Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES replay
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
promek77
Mam kilka ciekawych bramek na swojej konsoli i chciałbym je otworzyć na PC jak to zrobić??
duron601
Najlepiej nagrać je jakimś programem np. Fraps albo GameCam i wrzucić na YT
promek77
hmmm ale jak ??tongue.gif hehehe bo zgrałem na pena i wrzucić na PC i przerobić przez ten program tak???
tomaj
CYTAT(promek77 @ Oct 8 2010, 17:46) *
hmmm ale jak ??tongue.gif hehehe bo zgrałem na pena i wrzucić na PC i przerobić przez ten program tak???

Nie, nie wiem czy jest taka możliwość bo to z konsoli, ale wrzuć te replaye na kompa, odpal PES na PC i uruchom te powtórki, jak je będziesz już odtwarzał to nagraj je FRAPSEM i wrzuć na Youtube
promek77
tylko ze ja nie mam Pro Evo na PC gram tylko na Play Staton i potrzebowałbym jakos przrobić ten format i nie wiem jak
r.a.j.a.n
tomaj, sugerujesz, że kolega ma dwie wersje PESa? smile.gif smile.gif smile.gif
na pc i ps3 ?

promek77
Nie ma konsoli, ale zapewne przerzucenie samych plików na pena (a potem na PC), nie wystarczy.
promek77
CYTAT(r.a.j.a.n @ Oct 8 2010, 17:55) *
tomaj, sugerujesz, że kolega ma dwie wersje PESa? smile.gif smile.gif smile.gif
na pc i ps3 ?

promek77
Nie ma konsoli, ale zapewne przerzucenie samych plików na pena (a potem na PC), nie wystarczy.

hehe MAM KONSOLE:) moja ulubienica i z niej musze jakoś zgrać bramki na youtuba smile.gif
r.a.j.a.n
CYTAT(promek77 @ Oct 8 2010, 17:59) *
hehe MAM KONSOLE:) moja ulubienica i z niej musze jakoś zgrać bramki na youtuba smile.gif

Fak, chciałem napisać:
że ja "Nie maM konsoli" hehe smile.gif
A to że ty masz, to doskonale zrozumiałem
promek77
hehehe małe nieporozumienie:P no to nici ze sławy na youtube sad.gif
promek77
a da rade jakoś podłączyć konsole do PC i jakos to nagrac??
qwerte
Przez kartę TV chyba można.
promek77
a czy da rade jakoś skonwertowac ten replay z PS3? jak przeniosłem z PS na PC to ten filmik jest takjakby w 3plikach pierwszy ponad 4mb nazwa DATA plik bin następny to 32kb pfd a ostatni 3kb sfo nie znam sie na tym tongue.gif
Jak przez kartę TV wacko.gif
qwerte
Podłączysz PS3 do karty TV i wtedy będziesz mógł nagrać. Tak się robi gdy chce się nagrywać to co w TV leci więc tu też powinno zadziałać.
promek77
mam jeszcze jeden problem jak zaczyna sie okno transferowe to kilku moich zawodników dostało oferty od innych druzyn jak je przebić zeby zostali ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.