Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Przyciskami
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
korszak1
otòż mam taki problem: przyciski zamienily sie rolami!! tzn na ten przycisk co robie wrzutke(A)to robi wrzutke ale jak jestem bez pilki to nie robi wślizgu tylko blokuje z kolei na(D)bez piłki robi wślizg zamiast bloku. dodam ze mam taki problem tylko wtedy gdy gram na wyjezdzie lub na dwoch playeròw. :/ co jest?? czy wy tez tak macie? jak mozna edytowac taką opcje? mysle ze to jest w pliku settings albo opt. ale nie jestem mistrzem w tej dziedzinie wiec prosze o pomoc!!!!!
yarodragon
jak byłby T.Mac to by na pewno pomògł! ja nie wiem o co biegnie, nigdy tak nie mialem wiec nie jestem w stanie Ci pomoc, sorka, chcialbym ale nigdy tak nie mialem, pozdrawiam
qazwsx
CYTAT (yarodragon @ 3.06.2005 - 15:48)
jak byłby T.Mac to by na pewno pomògł! ja nie wiem o co biegnie, nigdy tak nie mialem wiec nie jestem w stanie Ci pomoc, sorka, chcialbym ale nigdy tak nie mialem, pozdrawiam

yarodragon jak niewiesz to nieodpowiadaj chyba że chcesz sobie ponabijać postòw a to jest karane
dzenda_dzenda
proste:
SŁUCHAJ wchodzisz do menu konfiguracji, wybierasz tam klawierke blabla, zatwierdzasz mychą i pojawia Ci sie to:
http://img154.echo.cx/img154/8233/zmiana8ax.gi
włączasz "kòłko" i masz to:
http://img233.echo.cx/img233/7596/zmiana23au.gif
zamieniasz przyciski i po krzyku.
Mam nadzieję że pomogłem. PAPA wink.gif

edit:siano
po raz kolejny apeluje o nie dawanie tak duzych obrazkoow na forum
korszak1
dzieki dzenda_dzenda!! do tego właśnie powinno słuzyc forum!! nacisnąłem jedynie Default i po problemie !! bede zamiatał teraz boisko w pesie biggrin.gif ! wròciłem właśnie z meczyku na osiedlu i wiedzialem ze ktos pomoze. jeszcze raz dzieki.
dzenda_dzenda
nie ma za co 5 zeta na konto moje przelej biggrin.gif . A tak poważnie to właśnie podziękowanie jest najlepszą nagrodą, czuję się potrzebny wtedy happy.gif

P.S a temat już chyba można zamknąć...chyba
P.S2 Aha i sorry Siano zauważylem że za duży ale czasa nie miałem zmienić bo się śpieszyłem na "popijawe z kumplami". To się nie powtòrzy. Bedą maluśkie happy.gif
kajo1234
L2-Z
L1-Q
R2-C
R1-E
TR
Tomak
QUOTE(kajo1234 @ Jul 7 2005, 12:42:09)
L2-Z
L1-Q
R2-C
R1-E
TR
lukasso
koles pewnie szuka po wszystkich tematach gdzie by tu posta nabic tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.