Zacząłem grać Master League, poziom Top Player, West Ham United. Po 3 meczach mam na koncie 1 pkt. : pierwszy mecz przegrany 0-3, drugi 1-2, trzeci zremisowany 1-1. Niby widać jakiś progres ale nie przywykłem do takich "wpadek" grając z komputerem.
Otóż po pierwsze nie wiem czemu służy zakładka MANAGEMENT EDIT. Czy jeśli wyłączę opcję Coach Mode ma ona wpływ na moją grę? Czy działa tylko wtedy gdy wyżej wymienioną opcję włączę? Jeśli działa ona podczas uruchomionego Coach Mode to w jaki sposób najlepiej ją skonfigurować?
Po drugie czy mogę zmienić typ dośrodkowań? Wiem, że w poprzednich częściach mogłem wybrać np. Type 1, Type 2 etc. jednak teraz moje domyślne dośrodkowanie polega na wrzuceniu dość mocno ciętej piłki która szybuje na przeciwległą stronę boiska - wolałbym manualnie ustalać, gdzie ma mniej więcej trafić (np. w sam środek pola karnego).
Trzecia sprawa to opcja Player to Join Attack - rozumiem, iż są to zawodnicy którzy wejdą w pole karne przeciwnika przy stałym fragmencie gry, np. rzucie rożnym lub wolnym?
I ostatni podpunkt - Link Feints. Czy według Was triki są przydatne podczas rozgrywki w PES 2011?
Z góry dziękuję za ewentualną podpowiedź!