Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Drybling
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
promek77
jak dobrze sie utrzymać przy piłce???? bo gdy atakuje wchodząc w obrone coś za łatwo trace piłke
Knl
no to cienias jesteś
promek77
jestem dobry:] tylko ze w poprzedniej odsłonie trzymałem R2 i gościu sie blokował a tutaj ten przycis nie spełnia swojej roli
Sebzus
CYTAT(promek77 @ Oct 10 2010, 08:34) *
jestem dobry:] tylko ze w poprzedniej odsłonie trzymałem R2 i gościu sie blokował a tutaj ten przycis nie spełnia swojej roli

najlepszym sposobem jest uzywanie zwodów
promek77
zwody te które sie robi za pomoca L1+R3 Tak??
ricken18
CYTAT(promek77)
zwody te które sie robi za pomoca L1+R3 Tak??

Zwody robi się L1 + R-gałką oraz L2 + R-gałką.

Moim zdaniem lepiej, że nie przechodzi się "ciałem" przez obronę (pamiętacie Zlatana i Adriano w PES6?), teraz gra jest bardziej techniczna i wymaga lepszego wyczucia kiedy skręcić (chociaż przenikanie wciąż jest częste). Celowo KONAMI zmniejszyło znaczenie tych manewrów, abyśmy nauczyli się korzystać z LinkFejtsów, a gdy się nauczymy, to pewnie znowu coś zmienią żebyśmy w kolejnym roku kupili PES 2012 (i tylko czekać na patch dedykowany Pol&Ukr biggrin.gif).
promek77
Dzięki za info o L2+R3 nie wiedziałem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.