Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z Master Legaue.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Kamilp2
Witam, Mam problem z master League, po wybraniu wszystkich opcji i ustawien, wyskakuje mi takie okno "Wheeling and dealing is the key in Master League" po tym oknie nie moge na nic wejsc, tzn mozliwe jest wejscie w negocjacje i save i wyjscie do meni. Prosze o Pomoc:)
qwerte
A co ty chcesz robić przed rozpoczeciem sezonu?
HerrOs
Panowie, ja mam glupi problem, gdyz podczas meczu w ml moj pad jest ustawiony tylko na trenera, nie moge grac... Jak to przestawic?? ;d
qwerte
Game Plan (tam gdzie ustawiasz formacje), na dole sa ikonki i tam znajdź coach mode i wybierz no.
prezes87
CYTAT(Kamilp2 @ Oct 7 2010, 19:58) *
Witam, Mam problem z master League, po wybraniu wszystkich opcji i ustawien, wyskakuje mi takie okno "Wheeling and dealing is the key in Master League" po tym oknie nie moge na nic wejsc, tzn mozliwe jest wejscie w negocjacje i save i wyjscie do meni. Prosze o Pomoc:)

oja która to już osoba z takim problemem. Czytaj po prostu co masz napisane. Komp mówi żebys spróbował ponegocjować przed sezonem. Klikasz w Negotiations a potem masz dostepne Next Day. Potem musisz kliknac w Training i ustawic, znowu w Next i potem juz masz normalnie.
messjash
A niech mi ktoś w końcu powie jak się zmienia piłki w trybie ML bo już mnie to doprowadza do frustracji, zacząłem sobie sezon i mam jakąś lipną i nie potrafię tego zmienić. Szukałem wszędzie.
HarryBoy
CYTAT(messjash @ Oct 8 2010, 10:58) *
A niech mi ktoś w końcu powie jak się zmienia piłki w trybie ML bo już mnie to doprowadza do frustracji, zacząłem sobie sezon i mam jakąś lipną i nie potrafię tego zmienić. Szukałem wszędzie.

w opcjach zmieniasz pilkę, to chyba jest pierwsza albo druga zakładka od końca
messjash
No ale właśnie nie ma opcji albo ja juz naprawdę zwariowałem. W każdym razie było to w Genral Stetting tam gdzie zmienia sie poziom, walute itp. Tam przynajmniej zawsze to było a teraz tego nie widzę. Wiem że jak odpalałem ML to miałem wybór i wybrałem sobie piłkę którą chciałem. Potem uruchomiłem sobie ML jeszcze raz bo zaktualizowałem składy i już zapomniałem o wyborze gały. Wybrała mi się pierwsza standardowa i nie potrafię jej zmienić. Jeśli masz możliwość to zapodaj jakiegoś screena gdzie to jest bo nie mam w domu neta aktualnie, a teraz jestem w pracy gdzie nie mam pesa.
qwerte
Nie jestem pewny ale chyba tu zmieniasz piłki:
Edit>League/Cup>wybierasz lige>detailed settings>ball type
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.