Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zaległe mecze oraz źle dodane lub zdublowane wyniki
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Sezon 5 - II liga
Bakel
W tym temacie wpisujemy źle dodane lub zdublowane wyniki, schemat :

numer meczu ze strony głównej
nicki graczy
rodzaj błędu

Np.

12
lukasz44-Belzebub
zdublowany wynik w nr. 12 i 13
Ferat
mecz Deadduck - Ferat 2:0
z rozpędu w Panelu gracza zdublowałem wynik, przede mną prawidłowo zrobił to gospodarz, przepraszam i obiecuję poprawęsmile.gif
seba
dubel
seba - dj adriano 2:3
dj_adriano
dubel
6k. czarny1990a-dj_adriano
deadduck
deadduck 2-1 seba
Rozegraliśmy mecz 11 kolejki, wstawilem wynik a dopiero pozniej zobaczylem ze to Seba mial byc gospodarzem.
Proszę o zmiane wyniku smile.gif
JustMe1987
Kolejka 14

Vivec - JustMe1987

zdublowany wnik. Prosze o anulowanie jednego wyniku "1-2"
prince
Jako, że w temacie są również "zaległe mecze" to dodaję wyniki tutaj. Gwoli wyjaśnienia - naprawiłem problem przez który nie mogłem się łączyć z niektórymi graczami, dlatego za pozwoleniem Łukasza rozgrywam teraz te kilka spotkań w których były walkowery:

Kolejka 2:
Prince Mateusz13

Screeny:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejka 26:
Mateusz13 Prince

Screeny:

EDIT: Proszę jeszcze o usunięcie z panelu:
185 Prince 3 : 0 Nalep 02.11.10 17:40 - Ten mecz dopiero się odbędzie
195 Mateusz13 3 : 0 Prince 06.11.10 12:45 - tu jest dubelek jednego z walkowerów, widocznie ja albo Mateusz wstawiliśmy go niepotrzebnie.
Nalep
Ja także proszę o cofnięcie walkowera na moją korzyść w 18. kolejce Nalep - Prince
lukasz44
Usunięte.
prince
Ostatni zaległy mecz:

Kolejka 5:
Vivec Prince

Screeny:

WKS
Prosiłbym o skasowanie wyniku

WKSRKS-Borozdw 6:1 . Dziękuje smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.