Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 26.09- 03.10, kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Sezon 5 - II liga
lukasz44
Kolejka 1
similo14 - Ogryz
Borozdw - piwlak
Vivec - dj_adriano
Syberian - Nalep
Tomek93 - seba
deadduck - Kowiak
WKSRKS - craxa93
sebas1996 - JustMe1987
Pucek - Czarny1990a
stalowka - Ferat
waldi198 - Prince

Kolejka 2
piwlak - similo14
dj_adriano - Ogryz
Nalep - Borozdw
seba - Vivec
Kowiak - Syberian
craxa93 - Tomek93
JustMe1987 - deadduck
Czarny1990a - WKSRKS
Ferat - sebas1996
Prince - Mateusz13 3-0
waldi198 - stalowka

Kolejka 3
similo14 - dj_adriano
piwlak - Nalep
Ogryz - seba
Borozdw - Kowiak
Vivec - craxa93
Syberian - JustMe1987
Tomek93 - Czarny1990a
deadduck - Ferat
WKSRKS - Pucek
sebas1996 - waldi198
Pucek - stalowka

Kolejka 4
Nalep - reyty
seba - dj_adriano
Kowiak - piwlak
craxa93 - Ogryz
JustMe1987 - Borozdw
Czarny1990a - Vivec
Ferat - Syberian
Prince - Tomek93
waldi198 - deadduck
stalowka - WKSRKS
Pucek - sebas1996

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
deadduck
Kolejka 3

deadduck Ferat

Cały mecz przebiegał pod dyktando drużyny gości, która wygrała pewnie i zasłużenie. Bohaterem meczu Cambell, strzelec dwóch goli dla Sanderlandu.

Pucek
Pucek Czarny1990a

Zasłużone zwycięstwo gości. Auxerre kompletnie nie było w tym meczu w formie o czym świadczy brak od 1minuty m.in takich zawodników jak Pedretti i Jeleń. Dużo okazji pod jedną i drugą bramką, lecz to Deportivo było dziś znacznie lepsze w wykorzystywaniu sytuacji. Falstart Auxerre, mam nadzieję, że w kolejnych meczach będzie lepiej i że trafię na lepszą formę zawodników.. biggrin.gif

Dzięki i powodzenia dalej tongue.gif

SCREEN 1
czarny1990a
Pucek a screen ze strzelcami??
sebastian1996
1 KOLEJKA
sebas1996 JustMe1987

Mecz przebiegał w szybkim tępię . Początek należał do gospodarzy którzy często gościli pod polem karny Twente lecz sytuacje się zmieniły ok.30 minuty kiedy to zdecydowanie inicjatywę przejęli goście za sprawą między innymi Brayana Ruiza strzelca 3 goli w tym meczu. Choć pod końcówkę meczu Spartak rzucił się do desperackich ataków z czego jeden zakończył się golem na 4-2 który zdecydowanie ożywił drużynę (niestety 2 zmarnowane okazje sam na sam), lecz po kilku minutach to Twente skontrował drużynę gospodarzy i kolejne trafienia dołożył Janko.

Wynik 2-5 ponieważ jedna bramka była lamą.

Uploaded with ImageShack.us

seba

seba dj adriano

Mecz raczej wyrównany, chociaz drewniaki z Rennes stwarzały chyba bardziej klarowne sytuacje pod bramką rywala. Porazka troche boli, bo lepsze kadrowo Newcastle bylo jak najbardziej w zasięgu Francuzów.

Proszę admina o usunięcie zdublowanego wyniku tego meczu z panelu.
Dodałem raz, ale jest dwa razy...nie wiem czemu. moze rywal dodał wcześniej.

lukasz44
Panowie można już wpisywać wyniki na stronę główną, do dzieła smile.gif
Ferat
2 kolejka

Ferat sebas1996

Tragiczny mecz w wykonaniu gospodarzy, bohaterem gości Alex strzelec 3 bramek, pozdrawiam i życzę powodzenia dalej.

Zerwało nam połączenie stąd screeny tylko z pierwszej połowy w drugiej strzelali: Gyan dla Sunderlandu oraz Alex i Saenko dla Spartaka

deadduck
Kolejka 1

deadduck Kowiak

Trzeci mecz i trzecia porażka Espanyolu. Piłkarze tego zespołu mają szczęście że grają w najniższej klasie rozgrywkowej i nie mogą spaść niżej, bo z grą którą do tej pory prezentują ta "sztuka" z pewnością by im się powiodła.

Pierwsza połowa należała do gości którzy bezlitośnie wykorzystali błędy gospodarzy. Wynik do przerwy 0-2 dla Lokomotivu. Dzięki poprawie taktyki, po zmianie stron gra gospodarzy się poprawiła lecz nie zdołali uniknąć porażki.
craxa93

craxa93 Ogryz

Ahh porażka na rozpoczęcie, choć Palermo absolutnie na nią nie zasłużyło ale jak wiadomo nie od dziś futbol nie jest sprawiedliwy, przeciwnik wykorzystał swoje armaty w ataku i moją bierną grę w obronie.
Dzięki za mecz i powo dalej.

Tomek93
kolejka 3
Tomek93 Czarny1990a

Pierwsza połowa przebiegała pod dyktando gospodarzy którzy starali sie długo utrzymywać przy piłce szukając sytuacji bramkowych w błędach ustawienia rywali. Udało się to dwukrotnie. Pierwsza bramka troche szczęśliwa w 19 minucie do piłki dopadł Meyong Ze szczęśliwie przedryblował obrońce Deportivo i równie szczęśliwie pokonał bramkarza gości. Druga bramka to już piękny strzał z około 25 metra Alana w długi róg bramki. Bramkarz był bez szans. Goście na drugą połowe wyszli bardziej zdeterminowani co pokazali już w 50 minucie kiedy piękną solową akcje przeprowadził i wykończył Adrian. Goście stwarzali coraz więcej sytuacji a czym bliżej końcowego gwizdka tym obrona gospodarzy stawała się coraz bardziej chaotyczna. Na szczęście udało się zdobyć 3 pkt. Dzięki za mecz i powo dalej.

czarny1990a
2 kolejka

Czarny1990a WKS

Mecz rozpaczal sie pomyslnie dla dynama bo bardzo szybko objeli prowadzenie. jednak gospodarze zdolali wyrownac. Lecz mecz do konca polowy ukladal sie zle i do przerwy przegrywali1:3. Jednak w 2 polowie przycisneli i po 2 fatalnycgh bledach obroncow dynama ktorzy podali pilke napastnikowi padly 2 bramki i ostatecznie wynik 3:3 Pozdarwiam!!
craxa93

craxa93 Tomek93

Mecz rozpoczął się od nawałnicy na bramkę gospodarzy co dało efekt 1 bramki po rzucie rożnym, później Palermo zdołało trochę uporządkować swoją grę ale bramki zaczęli zdobywać dopiero w drugiej połowie po indywidualnych akcjach Cassaniego i Miccoliego co pozwoliło wyjść Mafiozom na prowadzenie gdy wydawało się że Palemo dowiezie ten wynik już do końca Sporting zdołał wyrównać. Moim zdaniem sprawiedliwy remis.
waldi198
4.kolejka

waldi198 deadduck

mecz dość wyrównany z lekka przewagą gospodarzy smile.gif dużo akcji z jednej jak i z drugiej strony smile.gif

sebastian1996
Sebas1996 waldi198

Bardzo słaby mecz wykonaniu gospodarzy którzy tracili okazje na bramki co nie miara. Zdecydowanie był to dzień Lucasa Viatri'ego który 3 bramkami przesądził o losach meczu .

SCREENY

georg123
1 kolejka

Vivec dj_adriano

Udane rozpoczęcie sezonu przez piłkarzy Blackburn, sporo szczęścia w stałych fragmentach gry mieli gospodarze. Mecz szybki, sporo akcji podbramkowych z obu stron.
pozdrawiam.
WKS
WKSRKS Prince

To nie PSV wygrało mecz to Dynamo przegrał . 0 obrony , 2 poprzeczki i niebieska forma bramkarza i napastników(2 mecz pod rząd ci sami zawodnicy)Jedynie co można tą drużyną zrobić dobrze to pier****ąć sie w łeb za przeproszeniem ;/. W sparingach grali fantastycznie a o lidze ? Szkoda gadać ;/ Mimo wszystko dzięki.
prince
Screeny do Spotkania WKS - Prince:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejka 4:
Prince Tomek93

Strzelcy:

Sporting Braga:
46', 62' Meyong Ze
88' Elton

OPIS:

Po doskonałym początku sezonu w Moskwie i popisie skuteczności Koevermansa przyszedł czas na inaugurację na własnym stadionie. W 4 kolejce do Eindhoven zawitali piłkarze Sportingu Braga. Skończyło się niestety klęską gospodarzy. Po wyrównanej 1 połowie i niewykorzystanych sytuacjach z obu stron (m.in. słupek dla portugalczyków) bądź co bądź sprawiedliwy remis 0:0. Na drugą część gry lepiej skoncentrowani wyszli goście, którzy za sprawą kameruńczyka Meyonga objęli prowadzenie już w 46 minucie. Niedługo potem swoją akcję przeprowadził skrzydłowy PSV Affelay jednak piłka zamiast zatrzepotać w siatce zatrzymała się na poprzeczce. 62 minuta - Meyong, drybling między obrońcami, strzał, 0:2. Nic do dodania, defensywa zawaliła podobnie jak przy 1 bramce. PSV przechodzi na ustawienie 4-2-4, jednak kompletnie nie ma pomysłu na rozmontowanie doskonale zorganizowanych taktycznie zawodników z Bragi. Pod koniec spotkania dodatkowo jedną z kontr wykorzystuje Elton. 3 punkty jadą do Portugalii, w Eindhoven pozostał niedosyt. Gratuluję i powodzenia.

Screeny:

Piłkarz meczu:

Meyong Ze - zdobywca dwóch bramek.
Syberian
1 Kolejka

Syberian Nalep

Proszę nie zwracać uwagi na napis Lech Poznań,źle wgrałem patcha i pozmieniały mi się nazwy. Składy są jak najbardziej ok.

Pierwsze 20 minut jak najbardziej należało do Olympiacosu.Ciągłe kontrowanie rywala przyniosło skutek po pięknym rajdzie i uderzeniu Riery. Następne 25min to ciągła wymiana ciosów z lekka przewagą Lille.
Zaraz po gwizdku na drugą połowę goście doprowadzają do remisu po fatalnym błędzie obrony.Gospodarze wracają na prowadzenie po strzale Fustera,który wykorzystał dość dużą lukę w obronie i pokonał bramkarza w sytuacji sam na sam. Niedługo potem widzieliśmy 100% sytuację Obraniaka,aż wierzyć się nie chce,że tego nie wykorzystał.Goście coraz bardziej naciskali lecz do remisu już nie udało się doprowadzić.Nikopolidis mimo 39lat na karku zaprezentował formę o jakiej nie śniło się czołowym bramkarzom. Wynik spotkania ustalił Fuster,2;1 dla gospodarzy.

Zawodnik meczu:
Tomek93
Kolejka 1
Tomek93 Seba

Pierwsza porażka sezonu, zasłużona aczkolwiek bramka stracona tuż przed końcowym gwizdkiem sedziego nie jest zbyt miłym uczuciem. Gratulacje dla seby, cały mecz grał na luzie, raz po raz stwarzając sobie dogodne sytuacje do strzelenia bramki. Moja obrona pozostawia wiele do życzenia, gdyby nie wspaniała postawa bramkarza mecz zakończył by sie pogromem gospodarzy. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Ogryz
Kolejka 3

Ogryz Seba

Screeny:

Opis Meczu:
Mecz rozpoczął się od szybkie prowadzenia piłkarzy z Francji już w 2 minucie obieli prowadzenie za sprawą strzelca 2 bramek Bangoury, ale na odpowiedź ze strony gospodarzy nie trzeba było długo czekać i już w 7 minucie po rozegraniu szybkiego wolnego Koman wyrównał wynik tego spotkania. Następnie obie drużyny się badały i wynik utrzymywał się bez zmian kwadrans przed końcem do ataku ruszyli piłkarzy Rennes w 3 minuty zdobyli 2 bramki. 3-1 dla drużyny gości skończyła się 1 połowa spotkania. W 2 połowie Sampdoria totalnie zdominowała graczy Rennes którzy nie mieli już nic do powiedzenia i bronili się tylko jak mogli z nie licznymi kontratakami. Niestety dla drużyny z Włoch piłkarzom Rennes dopisywało dzisiaj szczęście najpierw poprzeczka po rzucie rożnym następnie słupek po rzucie rożnym. Bramkę kontaktową 30 minut przed końcem meczu strzelił 1 z armat Sampdorii Pazzini po odbitej piłce przez golkipera gości. Ost 30 minut to atak za atakiem piłkarzy z Włoch i tylko nie poradność napastników Z Genui oraz bardzo dobra postawa bramkarza Rennes uchroniła od straty 3 pkt piłkarzy z Francji lub 2. Niestety niesprawiedliwy wynik, ale zdarza się tak bardzo często w piłce nożnej. Dzięki za bardzo emocjonujący meczyk i do rewanżu.
kowiak
2 kolejka

Kowiak Syberian

Mecz kiedy wszystko wchodzi. Podobnie jak w pierwszym spotkaniu z Espanyolem rozpoczęło się od ataków rywala, jednak to moja pierwsza akcja przyniosła bramkę (po faulu na Traore strzelił Yanbaev w okienko z karnego). Później zacząłem grać bardziej pewnie i po rajdzie prawą stroną Wagnera ze szczupaka o poprzeczkę fantastycznie strzelił Sychev. Szybko zrobiło się 3:0 i przerwa. Niestety martwi mnie, że znowu zagrałem słabiej 2nd połowę i dałem się zepchnąć do def. Sychev jednak pozbawił złudzeń Syberiana i tym samym zaczyna on uchodzić ku mojemu zdziwieniu za najlepszego snajpera w drużynie smile.gif Zawsze lubiłem typ cofniętego napastnika i dobrze mi się z nim współpracuje smile.gif na wyróżnienie zasługuje też Yanbaev, który dzięki swojej szybkości wyłączył z gry Rommedahla. Dzięki Sybierian i powodzenia!

Man of the match: Sychev (3 gole)
czarny1990a
4. kolejka

Czarny1990a Vivec

Mecz od pierwszych minut dla deportivo ktore szybko bo juz w 20 minucie zdobylo gola jak sie potem okazalo po nastepnej akcji padl nastepny. Blackburn mial takze swoje akcje ktore albo zatrzymywaly sie na obroncach albo byly zle wykonczone i nie znajdowaly drogi do siatki. 2 polowa przebiegala podobnie lecz blackburn mial wiecej okazji niz w 1 polowie lecz zadziwial swoja nieskutecznoscia. Natomiast deportivo dazylo dalej stzrelajac 2 bramki i ustalajac koncowy wynik na 4:0! Pozdarwiam!!!

dj_adriano
2kolejka

dj_adriano Ogryz

po nieudanym poprzednim meczu "sroki" znów wznoszą się na wyżyny swoich umiejętności i w dobry stylu pokonują silnych włochów 5:1.. choć wynik powinien być dużo bardziej okazalszy bo przewaga była ogormna i z pewnością jest to najmniejszy wymiar kary.. gościom z genui zupełnie nie wyszedł ten mecz osamotnieni w ataku pazzini z cassano zupełnie nie mogli sobie poradzić z dobrze zorganizowaną defensywą wyspiarzy..
dzięki za mecz i do rewanżu. życze powodzenia w dalszej grze. pozdrawiam.. happy.gif
waldi198
2.kolejka

waldi198 stalówka

ciężki mecz i zasłużone zwycięstwo gości a na duże brawa zasługuje trezeguet który robił z moją obroną co chciał smile.gif najlepsze jest to że prowadziłem 3:1 a przegrałem 3:7 hehe

+ swojak

1.kolejka

ręce opadają po takich meczach heh 4 bramki z wrzutek a to przez to że średnia wzrostu moich obrońców to 170cm hehe

waldi198 prince

kowiak
4 kolejka

Kowiak Piwlak

Świetny początek sezonu dla Lokomotiwu. 3 zwycięstwo z rzędu. Spotkanie to miało przebieg niemal identyczny jak dwa poprzednie. Szybko strzelona bramka (6 minuta - Traore sam na sam z bramkarzem) i po pięknej główce Torbinskiego schodziliśmy na przerwę prowadząc 2:0. Drugą połowę znowu zacząłem bardzo źle i szybko straciłem bramkę kontaktową przez co zrobiło się bardzo nerwowo. Od tego momentu był to typowy mecz walki. Na szczęście Sychev znowu dał o sobie znać. Bramka po rożnym Klasnica zapewniła emocjonującą końcówkę podczas której w doskonałej sytuacji piłkarz Bolton strzelił prosto w bramkarza. Dzięki za dobrą grę i powo.

Man of the match: Yanbaev (2 asysty + znakomita postawa w def)
georg123
3 kolejka

Vivec craxa93

Ładny mecz, akcja za akcją z obu stron. Pierwsza połowa i początek drugiej bardzo wyrównane, dopiero w drugiej części 2 połowy udało się gospodarzom uzyskać przewagę i utrzymać ją do końca spotkania.
pozdrawiam.
Pucek
Pucek sebas1996

Mecz bardzo wyrównany. Do przerwy 1-0 dla francuzów po ładnym golu Jelenia, lecz po przerwie Spartak bierze się do roboty i zawodnicy z Moskwy zdobywają dosyć szybko 2 gole i wychodzą na prowadzenie. Już w kolejnej akcji Auxerre zdołało wyrównać. Pomocnik, Traore przeprowadził piękną akcje, mijając na skrzydle dwóch zawodników Spartaka i technicznym uderzeniem pokonał bramkarza gości. W 63minucie Oliech wchodzi do gry za Jelenia i 3minuty później zdobywa bramkę na wagę pierwszych 3punktów Auxerre. Goście mieli szanse wyrównać, ale bramkarz jak i obrońcy Auxerre byli dobrze dysponowani i Auxerre utrzymało wynik do końca meczu.
Dzięki za mecz tongue.gif

SCREEN 1
SCREEN 2
SCREEN 3
JustMe1987

JustMe1987 deadduck

SCREENY:

OPIS:

Wyrownane spotkanie na dosc dobrym poziomie. Szybko strzelona bramka przez kapitana holenderskiej druzyny dala prowadzenie ktore staralem sie kontrolowac przez caly mecz. Moje rozprezenie i determinacja rywala zaowocowaly wyrownaniem w koncowce. Gleboki wdech. Rozpoczynamy od srodka i Luuk de Jong byl nie do zatrzymania. Swietnie dysponowany fizycznie tego wieczora walczac bark w bark z czterema kolejnymi pilkarzami Espnayolu przedarl sie w pole karne i uderzyl nie do obrony obok prawego slupka. Szczerze mowiac to nie wiem czy ja czy przeciwnik mielismy wieksze zdziwko po tak blyskawicznej odpowiedzi..

Rywal: Bardzo wporzadku.
Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen.

---

Nie podobaja mi sie te krowska wielkie ( loga) wiec mam zamiar stosowac w swoich opisach loga w tym wlasnie stylu. Mam nadzieje ze nikomu to nie wadzi.

cool.gif
EDIT

Nie robie nic zlego zmieniajac te loga i nie bede sie do tego zapisu stosowal z calym szacunkiem do trudu jaki wlozyliscie w ogarniecie ligi. Dla mnie te loga sa szpetne i mowilem to juz przed sezonem ale uparles sie na te duze wlasnie. Uznales ze te sa ladniejsze ( to kwestia gustu - Twojego gustu ) Nie mam zamiaru nikomu sugerowac zmiany szablonu. To moje prywatne zdanie ktore ma znikomy wplyw na to co dzieje sie w lidze i jak ona wyglada. Jesli te 42 obrazki w 21 moich postach sa az tak razacym naruszeniem regulaminu zeby mnie karac to niech i tak bedzie. Nie gram tutaj o punkty tylko dla przyjemnosci. Za czym idzie fakt ze przyjemniejsze dla oka sa dla mnie te loga ktore wybralem do swoich opisow.

Dyskusje uwazam za zakonczona.

EDIT

Zalosny jest ten nacisk.. wiec sie uginam bo niektorzy nie uznaja kompromisow. Nie bede robil kwasu skoro jestescie tak nieprzejednani dry.gif Wasza postawa jest dla mnie niezrozumiala..
Milerinho
o wiele lepsze rozwiazanie jak mozesz upni wszystkie loga z 1 i 2 ligi smile.gif

ps. jakiego masz patcha graficznego wrzuconego? bo ladnie sie prezentuje smile.gif
lukasz44
Jak chcesz wpisywać po swojemu ok, loga były wybrane przed sezonem i takie zostaną już do końca. W 1 poście jest wyciąg z regulaminu jak ma być wpisane, w VI sezonie będzie można podjąć rozmowę o zmianie log, teraz nie ma takiej opcji, pasują i na forum i na główną więc tak zostanie wink.gif

bez off-top.
Pucek
Pucek stalowka

Mecz od początku do końca pod dyktando gości. Drużyna Herculesa bardzo dobrze zagrała i najważniejsze, że była skuteczna i zawodnicy wykorzystywali niemal każdą dogodną sytuacje. Auxerre zaś, zagrało bardzo źle w obronie jak i w ataku. Hercules w tym spotkaniu był zdecydowanie lepszą drużyną o czym najlepiej świadczy wynik.

Dzięki tongue.gif Powodzenia dalej smile.gif

SCREEN 1
SCREEN 2
czubinho

CYTAT
Nie robie nic zlego zmieniajac te loga i nie bede sie do tego zapisu stosowal z calym szacunkiem do trudu jaki wlozyliscie w ogarniecie ligi. Dla mnie te loga sa szpetne i mowilem to juz przed sezonem ale uparles sie na te duze wlasnie. Uznales ze te sa ladniejsze ( to kwestia gustu - Twojego gustu ) Nie mam zamiaru nikomu sugerowac zmiany szablonu. To moje prywatne zdanie ktore ma znikomy wplyw na to co dzieje sie w lidze i jak ona wyglada. Jesli te 42 obrazki w 21 moich postach sa az tak razacym naruszeniem regulaminu zeby mnie karac to niech i tak bedzie. Nie gram tutaj o punkty tylko dla przyjemnosci. Za czym idzie fakt ze przyjemniejsze dla oka sa dla mnie te loga ktore wybralem do swoich opisow.

Dyskusje uwazam za zakonczona.

Przecież regulamin jest napisany po polsku i każdy potrafi go przeczytać, jest określony szablon wpisywania wyników i wg mnie tak powinno sie robic, a nie wymyślać o wiele słabsze logosy
stalowka84

Stalówka Ferat

Niestety screen mi się nie zapisał. Dla gości Bent oraz Cambell a dla gospodarzy Trezeguet 2 i Tote 2

Bardzo ciekawe widowisko. Do momentu strzelenia pierwszej bramki przez gospodarzy spotkanie było bardzo wyrównane. W następnej akcji na 2-0 podwyższył Tote i gracze z Hiszpanii mogli grac spokojniej. Goście za sprawą Benta odrabiają jedną bramkę ale kolejne dwa dołożenia gospodarzy pieczętują ich zwycięstwo. Anglicy zdobyli jeszcze jedną bramkę ale nie zmieniła już ona obrazu gry.
Dzięki za meczyk powodzenia dalej smile.gif
Syberian

Syberian JustMe1987

Mecz rozpoczął się z lekką przewagą gospodarzy. Po kilku minutach mogliśmy oglądać wyśmienite parady bramkarskie. Po 20 minutach pierwszej połowy gra raczej sie wyrównała i obie drużyny starały się utrzymać piłkę przy nodze.
Po pierwszej połowie widniał wynik 0;0. Zaraz po rozpoczęciu świetnych okazji nie wykorzystali piłkarze Olympiacosu. Szybka kontra Twente,błąd bramkarza i mamy gola. Olympiacos po stracie bramki próbował jak najbszyciej odrobić stratę,ale dość chaotycznie to wyglądało w ich wykonaniu. Wynik 0:1 dla przyjezdnych.
seba
seba viviec

Brak screenow - mecz grany na raty

Wyrównane zawody. Blackburn pokazało dobry football, ale to Francuzi zachowali więcej zimnej krwi pod bramką rywala.
stalowka84

Stalówka WKSRKS

W tym spotkaniu sporo się działo a w końcówce zabrakło szczęścia którego goście mięli znacznie więcej.
Dzięki za mecz powo dalej biggrin.gif
piwlak

piwlak Nalep

Cóż- co mogę powiedzieć... Mecz bardzo wyrównany i ciekawy z mnóstwem sytuacji z obu stron. W 75 minucie przy stanie 2-1 dla Lille rozłączyło nas i musieliśmy dograć pozostałe 15 minut. Zespół z Anglii zaryzykował i wyszedł na nie w bardzo ofensywnym ustawieniu. Przyniosło to oczekiwany skutek i w 13 minucie doprowadził do wyrównania. LEcz nie był to koniec emocji, ponieważ, szybka strata piłki przez Francuzów zaraz po wznowieniu, i fenomenalne uderzenie Davies'a "równo z gwizdkiem" w samo okienko bramki, doprowadziło Anglików do euforii. Końcowy wynik 3-2 dla Boltonu.

Bramki:
Bolton- Davies x2 i Mustapha , Lille- Frau i Belmont

similo14

similo14 Ogryz

craxa93
WKSRKS Craxa93

niezły wyrównany mecz. każdy wynik był możliwy a remis jak najbardziej sprawiedliwy. jednym i drugim brakowało troche szczęscia i zimnej krwi pod bramką rywala. dzieki za mecz, powo dalej..

piwlak
#1(wpisuje zamiast borozdw, ponieważ go nie ma, a termin jest do dzis- dodalem również do panelu)

borozdw piwlak

Początek meczu, to zdecydowana przewaga Celtów i dziurawa obrona Anglików. Udało się jednak przetrwać to oblężenie i w dalszej części spotkanie się wyrównało.Wiele okazji z obu stron, jednak to Bolton był tego dnia skuteczniejszy- skończyło się 2-0.

piwlak similo14

Ciekawy, wyrównany mecz, jednak w obu zespołach zawodziła skuteczność. Mimo gry przez ostatnie 5 minut w osłąbieniu Corinthians zdołało odrobić jedną bramkę- końcowy wynik 3-2

borozdw
Borozdw Kowiak

Mecz chaotyczny, mnóstwo nieporozumień między graczami jednej i drugiej drużyny. Celtic nie potrafił zaznaczyć golem swojej przewagi w 1 połowie, co zadecydowało o podziale pkt, który także do końca nie był taki pewny, gdyż drużyna gości ciągle groźnie kontrowała. Swietna postawa bramkarza Celtów oraz niemoc strzelecka napastników obu ekip spowodowała iż mecz zakończył sie bezbramkowo.
dj_adriano
similo14 dj_adriano

mecz wyrównany był do momentu gdy na tablicy wyników widniał jeszcze wynik 2-2 ,ale chwile później było już 3-2 dla brytyjczyków i od tej pory na boisku dominowała już tylko jedna drużyna, goście z Newcastle..gospodarzom nie pomogli nawet dobrze znani każdemu R.Carlos i legenda Ronaldo..w ekipie gości natomiast świetnie zagrał motor napędowy tej drużyny czyli Hatem Ben Arfa , nie dość że kapitalnie obsługiwał swoich kolegów z ataku to sam dołożył 3 trafienia i zdecydowanie był najlepszym zawodnikiem na boisku.. a więc"Sroki" rozpędzają się coraz bardziej i dają wyraźny sygnał z aspiracją walki o awans..
dzięki za mecz, pozdrawiam.. happy.gif

gracz meczu: Hatem Ben Arfa
Ferat
4 kolejka

Ferat Syberian

Cytując słowa przeciwnika: "To był mój najgorszy mecz".. Patrząc na wynik trudno się z tym nie zgodzić, katem Greków okazał się Bent strzelec 5 goli dla Sunderlandu, po golu dołożyli doświadczony Zenden i Gyan, dla gości strzelił Riera oraz któryś z obrońców popularnych "czarnych kotów":P
JustMe1987

JustMe1987 Borozdw

SCREENY:

OPIS:

1:0
2:0
3:0

3:1
3:2
3:3

Swietny mecz w wykonaniu obu ekip a raczej kazda miala swietne 45minut. Postawa mojego bramkarza przyczynila sie znacznie do straty dwoch pierwszych bramek puszczonych w krotki rog. Rywal natomiast swietnie operowal linia obrony ktora raz po raz na centymetry lapala moich napastnikow na spalonym. Widowisko tak czy inaczej przednie. Dzieki za lekcje pokory. Jednak 3:0 do przerwy to jeszcze nie jest wygrane spotkanie tongue.gif

Rywal: Wporzadku.
Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen.
Nalep
2.kolejka:

Nalep Borozdw

Screeny:

Opis:

Mecz fantastycznie rozpoczął się dla drużyny gości z Glasgow.W 10 minucie spotkania McCourt strzelił na 0-1.Cztery minuty później było już 0:2 po bramce Scotta Browna.W 16 minucie, czyli 120 sekund po golu na 0-2 Grek Samaras podwyższył na 0-3.Kibice zgromadzeni na stadionie byli w szoku.Nadzieje przywrócił im Gervinho i w 37 minucie strzelił bramkę na 1-3.Taki wynik utrzymał się do przerwy, a zaraz po niej Celtic, który zaczął drugą odsłonę tego meczu strzelił na 1-4.Swoją drugą bramkę zdobył Samaras.To jednak nie koniec i zaczęła się prawdziwa remontada.W 50 minucie bramkę zdobył Sow i było 2-4.Dokładnie 10 minut później Sow strzelił swoją drugą bramkę w tym spotkaniu i była to bramka kontaktowa, 3-4.Kwadrans później był już remis! Sow ustrzelił hattricka, a dwie minuty później strzelił swoją czwartą bramkę i Lille wyszło na prowadzenie.Dzieło zniszczenia zakończył Gervinho już w doliczonym czasie gry pięknym strzałem w długi róg bramki strzeżonej przez Łukasza Załuskę.Mimo, że Celtic Glasgow dominował w tym spotkaniu to mimo wszystko Lille pokazało swój charakter i walczyło do końca czego efektem było to zwycięstwo.W tym spotkaniu padło 10 bramek, a ja zgodzę się z trenerem Celticu, który powiedział, że moja drużyna miała farta.Cóż taki jest futbol smile.gif
Nalep

Nalep Reyty

Screeny:

Rozłączyło nas po ogromnych lagach i mam tylko screeny z dogranej połowy.
Dla Lille strzelali: 2x Frau, Obraniak, Gervinho oraz Hazard
Dla Corinthians: 2x Ronaldo

Opis meczu:

Bardzo dobra gra w pierwszej połowie przyczyniła się do prowadzenia 4-1.W drugiej połowie zaatakowało Corinthians i efektem tego była defensywna gra na kontratak gospodarzy, którzy ostatecznie wygrali to spotkanie 5-2.Bohaterem spotkania został Frau, który dwoił się i troił, zaliczył dwie bramki oraz 2 asysty i to on przyczynił się do wygranej Francuzów.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.