Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PESEdit 2011 Patch 0.2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
blondyn211
PESEdit 2011 Patch 0.2 New Features :

* Complete Bundesliga (All added players with PSD stats, correct appearence and boots, ALL teams with correct squads, numbers, lineups and fan colours, added Werder Bremen and Bayern München to ?Bundesliga? league)
* Correct player names for ALL unlicensed National Teams
* Fixed ALL transfers and squad numbers for Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, La Liga and most of Others Europe (only transfers with existing players, no players added yet, wait for next version)
* New ball (adidas ?Torfabrik?)
* New faces (Barrios, Diego, Dzeko, Özil, Pato (changed back to KONAMI default))
* New kits (Almeria, Anderlecht, Besiktas, Cluj, Espanyol, Getafe, Hércules,
* Hamburg, Lecce, Leverkusen, Nürnberg, Rubin Kazan, Schalke, Wolfsburg)
* New music (3 songs, details below)
* Normalised songs volume to -1dB
* Relinked a lot of faces (Adler, Arango, Asamoah, Ballack, Barrera, Beasley, Beck, Castelen, Farfán, Gentner, Halil Altintop, Helmes, Ivanschitz, Jovanovic, Krasic, Metzelder, Odemwingie, Pander, Pliatsikas, Rolfes, Schäfer, Simunek, van Nistelrooy, Westermann, Zé Roberto, Ziani)

hotfile2 PESEdit 2011 Patch 0.2 hotfile2 PESEdit 2011 Patch 0.2 hotfile2 PESEdit 2011 Patch 0.2
fileserve PESEdit 2011 Patch 0.2 fileserve PESEdit 2011 Patch 0.2 fileserve PESEdit 2011 Patch 0.2
uploading2 PESEdit 2011 Patch 0.2 uploading2 PESEdit 2011 Patch 0.2 uploading2 PESEdit 2011 Patch 0.2
http://www.pes-patch.com/PESEdit 2011 patch 0.2
messjash
Są w tym paczu albo w jakimkolwiek kitsy do ligi angielskiej ?
blondyn211
tak sa a nawet jest juy w calosci gotowa bundesliga patch w wersji instalaczjnej
Bulldozer
nie wywala do windowsa???
senQ
Nie wywala. Wszystko śmiga jak trzeba.
bober
Rozumiem , że tą wersję patcha również mogę zapodać przez megalinka? będę wdzięczny za odpowiedź.
Pawsi13
Witam mam problem z tym patchem.
Instaluje go all ok. Wgrywam pliki img do 7 a od 7 do 9 nie chce mi whrać. Nie podmienia sie. Przez co mam boisko zepsute. Bundesliga dziala cala bo mam bayern juz w bundeslidze ale nie działa reszta. Bardzo prosze o pomoc.
rafalon92
Jakie pliki wgrywasz to jest jedna instalka, nic nie trzeba podmieniać.
Blasi
kurde.........jest ten patch w jakiemś jednym konretnym pliku - a nie w 10 po 100 mb?
duron601
CYTAT(Blasi @ Oct 8 2010, 08:46) *
kurde.........jest ten patch w jakiemś jednym konretnym pliku - a nie w 10 po 100 mb?

Tak jest w instalce kolega wyżej napisał przecież
Blasi
jakiej kurde instalce - pytam sie kczy mozna sciągnąć jednym, dwoma plikiem - a nie czy jest w jednym pliku po rozpakowaniu 9 rarów.
duron601
CYTAT(Blasi @ Oct 8 2010, 09:21) *
jakiej kurde instalce - pytam sie kczy mozna sciągnąć jednym, dwoma plikiem - a nie czy jest w jednym pliku po rozpakowaniu 9 rarów.

to sprecyzuj pytanie, skoro masz 3 odnośniki to znaczy że nie ma go w jednym parcie - jest za duży.
Wydaje się logiczne co ?
Blasi
aj sorry - myslalem ze te 9 linków to jeden patch a to 3 różne serwery...to troche jestem zaskoczony ze one tylko 220 MB zajmują...mogli spokojnie dąc w jednym linku.

czego w tym patchu brakuje jeszcze wg was?
denerwuje mnie ciągłe wgrywanie nowych patchy i robienie sobie od nowa własnych korekt , piłkarzy, strojów w edit mode
poza tym option file wciąż podmieniany z własnym postępem w grze...
prezes87
CYTAT(Blasi @ Oct 8 2010, 10:37) *
aj sorry - myslalem ze te 9 linków to jeden patch a to 3 różne serwery...to troche jestem zaskoczony ze one tylko 220 MB zajmują...mogli spokojnie dąc w jednym linku.

czego w tym patchu brakuje jeszcze wg was?
denerwuje mnie ciągłe wgrywanie nowych patchy i robienie sobie od nowa własnych korekt , piłkarzy, strojów w edit mode
poza tym option file wciąż podmieniany z własnym postępem w grze...

Co ty jeszcze potem musisz zmienić w edit niby? Ja wgrałem tego patcha i wszystko jest lux zrobione. Brakuje na razie tylko koszulek reprezentacji. A option file wcale nie podmieniasz z własnym postępem w grze bo ci podmienia tylko składy, nie save'y. Ja grałem cały czas ten sam sezon a podmieniałem of już ze 3 razy.
Blasi

Gdzie są zapisywane ustawienia gry? ja nie mowie o sejvach z jakiejs ligi, master leage czy innych - tylko o tym ogólnym, w któym też rejestrowane są zdobyte punkty PES za ktore kupuje się różne bajery.
Zawsze jak coś wgrywam to musze na nowo przestawiac guziki wg wlasnej potrzeby.

Poza tym - załóżmy że poprawiłęm sobie reprezentację polski - twarze itp...zrobiłem sobie strój obsidianowy ...oraz stworzyłęm siebie samego w grze (wszystko przez edit mode)
Ktoś tam inny stworzył całęgo Lecha ładnie - i co teraz - wgrywając ten patch wszystko idzie mi się kochać - nieprawdaz?

koszulek reprezentacji brakuje - czyich? wszystkich tych co były na odwal czy Polski?
messjash
CYTAT(Blasi @ Oct 8 2010, 11:37) *
Gdzie są zapisywane ustawienia gry? ja nie mowie o sejvach z jakiejs ligi, master leage czy innych - tylko o tym ogólnym, w któym też rejestrowane są zdobyte punkty PES za ktore kupuje się różne bajery.
Zawsze jak coś wgrywam to musze na nowo przestawiac guziki wg wlasnej potrzeby.

Poza tym - załóżmy że poprawiłęm sobie reprezentację polski - twarze itp...zrobiłem sobie strój obsidianowy ...oraz stworzyłęm siebie samego w grze (wszystko przez edit mode)
Ktoś tam inny stworzył całęgo Lecha ładnie - i co teraz - wgrywając ten patch wszystko idzie mi się kochać - nieprawdaz?

koszulek reprezentacji brakuje - czyich? wszystkich tych co były na odwal czy Polski?

Ale jak podmieniasz ofa ze patcha na swojego to też połowa rzeczy z pacha ci się nie aktualizuje. Dziwną masz metodę.
Blasi
no wlasnie dlatego chce tego uniknąć - nie podmieniam swojego OF, a tylko co chwile uzupełniam nowego OF z patcha o swoje dodatki - ręcznie w edit mode.
messjash
No to fakt jest to irytujące. Dlatego ja ściągnąłem sobie tego patch i i będę grał już na nim aż do pojawienia się naprawde jakiegoś fajnego w wersji finalnej. Bo inaczej to zwariować można gdy co kilka dni wychodzi coś nowego.
Blasi
no dlatego pytam czy czegoś temu patchowi brakuje istotnego..jesli brak jest porpawionych strojów reprezentacji wielu to jest to minus spory.

w ogole patchowanie to jakiś besens jest....za chwile pojawi się DLC od Konami i co...przepisze on znowu pliki z patcha...bo poprawia kilka strojów , dodaje buty itp...

http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-...th-october.html

będa się pojawiać jeszcze nie raz.

Więc jesli macie porządnego OF , "Patcha" zrobionego tylko na podstawie "Edit Mode" to byoby bosko-dosko
pieprze wszystkie "twarde patche"
paczek1262
Jak wgrać te pliki z folderu "Folders to import in IMG with AFS Explorer"?

Ściągnąłem ten AFS Explorer, ale nie mam pojęcia jak to wgrać. Ten program woła tylko pliki o roz .afs, a pliki w w tych folderach mają roz .bin.

Będę wdzięczny za pomoc, pozdrawiam.
Pawsi13
W pierwszym patchu wgrywasz przez afs exploler 2 mozesz normalnie tylko kitserverem
pawlik0
do tego patcha jest potrzebna poprzednia wersja żeby wszystko działało czy nie ?
migimaster
CYTAT(pawlik0 @ Oct 9 2010, 18:15) *
do tego patcha jest potrzebna poprzednia wersja żeby wszystko działało czy nie ?

Możesz od razu 0.2 dać i później fix. Niestety Bundesliga jest trochę skopana, ale chyba tak musi być. Np niejaki Sobiech gra w Dortmundzie na obronie wink.gif Na razie patch jest spoko, czekam na Edita z OE wink.gif
tomaj
CYTAT(migimaster @ Oct 11 2010, 00:18) *
Możesz od razu 0.2 dać i później fix. Niestety Bundesliga jest trochę skopana, ale chyba tak musi być. Np niejaki Sobiech gra w Dortmundzie na obronie wink.gif Na razie patch jest spoko, czekam na Edita z OE wink.gif

Skopana? U mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku!
susu12
Po zainstalowaniu można grać przez sieć? smile.gif
migimaster
CYTAT(tomaj @ Oct 10 2010, 23:28) *
Skopana? U mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku!

No w porządku to chyba miałem zanim mi odpisałeś.
1. Miałem ściągnięty patch 0.2 i fix, który zainstalowałem
tu tylko ten Sobiech się nie zgadzał

2. Podobno trzeba bylo wrzucić pliki img ASF -em, wrzuciłem. Niestety przy attach pes2011.exe wyskakuje error
3. Wrzuciłem nowy save i exe, nic nie pomaga
w efekcie w BVB są sami nieznani zawodnicy.
portier
Co z tym Sobiechem jest nie tak?
http://transfermarkt.co.uk/en/lasse-sobiec...eler_79503.html
W Fifie tez jest
Pawsi13
Witam jaki plik odpowiada w tym patchu 0.1 za herby i stroje prawdziwe?
migimaster
CYTAT(portier @ Oct 12 2010, 15:32) *
Co z tym Sobiechem jest nie tak?
http://transfermarkt.co.uk/en/lasse-sobiec...eler_79503.html
W Fifie tez jest

Lol, to dalem popis. Ale mozna się pomylić.Przez to jade, instal na nowo.
Liverpoolczyk
Ściągnąłem tego patcha, zainstalowałem i działa elegancko. Ale mam jedno pytanie, ponieważ chcę wstawić jeden ulepszony komplet strojów. W który folder mam go wsadzić nowy strój? Po zainstalowaniu tego patcha pojawił mi się folder 'kitserver' a w środku nie ma możliwości podmienienia stroju. Coś trzeba jeszcze ściągnąć? Jakiś GDB folder czy coś w tym stylu? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
portier
Fajny ten patch ale ma tez braki np w Monaco nie ma Puyrgreniera i Mbokaniego - to wazni gracze pierwszego skladu. W Chelsea nie ma van Aanholta i McEachrana, ktorzy czasem graja a jest Woods ktory nie trenuje nawet z "jedynka"
derock
czesc wszystkim

Mam pytanie - czy rzeczywiście w patchu 0.2 za pliki z katalogów img odpowiada kitserver czy trzeba je importować ręcznie za pomocą AFS-a, bo zdaje mi się, że w instrukcji było napisane, że tak. Ja nie importowalem, bo niby jest przekierowanie w kitserverze na tenże katalog. Z grubsza mi wszystko śmiga, ale czy napewno?

Druga sprawa - zmieniłem w kitserwerze prędkość rozgrywki poprzez factor - nadałem wartość 0.80 na jednej ze stron zagranicznych sugestie były ułamkowe konkretnie 0.90. Wydaje mi się, że gra jest jeszcze bardziej realistyczna, ale może to złudzenie bowiem ktoś na tym forum wspomniał coś o wartościach ujemnych... skala przez tego kogoś wyglądała chyba tak: ...-1.0; 0; 1.0... itd, chyba..., bo nie znalazłem już więcej tego posta...

dzięki za odpowiedź, pozdro...

P.S - jak dotąd tyle, że nie gram za dużo, ta część PESA (z tych najnowszych) najbardziej przypomina PES-a 6 - jakby po liftingu.

Jedynie czekam na ost, odsłonę PESedita do OF-a z możliwością zmiany statsów dla wszystkich - wtedy podwyższę dla wszystkich agresję o 10-12 pkt. to być może poprawi walkę obrońców na skrzydłach, a konkretnie blokowanie dośrodkowań. Na Pesie 6 fajnie to zadziałało, bo przedtym latało się skrzydłowymi jak po lotnisku bez asysty.
Knl
nie zapominaj że statystyka "agression" nie odpowiada za rozumianą przez nas agresję, tylko częste włączanie się do akcji ofensywnych
blondyn211
witam mam pytanie chodza wam dodatki w tym kitserwerze w tym patchu i jaka macie sciezke taka
KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/kitserver/pesedit/img/dt07
bo ktos mi pisal na innym forum ze zamiast pesedit ma byc example root
Pawsi13
Wiecie może jak wgrywać piłki przez kitserver do najnowszego pesa?
BunNy
Ja zainstalowałem ten patch i fix, i gra mi znikneła z głównego folderu z grą i musiałem ją odpalić przez ISO. A jak brałem w moje programy ten patch pesedit to piszę że nie może znaleźć a jak wchodzę przez iso to jest wszystko bez zmian :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.