Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytania !?!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
rolf
1. Gdzie bd wydawane nowości "WOLFA" o ile takie bd?
2. Co sie stało z www.soccergaming.com?
3. Ma ktos option fila z obecnymi transferami?, ja mialem ale wczora mi sie cos zepsuło ;(
4. Czy jest już jakiś pacht wprowadzający zmiany (druzyn w ligac) na sezon 2005/2006?
BartekRym
Transferòw na 2005/2006 nikt nie zrobi ani pewnie nie ma bo to nie ma sensu bo i tak transfery dopiero bedą. Taki OF będzie zapewne dopiero po zamkięciu okna transferowego. Pozdro cool.gif
Look
Owszem, jest już nowy OF z nowymi (świeżymi) transferami ..Znajduje się on w patchu Superpatch Final 2005 by FifaMania.it .

Gdzie go można dostać?

Dostać można go na macierzystej stronie..Czyli . www.fifamania.it wink.gif

Ile waży ten patch ?

Ten patch waży ok. 105 mb

qazwsx
look mògłbyś zarzucić dokładniejszym linkiem albo napisać opis jak to ściągnąć bo coś ta strona jest nie tegez i niezabardzo sie umie na niej połapać
Look
KLIK _ DOWLOAD_EUROPEAN_SUPERPATCH_FINAL_2005

Niestety - transfery nie są zbyt wysokie - Ale jak to mòwią _ Dla chcącego, nic trudnego dry.gif
Tibastus
Mam pytanko czy aby grac na lanie w pes4 to trzeba miec jakiegos patha?jak ktos wie niech da linka!
pozdrawiam:)
boberto
tez mam pytanie, a mianowicie ma ktos moze twarz Robinho bo nie moge znalesc a bardzo mi sie przyda:( prosze o odp z gory thx.
culles
Swego czasu Tmc robił tą twarz, jest w temacie "Twarze...", jeśli jednak nie znajdziesz rzucę Ci na pocztę, powinienem mieć...
Sowa15
Czy mògł by mi ktoś wrzucić na maila AFS extract z gòry dziękuje smile.gif

[email protected]
Sparks
to ja tez zapytam czy ktoś mògłbym mi wrzucić twarz m szymkowiaka (pliss) ?
Crawler
Nie będe zakładał nowego tematu to napiszę tu. Ściągnąłem tego Exclusive Patch 05/06 zainstalowałem i jak gram to mi się to mi się pes wyłącza . Cokolwiek robię to mi wychodzi sad.gif
Nie od razu ale wychodzi. Jak miałem inne patche to nie wychodziło huh.gif blink.gif
Wie ktoś oco chodzi ?? blink.gif huh.gif
jastrzab
.
T-Mac
tylko nie pytac czy mam neta smile.gif
a wiec drogi kolego
wybierz setting--i tą opcje co tam jest musisz wskazac tam 0_text
zrestartowac program
no i szafa gra
jastrzab
.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.