapewne byloby gadanie ze przgrywam i chce sie rozlaczyc bo nie idzie NIe dokonczylem mecz i napisalem nie dzieki bo to nie byl dobry mecz lecz tylko polowa plynnej gry.

Rozumiem ze musiales sie napocic na forum zeby wygladalo to ze ta porazka jest wielka tragedia? uwierz ze to chyba ty bardziej to przezywasz wypisujac jakies swoje wywody w poscie wyzej, Przegralem niejednokrotnie z wieloma przeciwnikami i nie mialo to znaczenia ile gra w pesa bo do kazdego mam szacunek ale po niektorych sytuacjach sie to zmienia.

Kolejna sprawa pewnie chodzi ci o to co napisalem w przerwie Tak ? sluchaj kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, nie kosilem cie nie gralem chamsko wiec nie bo ja gram jednak Fair.

A jezeli chodzi o tragedie to zobacz co napisales po porazce 1-9 i tam widac co oznaczal dla ciebie ten wynik, a nastepnie mozesz pisac do mnie, przegrales pierwszy mecz w pucharze to moze przyznaj sam ile tam sie napociles po meczu zrzucajac cala wine porazki na zawodnikow jacy to oni nieudolni..

Jeszcze prosze o uzasadnienie Twojego zdania ""szkoda czasu na komentowanie postawy kogos kto mnie nie szanuje prawda?"" bo niebardzo wiem gdzie Cie obrazilem albo cokolwiek podobnego. Jezeli chodzi ci jednak o ten komentarz po meczu to przypomnij sobie jak w Twojej lidze po jednym z meczy pisales mi jaka dla ciebie przykra sprawa bylo przegrac bo miales szanse na podium czy tam piersze miejsce. To tez pamietaj

Rozbawil mnie ten Twoj post. Mam nadzieje na przyszlosc pomyslisz dwa razy zanim wyrazisz swoja opinie na kogos temat

Z mojej strony tyle koleszko.
Mani3k
CYTAT(Ferat @ Oct 26 2010, 23:41) *
Bawi mnie ogrywanie tych ktorzy uwazaja sie za Bogow Pesa:D Byl czas kiedy myslalem ze jestem dobry w ta gierke, jednak gdy zaczalem przygode z gra online, tacy gracze jak Miler, Snajper i wielu innych wyprowadzilo mnie z tego bledu, ale niestety wielu z Was ma straszny problem, nie potrafi przelknac goryczy porazki ze slabszym rywalem, cale szczescie dla mnie to zawsze pozostanie tylko durna gra, przy ktorej sie bawie, moge wygrac jeden mecz na dziesiec, fuksem, fartem czy czymkolwiek i to zwyciestwo bedzie mnie cieszyc, porazka 1:9 czy nawet 0:14 nie spowoduje ze strzele focha, nie bede tez uwazal danego gracza za kogos gorszego tylko dlatego ze mnie ogral, moj stosunek do kliku graczy zmienil sie gdy zobaczylem jak traktuja przeciwnika po porazkach a jak po swoich naleznych im przeciez zwyciestwach, powiem z nutka zlosliwosci, ze jestem szczesliwy bedac Waszym problemem, w koncu dla mnie to potencjalna niespodzianka a dla Was ogromna tragedia przegrac z kims takim jak ja, nigdy mi nie wadziliscie, dopoki oczywiscie nie udalo mi sie pierwszy raz wygrac, coz nie bede sie dalej pastwil, szkoda czasu na komentowanie postawy kogos kto mnie nie szanuje prawda? przepraszam za uogolnienie ale to byl drugi nieprzyjemny incydent w bardzo krotkim czasie, co spowodowalo ze musialem napisac co o tym mysle, zycze mojemu przeciwnikowi i kilku innym graczom, by nauczyli sie kiedys przegrywac z honorem, porazka boli wie to kazdy, ale jest czescia kazdej rywalizacji..

Weź się kolego idź popłacz, nie wiem czy z żalu czy ze szczęścia?
Śmieszne jest to, że rzucasz tutaj nazwami graczy i próbujesz kogoś postawić w złym świetle, jak na chwile obecną jesteś młokosem przy stażu i sukcesach ww graczy.
Sam niejednokrotnie mam żal do swoich rywali czasami, że potraciłem punkty choć wiem, że byłem zdecydowanie lepszy, ale cóż taki jest futbol. Czy Miler cię obraził, zwyzywał że tak dobitnie próbujesz nam to udowodnić?
Nie wiem dlaczego niektórzy czują się tak bardzo urażeni jeżeli ktoś im powie kilka zdań po meczu, zaraz swoje rozterki przelewają na forum. Każdego dobrego gracza, który walczy o najwyższe laury, który ceni swoje umiejętności bolą porażki i niepowodzenia, więc rozumiem, że Miller mógł być niezadowolony ze swojego potknięcia, ale komentarza po rozegranym spotkaniu i wymiany poglądów nikt nikomu nie zabronił.
Straszna dziecinada kolego.
snajper1929
Padam i ja w tym całym poemacie to i się wypowiem... nigdy nie uważałem się za jakiegoś boga Pesa czy kogoś równie abstrakcyjnego to po pierwsze... po drugie mnie porażka z Tobą Ferat nie boli ogólnie nie spinam się a przynajmniej staram się nie spinać w każdej lidze w której gram po trzecie dobrze wiesz czemu nie podziękowałem po przegranym meczu i sorry ale mnie zawsze będą wkurwiać ale też i śmieszyć sytuację gdy ma się czystą pozycję a stara się tylko dograć do jeszcze czystszej najczęściej na 5m tak jak wtedy gdy byłeś w przewadze 3 do 1 a i tak musiałeś wejść do bramki nie podjąłeś ryzyka tylko na pewniaka byle tylko wygrać, ja sobie nie przypominam bym wbiegając ze skraju pola karnego jeszcze dogrywał przed bramkę dołem by wbić do pustej lub strzelić z bliska przy bezradnym bramkarzu bo górą podcinką się zdarza choć dla mnie samego jest to kontrowersyjne bo to i tak pójście na łatwiznę... to jest Twoja sprawa ja mogę tylko powiedzieć że zawsze będzie mnie to irytować i zwróciłem na to Ci uwagę bo zdarzyło Ci się po raz pierwszy tyle ode mnie a przy okazji jak będziesz Ferat grał z Dabro na proevo to oceń jego styl gry... to się dopiero nazywa brak ryzyka wink.gif PEACE wink.gif
Milerinho

10 kolejka
Milerinho JusMe1987

[indent]W tym meczu role sie odwrocily i to BvB wygrywa 6-4 po dobrej grze w ataku a troche słabszej w obronie szczegolnie w II połowie. Dzieki powo dalej rolleyes.gif

Nalep

Nalep JustMe

Screeny:

Opis meczu:

Bardzo wyrównane spotkanie.Mnóstwo sytuacji po obu stronach, jednak padły "tylko" 4 bramki.Ten mecz mogły wygrać obydwa zespoły, jednak bramkarze stanęli na wysokości swoich zadań i nie pozwolili za bardzo rozstrzelać się napastnikom drużyn przeciwnych.Oby jak najwięcej takich meczów, które mają emocje...
Nalep

Nalep Snajper1929

Screeny:

Opis meczu:
Dramat, kompromitacja, klęska...Nie brak mi słów, aby opisać ten mecz.Jednak nie wymienię ich więcej bo to jest bez sensu.Dzisiaj drużyna gospodarzy zagrała dwa najgorsze mecze w swojej historii...Fenerbahce lekko mówiąc zmiotło Lille z boiska.Najlepszym tego dowodem jest to, że po pierwszej połowie Francuzi oddali tylko jeden strzał na bramkę Turków, gdzie Fener oddało ich prawie dziesięć.To tyle.Zasłużone zwycięstwo Turków.

snajper1929
# 9

snajper nalep

Pewne zwycięstwo i chyba zapewniony awans wink.gif
Milerinho

7 kolejka
Milerinho Snajper1929

[indent]Wygrała ta ekipa ktora miala wiecej szczescia pod bramka. Dzieki powo dalej rolleyes.gif

lukasz44
Rozgrywki w Grupie C uważam za zakończone, do 1\8 finału awansowały dwie najlepsze ekipy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.