Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ProŚba!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
BartekRym
Mam nadzieję, że nie zostanę za ten temat zlinczowany. Największe pliki, ktòre moge ściągać z neta to 15mb (mama to wymyśliła), w związku z tym nie mogę ściągnąć wszystkich skłądnikòw niezbędnych do gry w WE2002 przez net. Chciałbym wię prosić (a raczej błagać) jakiegoś dobrego człeka o wypalenie mi na płytce tego, co jest potrzebne do gry w WE2002 (najlepiej wzystkiego). Ewentualnego dobrego samarytaniena proszę o kontakt gg 1715618.

Z poważaniem BartekRym.
yarodragon
ale Twoja mama ma pomysły smile.gif
BartekRym
No niestety biggrin.gif . Mam mały dysk i mama też chce coś pościągać ehhh
snake
Dziwne, no ale jeśli max to 15 mega to wystarczy że ktoś spakuje Ci rom i emulator rarem na dwie części i ściągniesz sobie je jako dwie częsci np. 12 mega + 12 mega....dobrze trafiłem ?
Czarny
ale masz lipke BartekRym... wink.gif
nie mozesz isc do jakiegos kumpla, u niego pociagnac i potem wypalic se na plytke??? (lub w razie braku wypalary podejsc z dyskiem...) cool.gif
Pozdro, mam nadzieje ze rozwiazesz ten problem i poszerzysz grono wyzeraczy WE tongue.gif
michau000
dobra. ale skoro mamie chodzi o miejsce na dysku, to chyba bez ropznicy czy sciagniesz z neta czy przerzucisz z plytki. no chyba, ze chcesz z plyty grac bezposrednio? huh.gif
korzen
haha, widze ze masz wysoko rozwinęta mame....moja nierozroznia płyty od dyskietki...ale to chyba nic złego ;P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.