Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Opinie po losowaniu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
lukasz44
Piszcie kogo wylosowaliście i wasze odczucia biggrin.gif

Bakel
Lazio - średnio szczęśliwe losowanie. Zadowolony byłbym z BVB, Valencii, Zenitu lub Fenerbahce.
tomaj
Najbardziej się bałem, ze dostanę Genoe. Ale na szczęście tak się nie stało.

Natomiast drużyny, które chciałem wylosować to Internacional lub BVB, ale trafiłem na Zenit.
Ekipa mocna. Ciekawy skład, spory wybór w pomocy, no i ten taka: Lazowic, Kerzhakov i Bukharov. Jeden lepszy od drugiego. będzie ciekawie.
Edek
Fiorentina, może być. Liczyłem na Everton, Porto, Zenit albo BVB. Szkoda tylko, że nie ma Mutu, chyba ze względu na dyskwalifikację. Brakuje w składzie drugiego klasowego napastnika. Wszystko okaże się po pierwszych meczach.
Mani3k
Galatasaray - Baros, Kewell, Misimovic, Elano, Turan, Sabri świetne noty, a jakie będą wyniki przekonamy się niebawem. rolleyes.gif
Ogólnie jestem zadowolony.
Życzę wszystkim powodzenia i przyjemnej gry.
czubinho
Stuttgart- całkiem niezły skład, Boka,Camoranesi, Kuzmanović. Na pierwszy rzut oka ciekawie, no ale okarze się w praniu biggrin.gif
lukasz44
Nie było w losowaniu Udinese więc jestem zadowolony bo na nich nie trafiłem !!! happy.gif

Trafilem na Porto, hmm...

Helton na bramie git
Rolando w obronie, doszedł Ortamendi, też pasi, choć szkoda że nie ma Alvesa mellow.gif
W pomocy doszedł Moutinho(kozacko biggrin.gif )
Atak chyba najlepszy ze wszystkiego:
Hulk bydle happy.gif
Rodriguez zapierdzielacz happy.gif
Falcao też ujdzie happy.gif
i 4 dobrych rezerwowych

Ogólna ocena : 8\10

Zobaczymy po sparingach, ale myśle że wreszcie będzie przyjemność z gry, nie tak jak w poprzednim sezonie... ^^^
Matis08
Trafiłem na Sporting smile.gif
Nie taka zła ekipa, ale z tego co mi kiedyś mówił Rój, to mają braki jeżeli chodzi o warunki fizyczne..
Preferuję ofensywny styl gry, a ten zespół też do takich należy.. smile.gif
Chciałem BVB, no ale trudno smile.gif
Roor1910
Braki fizyczne są aż nadto widoczne. smile.gif I jeszcze Moutinho straciłeś wink.gif
lukasz44
Straciłeś, straciłeś, i to sporo na odejściu Moutinho biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif i Veloso, choć doszedł Maniche z potwornym uderzeniem z dystansu happy.gif
tomaj
No ale ma golleadora w postaci Liedsona, jeżeli będzie u niego strzelał tyle co w rzeczywistości to kto wie...
ufo19
nie wiem czemu wszyscy tak porzadaja BVB? Bo LEwy i Blaszykowski sa ;/;/;/ ???
Ja liczyłem na Stutgrat najbardziej lub cos wloskiego, przypadla druga strona globu Internacional. Skłąd wydaje się byc bardzo ciekawy i gra się poki co niezle.
tomaj
CYTAT(ufo19 @ Sep 25 2010, 15:52) *
nie wiem czemu wszyscy tak porzadaja BVB? Bo LEwy i Blaszykowski sa ;/;/;/ ???
Ja liczyłem na Stutgrat najbardziej lub cos wloskiego, przypadla druga strona globu Internacional. Skłąd wydaje się byc bardzo ciekawy i gra się poki co niezle.

Ja BVB chciałem mieć ze względu na Barriosa i Zidana, do tego Subotić w obronie, no ale i ta głównym powodem był Piszczek biggrin.gif
Milerinho
- bedzie przayjemne granie bo kiedys tak wlasnie mi sie gralo nimi sparingi na pewno bedzie ciekawie a wyniki zweryfikuja wszystko. Powodzenia zycze wszystkim smile.gif
Matis08
No Liedsona pamiętam. tongue.gif Rój miał w Pucharze red form i mi 4 bramki wpakował tongue.gif
Dzikus jeden.

Ale nie wierzę, żebym obronił tytuł smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.