"Knl" dotrwaj do końca
"r.a.j.a.n" Tak mniej więcej postaram Ci się podać czas, jaki trzeba poświęcić: Zgranie bramek, a jest to wybór spośród 200 powtórek - 2-3h (max), chyba, że zaczynam kombinować z kamerami, wtedy dłużej. Odpowiednia muzyka, słucham zarówno mocnych brzmień jak i zagranicznego / polskiego rapu - 2h na dopasowanie, ew. znalezienie muzyki. Muzykę w trakcie już robienia filmiku zmieniam, ale nie zawszę, częściej dodaję nową. Montaż: staram się żeby kompilacja strzelonych goli, była złożona z muzyką, żeby dawała emocje i zadowolenie. Po zgraniu powtórek, znalezieniu czy dodaniu już muzyki z mojej playlisty, czas na, krótkie intro i co dalej: Wybieram i oglądam każdą powtórkę od początku i dopasowuję ją do muzyki, intra. Tutaj czas 6-12h, leci bardzo szybko przy obróbce, czy montażu. Nie wiem kiedy a już jest 5.00, 6.00 czas wstawać do pracy

Po zrobieniu całości oglądam film 3-4x patrzę czy wszystko jest w porządku, jeśli coś nie tak to zmieniam, poprawiam, dodaję. Na samym końcu pozostaję mi renderowanie filmu. Jeśli filmik jest już zatwierdzony dodaje go na youtube. Z serwisem Youtube ostatnio są problemy, rozmiar filmu to 1,8GB czas 10.46 min. Filmik przy 50%, 70%, 99% został przerwany, uploadowałem go 3 dni, czas w jakim powinien zostać wrzucony to 5-6h. Niestety ale youtube ma problemy z serwerami, dlatego też, przesyłanie często zostało przerywane. Nic się nie stało, najważniejsze, że udało mi się ten film wrzucić. Niestety konwertowanie youtube jeszcze jest słabe, jakość filmu jest o wiele lepsza niż ta, którą widzimy na youtube, mimo, że jest napisane 1080
Dzięki za komentarze, mam nadzieję, że udzielicie je również pod filmem
http://www.youtube.com/user/PES365PES365