Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 08.10- 17.10, kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Sezon 5 - II liga
lukasz44
Kolejka 9
JustMe1987 - Ferat
craxa93 - Prince
Hyog - waldi198
seba - stalowka
Nalep - Mateusz13
dj_adriano - sebas1996
piwlak - WKSRKS
Ogryz - deadduck
Borozdw - Tomek93 0-3
Vivec - Syberian

Kolejka 10
waldi198 - JustMe1987
stalowka - craxa93
Mateusz13 - Hyog
sebas1996 - seba
WKSRKS - Nalep
deadduck - dj_adriano
Tomek93 - piwlak
Syberian - Ogryz
Vivec - Borozdw

Kolejka 11
Ferat - waldi198
JustMe1987 - Mateusz13
craxa93 - sebas1996
Hyog - WKSRKS
seba - deadduck
Nalep - Tomek93
dj_adriano - Syberian
piwlak - Vivec
Ogryz - Borozdw

Kolejka 12
stalowka - Prince
Mateusz13 - Ferat
WKSRKS - JustMe1987

deadduck - craxa93
Tomek93 - Hyog
Syberian - seba 0-3
Vivec - Nalep
Borozdw - dj_adriano
Ogryz - piwlak

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
JustMe1987

JustMe1987 Ferat

SCREENY:

OPIS:

Kiedy przeciwnik pakuje Ci 3 bramki na poczatku spotkania to myslisz sobie - oby tylko nie bylo pogromu. Pamietalem jednak swoje spotkanie z Borozdw w ktorym przeciwnik wyciagnal z 3:0 na 3:3. Z racji tego ze forma od pomocy do bramkarza kulala postawilem na autoatak bo napastnicy byli "na czerwono". Szykujac sie do pojedynku z Feratem spodziewalem sie gradu goli z jego strony bo ostatnie wyniki pokazaly ze Sunderland pod jego wodza jest bardzo bramkostrzelny a na lidera przedniej formacji wyrasta Bent ( ktor zreszta strzelil dwie pierwsze bramki dla angielskiej druzyny ) Moje najsmielsze oczekiwanie przeszla jednak postawa zawodnikow Twente ktorzy przy wyniku 1:3 wzieli sie w garsc i pokazali wole walki jakiej nie widzialem jeszcze u nich w tym sezonie. Swietna gra glowa i dokladne podcinki sprawily ze 6 razy umiescili pilke w siatce rywala tracac juz tylko dwa gole od stanu 0:3. Takie pojedynki sprawiaja ze chce sie grac. Postawa fair play nas obu takze zasluguje na to zeby o niej wspomniec. W tak zacieklym pojedynku miejsce mialy tylko dwa niegrozne przewinienia. O to wlasnie chodzi. To pozwala na taka gre jaka chce widziec ( otwarta, plynna i bez zbednych napiec ) - nie tylko u siebie ale i u rywali. Mam nadzieje ze spotka mnie jeszcze pare takich pojedynkow w tym sezonie. Rywal przyjal porazke z klasa a przeciez prowadzil juz 1:3 i 3:4. Za to szacunek.

Rywal: Bardzo wporzadku.
Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen.
dj_adriano
dj_adriano sebas1996

w tym meczu najbardziej jestem niezadowolony z postawy moich defensorów,zbyt łatwo dawali się ogrywać szybkim napastnikom gości. zwycięstwo cieszy ale styl już mniej. w pierwszej połowie przewage mieli gospodarze ,a druga już zdecydowanie była wyrównana bo piłkarze z moskwy postawili trudne warunki i gdyby nie indywidualności w moim zespole to mogło skończyć się różnie.. dzięki zamecz, pozdrawiam..
WKS
12 Kolejka

WKSRKS JustMe

Strzelcy:
Jakubko
Kuranyi

Baaardzo przepraszam za brak screena , nie działa mi ostatnio Prin Screen moze dlatego ze wylalem Cole i sie trudniej wciska... biggrin.gif 

Już na początku zdarzył mi się nie miły akcent ponieważ przyłapali nas ze gramy nielegalnie na pes6j.Chyba był nabór na modów poniewaz o Alexie jakims nie slyszalem..Cóż mecz na remis . Walka w środku Pola .Dynamo jak zawsze grą nie zachwyacało. POd koniec meczu w podswiadomosci nawet chciałem zeby Just wbił bramke bo zasłużył. Defensywa moja ? Ehh szkoda gadac..Dzięki wielkie.Powo dalej.
czarny1990a
Alex2087? Mnie tez -10- zlapal z ufokiem, Ale p[rzed tym pisal do mnie alex (ze powiedz mi ze to nie jest siwers i potem napisal do mnie -10-) Znam go z serwera pes6, gralem z nim duzo. Jak on donosi to beda bany sad.gif
lukasz44
CYTAT(czarny1990a @ Oct 10 2010, 11:37) *
Alex2087? Mnie tez -10- zlapal z ufokiem, Ale p[rzed tym pisal do mnie alex (ze powiedz mi ze to nie jest siwers i potem napisal do mnie -10-) Znam go z serwera pes6, gralem z nim duzo. Jak on donosi to beda bany sad.gif

Najprościej nie wdawać się w głupie dyskusje z tymi panami, jak ktoś się Was pyta o patcha to olewamy i po prostu wychodzimy z gry, a pokoje twórzcie z hasłem, wtedy nikt was nie będzie podglądał w trakcie gry.
dj_adriano
dj_adriano Syberian

pewne wysokie i zasłużone zwycięstwo Newcastle. pierwsza połowa to absolutna dominacja tego zespołu. w drugiej połowie goście poprawili już nieco swoją grę ,ale stać ich w dniu dzisiejszym jednak było zaledwie na jedno trafienie. "Sroki" mogły jeszcze coś "udziobać" ale troche brakło szczęścia i skuteczności.
dzieki za gre, pozdrawiam..

czarny1990a
11. kolejka

Czarny1990a Stalowka

Mecz w 1 polowie bardzo wyrownany. Deportivo zdoalalo strzelic jako 1 bramke lecz jak sie potem okazalo ich ataki byly bardzxo haotyczne i wiecej zadnej bramki nie zdobyli, natoomiast goscie stworzyli sobie 2 idealne sytuacje po ktorych padly bramki ustalajac wynik 1:2. Dzieki za mecz. Pozdrawiam!
piwlak
piwlak WKSRKS

Stosunkowo wyrównany mecz, z lekką przewagą Anglików. Niestety zabrakło skuteczności. W ostatnich 15 minutach Bolton postawił na ultra-ofensywne ustawienie, co zemściło się stratą bramki na 3-1.

gracz1 Vivec

Opis meczu dokładnie taki sam jak ten z WKSRKS. Nic dodać nic ująć

prince
Kolejka 10:
Prince Czarny1990a

Strzelcy:

PSV Eindhoven:
15' Dzsudzsak
88' Koevermans

Deportivo La Coruna:
70' Riki

OPIS:

W końcu klątwa własnego boiska przełamana! Na Phillips Stadion zawitało hiszpańskie Deportivo. Początek spotkania jednak dla PSV, które po karkołomnym strzale szczupakiem Dzsudzsaka wychodzi na prowadzenie w 15 minucie gry. Do końca połowy wynik się nie zmienia, chociaż mógł bo goście coraz częściej dochodzili do głosu zwłaszcza dzięki szalonym rajdom Rikiego, brakowało jednak wykończenia. Do wyrównania doszło dopiero w 70 minucie za sprawą wyżej wymienionego. Doskonałe prostopadłe podanie ze środka pola, natychmiastowy strzał z 1 piłki i mamy remis. Kiedy wydawało się, że podział punktów jest nieuchronny w 88 minucie gospodarze wywalczyli rzut rożny, dośrodkowanie Dzsudzsaka wykorzystał niezawodny Koevermans, który przepchnął kilku obrońców i strzałem głową umieścił piłkę w siatce. Szczęśliwe zwycięstwo. Dzięki za mecz i powodzenia w dalszych rozgrywkach.

Screeny:

Piłkarz meczu:

Balazs Dzsudzsak.
Gol oraz asysta, które zapewniły zwycięstwo holendrom
sebastian1996
Sebas1996 Czarny1990a

Gospodarze w tym meczu nie mieli nic do powiedzenia od początku spotkania to goście narzucili swój styl gry i tak pozostało do końca meczu.
Dziękuje czarnemu za meczyk smile.gif

Uploaded with ImageShack.us

stalowka84
Stalówka Prince

Bardzo dobre ciekawe spotkanie w którym sytuacja na boisku zmieniała się jak w kalejdoskopie. Ostatecznie spotkanie zakończyło się wynikiem jak najbardziej sprawiedliwym.
Dzięki za meczyk powo dalej wink.gif
dj_adriano
deadduck dj_adriano

mecz z przewagą gośći z Newcastle, choć trzeba przyznać ,że nie było to łatwe spotaknie bo mocno wymęczone to zwycięstwo. w ogóle nie układała się gra moim graczom do tego doszła też nieskuteczność w kilku sytuacjach.. gospodarze ambitnie walczyli,ale większych efektów im to nie przyniosło bo jedyne do czego nie miałem w tym meczu zarzutów to moja defensywa, paktycznie spisywała się bezbłędnie co pozwoliło ukończyć mecz na zero z tyłu.. dzięki za mecz,powodzenia..
waldi198
10.kolejka

waldi198 JustMe1987

najbardziej sprawiedliwy wynik meczu jaki mógł paść smile.gif od samego początku do końca zacięte spotkanie smile.gif

mam tylko tego screena bo ze strzelcami nie zapisał mi się heh
craxa93
craxa93 sebas1996

Kolejny dobry mecz Włochów mam nadzieje że największy kryzys mam juz za sobą bo moja gra wygląda już zdecydowanie lepiej niż ta na samym początku rozgrywek.
Co do meczu to przez większość czasu miałem konfort prowadzenia 2 bramkami i to mi pomogło w tym zwycięstwie.
Dzięki za mecz i powo dalej.
WKS
10

WKSRKS Nalep

Mecz fajny(pod względem lagów chyba 1 że były tylko lekkie). Dużo akcjii , niezawodny Jakubko i Bóg. Po raz kolejny mam wielkiego farta i chwała mi za to biggrin.gif, pomimo iż Nalep przegrał rozegrał bardzo ładne zawody i wg mnie mecz na remis.

seba
seba stalowka

Zasłużona porażka Rennes. Powinno byc 0:10.
stalowka84
Stalówka Craxa93

Świetne widowisko stworzone przez obydwie jedenastki. Do przerwy prowadzenie gospodarzy 2-0 lecz goście nie zamierzali się łatwo poddać i w drugiej połowie doprowadzili do wyrównania. Jednak ostateczne słowo należało do graczy Herculesa a dokładnie do Javiera Portillo który ustalił wynik spotkania.
Dzięki za meczyk powodzenia dalej wink.gif
Ferat
Ferat Waldi198

Cztery szybko strzelone bramki pozwoliły Sunderlandowi spokojnie kontrolować przebieg meczu, mimo iż później mecz się wyrównał Boca nie było stać na odrobienie strat, końcowy wynik 5:1, pozdrawiam i życzę powodzenia dalej:)
Ogryz
Kolejka 11

Ogryz Borozdw

Screeny:

Opis Meczu:

Bardzo ciekawe widowisko zaprezentowały obie drużyny. Zwycięsko z tego pojedynku wyszli goście którzy wygrali ten pojedynek 3-2. Po pierwszej połowie goście schodzili z zaliczką 1 bramki. Po przerwie do roboty wzięli się gracze gospodarzy i w 74 minucie doprowadzili do wyrównania a w 80 wyszli na prowadzenie. Niestety zaraz po golu który dawał prowadzenie Sampdorii Celtic wyrównał. Wszystko wskazywało, że mecz zakończy sie remisem, ale niestety po przypadkowej bramce to piłkarze z Glasgow wygrali ten mecz. Dzięki i powodzenia dalej:)

Zawodnik Meczu:

Patrick McCourt

Kolejka 12

Ogryz Piwlak

Screeny:

Opis Meczu:

Początek meczu bardzo wyrównany już na początku meczu piłkarze Sampdorii powinni prowadzić, ale po strzale jednego gracza z Włoch piłka trafiła w słupek i wróciła do bramkarza. W 35 minucie na prowadzeni wyszli goście którzy 1 bramkową przewagę utrzymali do końca 1 połowy meczu. Po zmianie stron na 2-0 podwyższył Blake. Niestety w 2 połowie już gracze z Anglii dyktowali warunki gry i po 60 minutach gry było 3-0. Kontaktową bramkę gospodarze zdobyli w 68 minucie na strzał z daleka zdecydował się Poli i bramkarz popełnił błąd i odbił piłkę przez siebie i dobitka z główki Pazinniego była już skuteczna. Wynik spotkania w 71 minucie ustawił Kevin Davies. Dzięki powodzenia dalej:)

Zawodnik Meczu:

Kevin Davies
Syberian
Kolejka 10

Syberian Ogryz

Znów szczęście nie było po stronie Olympiacosu. Po szybko strzelonych 2 bramkach przyszła seria głupich błędów,które przesądziły o wyniku spotkania. Fenomenalny w tym meczu był Cassano,który wykorzystał wszystkie sytuacje.
Dziękie za mecz i powodzenia dalej
prince
hahaha, ten pierwszy screen w perfekcyjnym momencie ;D sorry a oftop ale musiałem ;p
craxa93

craxa93 [b]Prince/b]

Jak najbardziej sprawiedliwy remis, obie drużyny stworzyły kilka dobrych sytuacji ale o bramkach zdecydowały indywidualne umiejętności zawodników.
Dzięki za mecz i powo dalej.
georg123
12 kolejka

Vivec Nalep

Zasłużone zwycięstwo gości. Po pierwszej straconej bramce, gospodarze próbowali kontratakować, niestety nie zdołali przełamać obrony gości.
pozdrawiam.
Ogryz
9 kolejka:

Ogryz Deadduck

Screeny:

Opis Meczu:

Niestety kolejna porażka piłkarzy Sampdorii moim zdaniem niesłuszna porażka ponieważ mecz typowo na remis, ale niestety nie poradność moich napastników oraz dobra postawa Kameniego przesądziła o losach tego spotkania i rozmiaru porażki. Piłkarzom Espanyolu wychodziło dziś prawie wszystko i wygrali ten mecz. Myślę, że remis byłby sprawiedliwym wynikiem. Ozdobą tego spotkania był o to ten gol - Pozzi . Dzięki i powodzenia dalej:)

Zawodnik Meczu:

sebastian1996
KOLEJKA 10

Sebas1996 seba.

W pierwszej połowie zespól Spartaka nie istniał w ogóle. Tylko goście z Francji nacierali . Lecz w drugiej połowie Rosjanie rzucili się do ataków ale niestety dało to im tylko 1 bramkę . Dziękuje za meczyk sebie i życzę powodzenia dalej wink.gif

reyty
Kolejka 11

reyty Prince

od początku meczu drużyna PSV uzyskała dużą przewagę i szybko strzelone bramki podcięły skrzydła gospodarzom. Gdy starali się zdobyć bramkę kontaktową Berg strzelił swoją drugą bramkę i to przesądziło o losach spotkania. Dzieło zniszczenia dopełnił Dzudzak strzelając bramkę w doliczonym czasie gry.
Ferat
10 kolejka

Ferat Reyty

Gracze Sunderlandu pokazują, że mogą być groźni, goście z Brazylii byli dzisiaj bez formy, nie mógł odnaleźć się Ronaldo, brazylijską legendę przyćmili Campbell i Bent, pozdro i powo dalej..
borozdw
Boro Dj Adriano

Pozostawie bez komentarza gre moich zawodnikow w tym meczu.
Nalep

Nalep Tomek93

Screeny:

Opis meczu:

Bardzo dobre wyrównane spotkanie, z lekkim wskazaniem na gospodarzy, którzy do końca powalczyli o zwycięstwo.Mimo prowadzenia 2:0 Sporting wyrównał.Jednak Sow w końcowych minutach meczu przesądził o tym, że 3 punkty zostają we Francji.Cofnijmy się jednak do pierwszej minuty i akcji zespołu gospodarzy po której Sow strzelił pierwszą bramkę w tym meczu.W 22 minucie Sow został sfaulowany w polu karnym przez obrońców Bragi, a pewnym egzekutorem "jedenastki" okazał się Cabaye, który uderzył w lewe okienko bramkarza zespołu z Portugalii.Minutę przed przerwą Aguiar strzelił bramkę kontaktową, a na 4 minuty przed końcem Meyong Ze doprowadził do remisu.Tak jak już wspomniałem Sow okazał się zbawcą Francuzów dając im bardzo ważne 3 punkty, które z pewnością będą liczyć się na koniec sezonu w walce o awans.
deadduck
Kolejka 12

deadduck craxa93

Opis meczu:
Dobry, żywy mecz z dużą ilością stuacji podbramkowych i strzałów. Pierwsi prowadzenie objęli gości lecz nie cieszy się z niego długo ponieważ Espanyol szybko odpowiedział dwoma golami. Wynik do przerwy 2-1 dla gospodarzy. Po zmianie stron Esponyol dołożył kolejną bramkę i starał się dowieźć korzystny wynik do końca. Ta taktyka mogła ich zgubić ale dobrze dysponowany Kamieni sprawił, że trzy punkty zostały w Barcelonie.

Skrinów nie mam wink.gif
Mateusz13
Kolejka 12
Mateusz13 Ferat

Opis meczu:
Sunderland do meczu podszedł jako faworyt, lecz Auxerre nie chciało oddać skóry za darmo. Po pierwszej połowie było już 3:1 dla angielskiego klubu. Po przerwie podwyższyli na 4:1. Lecz Auxerre walczyło do końca i mecz zakończył się wynikiem 4:3 dla Sunderlandu po wyrównanym meczu.

deadduck
Kolejka 11

seba deadduck

Mecz jak kilka moich ostatnich: mniej oddanych strzałow a i tak zwycięstwo smile.gif
Nalep

Nalep Mateusz13

Screeny:

Opis meczu:
Mecz pod dyktando gospodarzy, którzy spokojnie rozgrywali piłkę i wykorzystywali swoje okazje choć wynik mógł być 2 razy większy, jednak skuteczność zawiodła.Bohaterem meczu został Sow, którzy strzelił 4 bramki, dodatkowo Obraniak także zaliczył trafienie.Dla gości strzelali Ireneusz Jeleń oraz Benoit Pedretti.Mecz rozgrywany w spokojnej atmosferze oraz bez lagów.
Tomek93
Kolejka 12
Tomek93 Hyog

Mnóstwo niewykorzystanych sytuacji Sportingu. W końcówce sporo nerwów bo wynik był na styku, lecz wszystko zakończyło się dla mnie szczęśliwie. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

piwlak
Tomek93 piwlak

Cóż nie wiem co powiedziec, po 65 minutach znacznej przewagi Sportingu, i wyniku 2-0 dla Portugalczyków, zespół Boltonu przeszedł na bardzo ofensywne ustawienie 2-3-5. Przyniosło to rezultaty już po 5 minutach. Ostatnie 20 minut to popis Anglików(Szczególnie w doliczonym czasie gry. Mecz skończył się wynikiem 2:4 . Dzięki za grę i powodzenia dalej.

Mateusz13
Kolejka 10

Mateusz13 Hyogi

JustMe1987

JustMe1987 Mateusz13

SCREENY:

OPIS:

Szczerze powiedziawszy nie czulem sie gorszy od przeciwnika ale roznica w szybkosci mojej obrony a tempie z jakim poruszali sie ofensywni gracze Auxerre byla kolosalna. Jak przyznalem rywalowi " Jelen w pojedynke wykonczyl moja nieruchawa obrone "

Rywal: Bardzo wporzadku.
Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen.
georg123
9 kolejka

Vivec Syberian

Mecz straconej szansy, kolejny popis braku celności napastników, poprzeczka, słupek i tak dalej. Goście wykorzystali sytuację i wywieźli 3 punkty.
pozdrawiam.
georg123
10 kolejka

Vivec Borozdw

Gospodarze stanęli na wysokości zadania, i w końcu wygrali na swoim stadionie, nie było łatwo.
pozdrawiam.
borozdw
CYTAT(georg123 @ Oct 24 2010, 23:58) *
10 kolejka

Vivec Borozdw

Gospodarze stanęli na wysokości zadania, i w końcu wygrali na swoim stadionie, nie było łatwo.
pozdrawiam.

Zwłąszcza piękna była kosa od tyłu, gdy moi zawodnicy ruszali z kontrą i kto wie co by było... dla ,mnie kolejny pechowy mecz, ponieważ wynik nie jest adekwatny do tego, co działo się na boisku;/ ehh
Hyoga
9. kolejka:

Hyoga waldi198

Opis: Nie ma screenów, bo były problemy podczas meczu. Rywal jednak zaraz potwierdzi wynik. Mecz bardzo ciężki dla gospodarzy, których uratowała fantastyczna forma pomocnika Gatagova. Napędzał ataki i sam zdobył przecudnego gola.
waldi198
CYTAT(Hyoga @ Oct 27 2010, 21:02) *
9. kolejka:

Hyoga waldi198

Opis: Nie ma screenów, bo były problemy podczas meczu. Rywal jednak zaraz potwierdzi wynik. Mecz bardzo ciężki dla gospodarzy, których uratowała fantastyczna forma pomocnika Gatagova. Napędzał ataki i sam zdobył przecudnego gola.

potwierdzam wynik tez nie posiadam screenów bo obaj mieliśmy po meczu czarny ekran heh
Hyoga
#11:

Hyoga WKSRKS

Opis: Całkiem dobre spotkanie z lekką przewagą gości. Ładne gole, dużo ładnych akcji i emocjonującej gry. Były problemy, dlatego nie ma screenów, myślę jednak, że nie będzie problemów z potwierdzeniem moich słów. Dzięki.

WKS
Ofc potwierdzam wynik
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.