CYTAT(JnR @ Oct 6 2010, 21:42)

Nie wiem kto to pisał a nie chce mi się za bardzo szukać bo ciężki dzień na uczelni miałem , ale ktoś napisał że PES to już nie to i nie wciąga jak kiedyś. Nie trzeba się długo zastanawiać że nie jesteś już 14 letnim gnojkiem tylko 20 lub więcej letnim facetem który ma lepsze zajęcia niż katowanie Fify czy Pesa. Te gry to jest coś w co można zagrać sobie ze znajomymi , ja nie rozumiem po co te napinki na Master Leugae czy te tryby dla osób starszych niż 15-17 latkowie którzy ( nie wszyscy) nie mają lepszych zajęć. Jesteście dorośli , idzcie do klubu , pubu umówcie się z kimś a nie cieszcie się trybami w Fifie czy PEsie , te gry nie są waszym całym życiem , a bronicie z taką zażartością że szkoda na to patrzeć
PS : piszę to w oparciu o wasze słowa w które wierzę że nie macie mniej niż 18 lat.
Troszeczkę chyba przesadzasz,oczywiście ,że każdy ma ważniejsze sprawy na głowie niż nowe wydania Pro Evo,ale zauważ,że my oceniamy najnowszą część tej serii.Każdy ma swoje zdanie i go broni zaciekle,czy to coś dziwnego ? Mi osobiście wystarczyłby taki pes na kompa ,bo więcej mi do szczęścia nie potrzeba,nie siedzę jak głupi przed monitorem,mam swoje obowiązki. Problem polega na tym,że szkoda mi nawet 15 minut czasu na nowe gry piłkarskie,człowiek od czasu do czasu chce sobie pograć jakiś meczyk lub z kolegami zorganizować turniej ,tylko pytam się z czym do ludzi,gry już z tej serii mnie nie bawią. W moim przypadku wszystko wskazuje na to ,że pozostanę z "szóstką" przez najbliższe lata,i to trochę paradoksalnie mnie denerwuje...