lukasz44
Oct 10 2010, 10:47
W tym temacie wpisujemy prośby o przedłużenie terminów lub WO.
arczi333
Oct 21 2010, 16:25
Grupa g
4 kolejka arczi(beskitas) Pucek lub Mateusz44(Auxerre)
gracz mateusz raczył raz odpoisać na moje widomosci i napisał cytuje( Zagram jak bede miał czas ) więc wnosze o wo bo ten czas sie dziś kończy
Niewczas
Oct 23 2010, 17:13
2 kolejka
Niewczas - Młody08
Bardzo proszę o przedłużenie, wczoraj już zaczęliśmy grać, ale Młody narzekał na straszne lagi, więc przerwaliśmy...
Z resztą zawodników bardzo słaby kontakt...
lukasz44
Oct 23 2010, 17:36
Nie ma przedłużeń, bez jaj panowie na te pare meczy było aż 2 tygodnie !!! A że obudziliście się dopiero w piątek to nie moja wina .
Do jutra do 24:00 macie czas.
siwers99
Oct 24 2010, 10:03
Grupa D
4 kolejka:
Borozdw(Celtic) - siwers99(Marsylia)
proszę o przedłużenie lub wo ponieważ na poczatku zgadaliśmy się ale to Boro nie mógł wbić na serwer a to nas nie połaczyło i później nie miał czasu próbowac inaczej zagrać , przez ostatnie dni nie udało nam się zgadać a ostatnie trzy dni w ogóle sie nie odzywa. Dzisiaj jestem tylko do 13.
Wnoszę o WO dla moich przeciwników w meczach z Młodym, Niewczasem oraz Waldim. Ci zawodnicy chcieli grać, ale ja z racji niezbyt dużej ilości czasu wolałem się skupić tylko na lidze, o czy już Ci na gg Lukasz pisałem.
W meczach z Syberianem i Piwlakiem wnoszę o obustronny WO. Ten pierwszy przez 2 tygodnie nie raczył w ogóle się zainteresować meczem, a Piwlak nagle dzisiaj się obudził.
Przepraszam za problem
piwlak
Oct 24 2010, 13:54
fakt faktem ze troche pozno sie obudzilem i przepraszam za to- mialem troche waznych spraw na glowie. Jezeli to mozliwe prosze o przedluzenie o pare dni(do jutra jestem odciety od neta) wszystkich moich meczy. Jeszcze raz przepraszam i licze ze dostane od Was szanse na rozegranie tych spotkan. Sry za bledy-pisze z komorki
lukasz44
Oct 24 2010, 15:51
Pare newsów:
1. Wszystkie mecze które były do dziś przedłużam do 30.10.10. , Wtedy nie będzie już żadnych przedłużeń, polecą WO według wniosków lub ich braku.
2. W meczach Jarka (i najprawdopodobniej Robcia) wpisywane będą walkowery 3-0 dla przeciwników.
3. W każdej grupie dodałem rewanże, czas na rozegranie wszystkich meczy to 07.11.10. W tym przypadku przedłużeń napewno nie będzie. Więc radzę grać.
Pozdrawiam. to tyle odemnie, reszta w waszych rękach.
Matis08
Oct 24 2010, 21:43
lukasz łaskawco
Syberian
Oct 29 2010, 11:23
Wnoszę o walkowery ze strony Tomaja.
Odpisał na gg,iż pucharu nie gra.
piwlak
Oct 29 2010, 22:14
CYTAT(Syberian @ Oct 29 2010, 12:27)

Wnoszę o walkowery ze strony Tomaja.
Odpisał na gg,iż pucharu nie gra.
Dokładnie ta sama sytuacja
krzysiu101
Oct 30 2010, 21:09
Deadduck - Krzysiu1996
3 kolejka
W poprzednim tygodniu, kiedy jeszcze nie było informacji o przedłużeniach do dziś pisałem cały tydzień, odezwał się ostatniego dnia 3h. przed końcem terminu, wczoraj pisaliśmy powiedział, że zagramy dziś - do teraz go nie ma, ja muszę uciekać. Wnoszę o wo na moją korzyść. Pzdr.
Matis08
Oct 30 2010, 21:37
Mecze z Tomajem. Na prośbę Tomaja WO na moją korzyść.
A co do meczów z Niewczasem. W tym tygodniu, bodajże w czwartek mieliśmy grać i nagle Niewczas zniknął. I do tej pory mi nic nie napisał, a widzę, że rozegrał mecze.
Dlatego uważam, że sprawiedliwym rozwiązaniem będzie po jednym WO dla mnie i dla niego. WO dla ekipy, któa była gościem w danym spotkaniu.
Dzięki
Niewczas
Oct 30 2010, 22:47
CYTAT(Matis08 @ Oct 30 2010, 22:41)

Mecze z Tomajem. Na prośbę Tomaja WO na moją korzyść.
A co do meczów z Niewczasem. W tym tygodniu, bodajże w czwartek mieliśmy grać i nagle Niewczas zniknął. I do tej pory mi nic nie napisał, a widzę, że rozegrał mecze.
Dlatego uważam, że sprawiedliwym rozwiązaniem będzie po jednym WO dla mnie i dla niego. WO dla ekipy, któa była gościem w danym spotkaniu.
Dzięki

Nie zniknąłem, tylko pierwszy do mnie odezwał się waldi, więc postanowiłem z nim zagrać o czym Ci pisałem na gadu. Po tym meczu pytałem się czy grasz i nic nie odpisałeś. Pisałem do Ciebie jeszcze wczoraj wieczorem, wszystko mam w archiwum. No ale skoro się nie złapaliśmy to najrozsądniej będzie zrobić jak proponujesz, WO dla jednego i drugiego.
Też proszę o WO na moją korzyść w meczach z Tomajem.
Matis08
Oct 30 2010, 23:34
Dostałem od Ciebie wiadomość odpisałem Ci po 5 sekundach i już nie dostałem odpowiedzi

Może nie doszła wiadomość, bo od kilku dni dowiaduje się, że nie dochodzą ode mnie wiadomości :\
Chęci rozegrania meczu były, nie kwestionuję tego
stalowka84
Nov 1 2010, 10:51
Czemu dostałem WO w meczu z Sebasem wiem że do wczoraj był termin ale nie miałem dostępu do internetu i dziś chciałem napisać wniosek o WO ponieważ tylko raz odpisał na mecz a jak byliśmy umówieni to go nie było a tak to zero wcześniej odezwu chociaż to on był gospodarzem
no skoro nie zagrales ani nie zglosiles o wo czy przedluzenie to chyba sprawa prosta...
lukasz44
Nov 1 2010, 12:48
CYTAT(stalowka84 @ Nov 1 2010, 10:55)

Czemu dostałem WO w meczu z Sebasem wiem że do wczoraj był termin ale nie miałem dostępu do internetu i dziś chciałem napisać wniosek o WO ponieważ tylko raz odpisał na mecz a jak byliśmy umówieni to go nie było a tak to zero wcześniej odezwu chociaż to on był gospodarzem
Termin na napisanie wniosków był do 30.10, wczoraj po południu robiłem aktualki i kto do tej pory napisał wniosek uznawałem, ale tutaj niestety już nie uznaję.
9 kolejka - reyty (Corinthians) - ufo (Internacional)
mimo wielokrotnego zapytania zero odpowiedzi ze strony gracza, wnosze o WO chyba zel askawie dzis jeszcze odpisze...
lukasz44
Nov 7 2010, 11:03
W meczach z czarnym, reyty i tomajem wpisane WO dla rywali.
Nie musicie pisać wniosków o mecze z nimi.
Matis08
Nov 7 2010, 20:50
Tak jak było pisane wcześniej, W meczu 7 Kolejki Młody - Niewczas WO na moją korzyść. Niestety nie udało nam się rozegrać tych spotkań.
krzysiu101
Nov 7 2010, 21:05
Grupa F
Kolejka: 8 - Deadduck
Kompletna ignorancja, zero odzewu
Kolejka: 9 - Czarny1990a
Dostałem info od gracza, że zrezygnował z rozgrywek więc proszę o wo.
Kolejka: 7 - Seba
Brak odzewu, wnoszę o wo...
stalowka84
Nov 7 2010, 21:58
Wnoszę o WO w meczu przeciwko Sebasowi1996 w 8 kolejce(grupa G), brak zainteresowania meczem.
georg123
Nov 7 2010, 23:45
Niestety, mimo kontaktu brak chęci ze strony Sebasa1996 na rozegranie meczu - 10k grupa G, chyba wo
krzysiu101
Nov 15 2010, 06:52
Wczoraj niestety musiałem pilnie zejść z PC i nie mogłem napisać, ale dostalem info od Arcziego, że nie występuje już w tym turnieju.
Po południu wrzucę sc.
EDIT:
Screen:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.