Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 26.09- 03.10, kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
lukasz44
Kolejka 1
Edi092 - arczi333
Bakel - krzysiu1996
Czubinho - snajper1929
siwers99 - lukasz44
Roor1910 - Niewczas
Tsu - Mlody08
ziewiec - Tomaj
Mani3k - Edek
ufo1987 - milerinho

Kolejka 2
krzysiu1996 - Edi092
snajper1929 - arczi333
lukasz44 - Bakel
Niewczas - Czubinho
Mlody08 - siwers99
Tomaj - Roor1910
Edek - Tsu
milerinho - Mani3k
ufo1987 - Robcio

Kolejka 3
Edi092 - snajper1929
krzysiu1996 - lukasz44
arczi333 - Niewczas
Bakel - Mlody08
Czubinho - Tomaj
siwers99 - Edek
Tsu - milerinho
ziewiec - ufo1987
Mani3k - Robcio

Kolejka 4
lukasz44 - Edi092
Niewczas - snajper1929
Mlody08 - krzysiu1996
Tomaj - arczi333
Edek - Bakel
milerinho - siwers99
ufo1987 - Roor1910
Robcio - Tsu 0-3
Mani3k - ziewiec

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
tomaj
Pierwszy mecz biggrin.gif
4
Tomaj Arczi333

I jak zazwyczaj, falstart z mojej strony. Pierwsze minuty to dominacja Besiktasu udokumentowana głupią, samobójczą bramką. Jednak gdy gospodarze doprowadzili do remisu, to zaczęli przeważać. Gdyby nie bramka Besiktasu do przerwy, która podłamała Zenit to kto wie jakby to wyglądało dalej. Druga połowa już mniej ciekawa ale zacięta. Powo dalej
czubinho
3 kolejka

Czubinho Tomaj

Myślę, że inauguracja dla Stuttgartu była całkiem udana. Przegrywali 2-0 do 43 minuty 0-2, lecz dwie całkiem ładne bramki dały im remis. W drugiej połowie Zenit za wszelką cenę chciał zdobyć bramkę, lecz na posterunku stał nieznany nikomu bramkarz Stuttgartu, Sven Ulreich. Skapitulował on dopiero w 70' po karnym, którego sam sprokurował. 6 minut później Mauro Camoranesi ślicznym strzałem sprzed pola karnego ustalił wynik.
Dzięki, pozdro
lukasz44
4 kolejka

lukasz44 Edi092

Pierszy mecz zarówno Nietoperzy jak i Smoków z Porto w nowym sezonie, nadzieje obu ekip były wielkie, każdy chciał zacząć sezon od zdobycia cennych trzech punktów. Pierwszą dogodną okazję w 5 minucie miał Hulk, ale po przepchnięciu dwóch rywali i minięciu bramkarza nie trafił do pustej bramki. Jednek 4 minuty póżniej zrehabilitował się i w niemal identycznej sytuacji nie pomylił się, Porto wychodzi na prowadzenie! Siedem minut pózniej z lewej flanki piłkę w pole karne wrzucił Ranteria a jeden z obrońców Valenci skierował ją do własnej siatki. 2-0 !!! Edi widząć że z jego ekipą nie jest dobrze, przycisnął i w 18 minucie zdobył kontaktową bramkę, strzelał Albelda z przed pola karnego. Kilkanaście minut póżniej kolejną bramkę dla smoków dołożył Guarin po zamieszaniu w polu karnym. Przez kolejne 2 kwadranse nic więcej się nie zdarzyło i wynik 3-1 się utrzymywał. W 58 minucie rzut wolny dla Porto, okolice pola karnego, do piłki podchodzi Moutinho, niespodzewanie wystawia do Ranteri a ten piekielnie mocnym strzałem zdobywa pięknego gola !!! W 65 i 68 minucie Pablo Hernandez i Aduriz dołożyli po bramce i zrobiło się ciekawie. Zarówno Porto jak i Valencia miały swoje szanse ale wynik się utrzymał, dzięki czemu Smoki zdobyły pierwsze trzy punkty i dobrze rozpoczęły sezon, pokonując jedną z najsilniejszych ekip w 1 lidze, czyli Valencie.

Bohater meczu:

Renteria - gdy Hulk doznał kontuzji w 35 minucie to on wziął na siebie ciężar gry Porto, piękny gol i chyba tym meczem wywalczył sobie pierwszą 11
krzysiu101
4 Kolejka
Krzysiu1996 Edi092

Mecz dobry. W pierwszej połowie będący w znakomitej formie Raul zdobywa 2 bramki. 2 połowa to tylko gra gości - ciągłe posiadanie piłki i nieustające zagrożenia zamieniły się w dwie bramki. W końcówce po indywidualnej akcji bramkę zdobywa Farfan, który zamyka wynik spotkania. smile.gif

Najlepszy zawodnik

Raul - zdobył dwie bramki. Znakomita gra rozdzielanie piłek, myślę że zawodnik bardzo przyda się drużynie z Gelsenkirchen.
Edek
3 kolejka

Edek Tsu

Mecz bez większych emocji. Everton bez trudu strzelił kilka goli i kontrolował sytuację na boisku. Bramki dla Włochów były pojedynczymi zrywami. Włosi fatalnie w obronie, które jest silna i ma dobre warunki fizyczne, a mimo to pozwoliła Cahillowi strzelić 3 razy głową do bramki. Trener Fiorentiny nie oczekiwał zwycięstwa, ale liczył przynajmniej na przyzwoity styl gry. Niestety przeliczył się. Piłkarz meczu: Tim Cahill. Dzięki za grę, powodzenia.
lukasz44
Panowie można już wpisywać wyniki na stronę główną, do dzieła smile.gif
ufo19
ufo1987 Roor

Początek zespołu to zupełna dezorganizacja gospodarzy, nie byli nic w stanie zrobić, trwało ot tak do około 30 minut i wtedy dopiero zaczęli się przebudzać przy stanie 0-2. Stopniowo Internacional zaczął przeważać. W drugiej połowie drużyna zza oceanu kontrolowała już grę i wydwać by się mogło że mogą osiągnąć korzystny wynik, jednak fatalne indywidualne błedy przy kontrach dobiły gospodarzy. Uważam że 2-5 to w 100% nie zasłużony wynik.
ziewiec
3 kolejka
ziewiec ufo1987

Świetny start sezonu dla Wolfsburga, który gromi gości zza oceanu i zdobywa cenne 3 pkty. Mecz pod kontrolą Niemców, którym wszystko wychodziło. Dzięki za mecz wink.gif

1 kolejka
ziewiec Tomaj

Mecz niewykorzystanych sytuacji zarówno z jednej jak i drugiej strony. 2 gole Wolfsburga załatwiają 3 pkty. Dzięki za mecz wink.gif
tomaj
2
Tomaj Roor1910

Czwarty mecz i nareszcie wygrana, po nie najgorszej grze. Pierwsza połowa wyrównana. Zacięcie atakowała jedna, jak i druga drużyna, jednak to Zenit groźniej kontrował. Obie bramki padły po strzałach głową. Pierwszy trafił Lazović po błyskawicznej kontrze i klepce Husztiego i Bukharova. Drugi gol był autorstwa wspomnianego Rosjanina, który w zamieszaniu w polu karnym okazał się najbardziej rozgarnięty i strzelił gola. Druga połowa to głównie ataki Bayeru. Zenit z własnej połowy wyszedł dopiero koło 60 min. Nadal kontrował ale już nie tak groźnie. Niestety dla gości, zmiana taktyki na 2-3-5 też na nic się zdała. Dzięki za grę.
arczi333
3 kolejka

Arczi333 Niewczas

Ładny mecz super sie gralo a Holosko to miał dzień 4 gole zjego udziałem 3 gole jego i samobój po strale Holoski super mecz

Zawodnik meczu zdecydowanie HOLOSKO

Edek
3 kolejka
Edek Bakel

Mecz zaczęła od ataków Fiorentina, kiedy wydawało się, że wszystko dobrze się układa Lazio składną kontrą skarciło gospodarzy. W 19 minucie pięknym strzałem z daleka podwyższył Brocchi. W tym momencie wydawało się, że na pierwsze punkty piłkarze z Florencji jeszcze poczekają. Sytuacja ułożyła się inaczej, za sprawą nominalnego rezerwowego Papy Waigo Fioletowi zdołali wyrównać stan meczu. Na początku drugiej odsłony z wolnego postraszył, mocnym uderzeniem w poprzeczkę, D'Agostino. Kilka minut później, ten sam zawodnik, dośrodkował z rogu do Gilardino, który bardzo szczęśliwym strzałem pokonał bramkarza. To co gra zabrała przeciwnikowi w tamtej akcji, oddała kiedy Alberto nie trafił do pustej bramki chwilę potem. Rzymianie ruszyli do ataku, a Fiora starała się kontrować. Po jednej z takich akcji piłkę w siatce umieścił obrońca Lazio, ustalając wynik meczu. Dzięki za grę.
Piłkarz meczu: Artur Boruc. Na początku puścił 2 gole, ale potem bronił doskonale.
Edi092
1 Kolejka

Edi arczi333

Dobry szybki meczyk,ładne bramki. gospodarze wychodzili dwukrotnie na prowadzenie w tym meczu ale nie udało się tego utrzymać bo głupich i śmiesznych błędach obrońców..
Dzieki za mecz Arczi
Bakel
Bakel Mlody08

Bakel krzysiu1996

Pozwolę sobie na zbiorczy opis do obu moich spotkań. Tak słabego początku sezonu nie pamiętam. W każdym z trzech rozegranych w tym tygodniu meczów prowadziłem dwoma bramkami, w dwóch z nich jeszcze na 15 minut przed końcem mogłem poszczycić się dwubramkową zaliczką. Pomimo tego, na skutek nonszalancji/braku koncentracji/zwykłego frajerstwa dałem się ograć beniaminkom, a paradoksalnie jedyny punkt zdobyłem z aktualnym mistrzem. Naaajs. ;-)
Edi092
3 Kolejka

Edi snajper1929

Pierwsza szczęśliwa wygrana w tym sezonie bo ładnym widowisku,Goście mają niedostyt tym bardziej że prowadzili już w meczu.Druga bramka dla Gospodarzy do totalny kurjozal biggrin.gif
dzieki za mecz Snajper

czubinho
Czubinho snajper1929

Mecz zaczął się znakomicie dla Stuttgartu, po 5 minutach prowadzili juz oni 2-0. Po pierwszej połowie Turcy schodzili do szatni z bagażem 4 bramek. W drugiej połowie do roboty wzięli się zawodnicy Fenerbahce lecz na 5-1 podwyższył Pogrebnyak. W końcówce drugą bramkę dla gości zdobył Senturk
Dzięki za mecz, powodzenia

Gracz meczu: Pavel Pogrebnyak,zdobywca aż czterech goli w meczu z Turkami zasługuje na miano MVP tego meczu
snajper1929
Chociaż przyznaj że 3 bramki sprezentował Ci Volkan na czerwonej formie a dwie to kompletne kurioza... nie wiem co jest z tym bramkarzem 3 mecze i 4 kuriozalne puszczone bramki plus 2 które można uznać za szmaty...
snajper1929
# 1
snajper arczi

Derby dla mnie. Oba składy ze 100 procentową prawie skutecznością Volkan znów zawiódł przy 2 bramkach coś jest nie tak z tym bramkarzem...
Roor1910
# 1k

Roor1910 Niewczas

Szalony mecz! Spotkanie powinnienem spokojnie wygrać, a bardzo szczęśliwie zremisowałem.
Dzięki, powodzenia w dalszych grach. smile.gif
lukasz44
lukasz44 Bakel

Wynik nie cieszy, powinien być przynajmniej remis, ale co się odwlecze to nie uciecze, przyjdzie pora że Smoki będą nie do ogrania, wszystko musi się zgrać i zacząć trybić, a na to trzeba czasu troszki cool.gif happy.gif

Bakel zagrał bardzo mądrze i zgarnia całą pulę, mecz jak zawsze przedni z tym rywalem, ofensywa ofensywa i jeszcze raz ofensywa smile.gif

krzysiu101
Kolejka 3
Krzysiu1996 Łukasz44

Mecz wyrównany. Pierwsza połowa w przewadze gospodarzy, druga w przewadze gości - remis sprawiedliwy smile.gif.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
ufo19
2 kolejka

ufo Robcio

Ciekawy mecz i bardzo wyrównany. Na początku spotkania przeważali goście i na prowadzenie wyszli już w 7 minucie po strzale Jadsona, Szahtar długo z prowadzenia się nie cieszył bo 6 minut później wyrównał Rafael Sobis, ale następne 6 minut później ponownie Jadson strzela i mamy 2-1 dla Ukraińców. W doliczonym czasie gry bramkę do szatni zdobywa Ilan i na przerwę schodziliśmy z wynikiem remisowym. W drugiej części spotkania sporo emocji. Kontra Szahtaru i jak dla mnie ewidentny spalony jednak sędzia puszcza grę i sam na sam wychodzi Jadson, jednak zostaje sfaulowany przez Abbondanzieri. W konsekwencji rzut karny i żółta kartka dla bramkarza. Jednak goalkeeper Internacionalu rehabilituje się wyśmienicie bronią jedenastkę. W 66 minucie na prowadzenie wychodzą gospodarze za sprawą Rafaela Sobisa i taki wynik utrzymuje się do końca.
ufo19
1 kolejka

ufo Milerinho

Kolejny raz moja defensywa udowodniła że zrobi wszystko by nie odebrać piłki przeciwnikowi. Dodatkowo w tej ekipie nie mają znaczenia chyba formy zawodników. Bramkarz z czerwoną formą puszcza bramki na miarę ligi okręgowej... Napastnicy lepiej grają z zieloną niż czerwoną formą... Ogólnie cała drużyna to jeden wielki chaos i ja nie jestem coachem który go ogranie... Grat Milo i powo dalej.
Tsu
2 kolejka
Tsu milerinho

Mimu kilku sytuacji z obu stron nikomu nie udalo zdobyc sie bramki.
thx/pozdro
Matis08
[font="Comic Sans MS"]
4 kolejka

Młody08 Krzysiu1996

Screeny

Opis :

Z wielką niechęcią przystąpiłem do tego spotkania. Cóż powiedzieć... Nie potrafię grać z tym graczem. Po prostu nie umiem. Swoim stylem gry doprowadza mnie do szewskiej pasji.
No ale.. trzeba oddać cesarzowi co cesarskie.. ;] Zdobył 3 gole. W jaki sposób i w jakich okolicznościach to może to pominę.
Mani3k
Mani3k Edek

Bardzo dobry występ tureckiej ekipy, konsekwentna gra w obronie, nie najgorsza pod bramką rywala.
Dzięki i powodzenia w kolejnych spotkaniach.
Niewczas
Kolejka 2
Niewczas Czubinho

Zgadzam się z przeciwnikiem, że to był bardzo brzydki mecz, na co wpływ miały zapewne lagi po jednej jak i po drugiej stronie. Mecz był wyrównany, obie drużyny nie stworzyły sobie dużo sytuacji, ale gospodarze wykorzystali to co mieli, dzięki czemu 3 punkty zostają na Upton Park.
siwers99
1 kolejka:

siwers99 Lukasz44

Już myślałem że mecz przegrany 0-2 do tego nie idzie mi Marsylią a tu jak feniks z popiołow najpierw Cheryou kapitalnym strzałem z lewej nogi a później asystuje i mamy 2-2. Duża w tym pomoc Renterii , który zmarnował w końcówce dogodną sytuację. Remis można uznać sukcesem poniewaz z konieczności w ataku musiałem ustawić Taiwo.

3 kolejka :

siwers99 Edek

Chyba najlepszy mecz Marsylii w tym sezonie nie zapowiada sie kolejny.

4 kolejka :
milerinho siwers99

Pomimo porażki jestem zadowlony z gry. Zabrakło zimnej krwi może gdyby ona to móglby byc przynajmniej remis. Ogólem dobry mecz i mnóstwo walki w środku boiska.

Dzięki za mecze i powodzenia dalej.
Mani3k
Mani3k ziewiec

Katastrofalny występ Galaty... Może i gospodarze dłużej byli w posiadaniu futbolówki, ale kompletnie nic z tego nie wynikało. Nie radzili sobie z dobrze dysponowanym tego dnia, blokiem obronnym rywala. Zasłużone zwycięstwo niemieckiej ekipy.
Dzięki za grę, powodzenia.

Mani3k Robcio

Mecz rozgrywany na raty z powodu zawiechy po pierwszej połowie.
I połowa z lekkim wskazaniem na gości i prowadzenie 0:1.
II połowa to przewaga gospodarzy, lecz dobra gra wystarczyła tylko na odrobienie jednobramkowej straty.
Dzięki za mecz, powodzenia.
Mani3k
Milerinho Mani3k

I połowa wyrównana, ale w sytuacjach bramkowych to goście zachowali więcej zimnej krwi i do szatni schodzili z 3 bramkowym prowadzeniem.
II połowa to bardzo dobra gra gospodarzy, którzy w przeciągu 10 min zdołali doprowadzić do stanu 2-3, stwarzali sobie wiele świetnych sytuacji. Jednak cios zadany w 65 minucie przez Cetin'a, na stan 2-4 podciął skrzydła Niemcom i nie zdołali wywalczyć choćby punktu.
Dzięki za mecz, powodzenia.
Matis08

2 kolejka

Młody08 siwiers99

Screeny

Opis :

Zacięty mecz. Obie drużyny miały okazje do zdobycia bramki... Nie lubię takich meczy. Wydaje się, że jest przewaga, a beznadziejnie nie wykorzystuje się okazji i traci bramkę przez głupi przypadek. Bramki dla gości można by powiedzieć kuriozalne, zaważyły błędy dry.gif
Dzięki Siwek za świetne spotkanie smile.gif

Niewczas
Kolejka 4
Niewczas snajper1929

Fatalna passa Młotów trwa. Tym razem nie poradzili sobie z tureckim Fenerbahce. Mecz był bardzo wyrównany i myślę, że sprawiedliwym wynikiem byłby remis.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.