Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z PES 2011
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
mary
Mam problem z PESem 2011, ponieważ gdy włączam grę wyskakuje błąd w którym jest napisane, że nie mam minimalnych wymagań do gry i moja karta graficzna nie ma 128 mb. Gdy dam ignoruj gra się włącza i jest w bardzo małym okienku w dodatku na ustawieniach LOW. Dane mojego komputera z programu CPU-Z:
procesor: Pentium dual-core T4500 2.30 GHz
RAM: DDR3 2048 mb
karta graficzna:Rodzina mikroukładów Mobile Intel® 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation — WDDM 1.1)
Memory size 796 MB

Może to błąd jakichś sterowników? Proszę o pomoc. mellow.gif
rangiz
Karta jest zintegrowana z płytą i czerpie pamięć z ramów, gdy te są wolne. Komp pod prace biurowe tylko i wyłącznie...
ricken18
Sprawdź czy masz wolne gniazdo PCI-Express w płycie głównej (a w instrukcji z jaką prędkością maksymalną działa) i zainwestuj w używaną kartę graficzną, pełno ich na allegro - ja kupiłem kiedyś 3-miesięczną 512 MB za 100 zł i miała jeszcze 9 miesięcy gwarancji, działam na niej od PES 2008, demo PES 2011 oraz FIFA 11 działają u mnie w 1024x768 na maksymalnych detalach przy 2 GB ramu DDR2 800 Mhz.

Tak jak napisał kolega powyżej, karta zintegrowana nie jest widziana przez niektóre gry, są problemy z DirectX'em itp. Raczej do neciku i filmów niskiej rozdzielczości.
chucknorris1
ok. Dzięki za pomoc, chociaż co do tego gniazda to gorzej bo ja mam laptopa co zapomniałem dodać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.